Краплі інспектор допоможуть від кліщів і бліх

Грудень 2018

Відео: Трукам с.Шипинці (Грудень 2018).

Anonim

Инспекторът капки помага да се отървете от домашни любимци от бълхи Животните в къщата са голяма радост и голяма отговорност. Уви, домашните любимци са толкова болни, колкото хората. И особено често те страдат от паразити. Изразът "като бълха на куче" се превърна в класика за характеризиране на огромно количество от нещо. И наистина, бълхи при кучета - не е необичайно явление. Преди, когато химическата и фармацевтичната промишленост не бяха толкова развити, кучетата почти всички страдаха от бълхи. Но сега е просто да се отървете от техните домашни любимци от тях и да промените смисъла на крилата поговорка. Едно от новите средства е " " капки "Инспектор". Описание на препарата

Капките са течност без цвят със слаб мирис на алкохол. В тях няма утаяване. Опакован в специален контейнер, който в същото време е пипета, която улеснява приложението на продукта.

Състав на препарата

Средството за защита срещу бълхи включва два активни инсектициди -

фипронил и моксидектин. Те, за разлика от пириметричната група, се считат за достатъчно ниско токсични и безвредни за повечето животни. Фипронил е фенилно съединение. Той нарушава абсорбцията на хлор в тялото, което в крайна сметка нарушава предаването на нервните импулси и създава блокада на системите на тялото на насекомите. Това води до бърза смърт. Моксидектин принадлежи към милбемицините и засяга работата на рецепторите на нервните клетки.В резултат на това се нарушава активността на всички мускули в организма, развива се парализа и се случва смърт. Капките включват 10% фипронил и 2.5% моксидектин, което е достатъчно, за да се унищожат паразитите.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Капки - течност, без цвят с лек алкохол миризма

спад действие

"инспектор" е проектиран да се отървем от котки и кучета от различни паразити. Тя може да бъде успешно приложена срещу:

Demodekoznyh кърлежи;

 • Саркоптоидни кърлежи;
 • Акари;
 • Ixodes кърлежи;
 • Бълхи;
 • въшки;
 • Власоедов.
 • Освен това капките ефективно действат и срещу различни хелминти - нематоди и други хелминтични паразити.

Понастоящем капките се предписват на домашни топлокръвни животни, ако имат бълхи, въшки, чубрица, ушни акари, различни хелминтични инвазии. Почти всички паразитни болести могат да бъдат излекувани от употребата на това лекарство. Ето защо инспекторът събра толкова много положителни отзиви.

Капки "инспектор" имат широк спектър на действие

ниво токсичност

Активните съединения са пагубни за бълхи и други членестоноги вредители, но по същество безвреден за топлокръвни животни.

Многобройни проучвания показват, че капчиците не предизвикват дразнене, нямат токсичен ефект върху имунната система на животните и върху ембрионите.В необходими за стръв капки бълхи количества са безвредни за всички животни.

Как да кандидатствате

"инспектор" се прилага само към суха кожа, където няма щети. Обикновено капки от пипетата до мястото, където животното не може да достигне на езика, което е, на гърба, в околностите на остриета. За да се промени гарантирано появи на кожата и работата, вълна с изключение се прилагат пръстите и капките точка.

 • Ако малки домашни любимци се третират, е достатъчно да се сложи "Инспекторът" на същото място при холката. Ако говорим за големи кучета, в идеалния случай капките се разпределят на 3-4 точки.
 • След прилагане на наркотика не трябва да къпете едно домашно животно в продължение на четири дни.
 • Като правило, означава пипетира върху гърба, в близост до лопатките

лечение на различни заболявания

срещу бълхи, кърлежи, въшки, и въшки "инспектор" се прилага веднъж.

След това, в продължение на терапия профилактика и поддръжка може да се повтори през стъпките 1-1, 5 месеца, когато става въпрос за лятото, когато паразитите са най-активни. Като профилактика на бълха инфекция, лечението се повтаря веднъж на всеки 3 месеца. МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);

 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).
 • Прочетете повече тук …

  от ушни червеи "инспектор" се прилага също така веднъж.

  Преди прилагането на лекарството в ушите на животното чисти от прах и акари натрупване на отпадъчни продукти. Ако болестта е в продължителна форма, лечението се повтаря един месец по-късно. в присъствието на лекарство краста кърлеж и подкожно вливане два пъти,

  и интервалът между лечения трябва да бъде 1 месец.Понякога се налага да се увеличи броят на леченията до 4 пъти по медицински причини. Можете да разберете как да откриете отметка от куче, като прочетете съответната статия на нашия уебсайт. Инфекциите на червата се лекуват веднъж.

  Как да се прилагат капки домашен любимец от бълхи (видео)

  Ако животните живеят в райони, където има маларийни комари, за профилактика на дирофилария през пролетта и есента на употреба "инспектор".

  Странични ефекти

  "Инспекторът" обикновено се понася добре. При животни с правилна доза няма реакции.

  В много редки случаи може все още да се маркира:

  зачервяване на кожата на мястото на

  • Сърбеж
  • Тези реакции са най-бързо на техните собствени.

  При животни, предразположени към алергии, капките могат да причинят алергична реакция. След това лечението трябва да се измие и да даде на домашния любимец антихистамин. Прегледите показват, че това е рядко.

  сърбеж - един от няколко странични ефекти на

  Наличието на противопоказания

  "инспектор" не може да се прилага за кученца и котенца на възраст под 7 седмична възраст.

  • Също така си струва да се въздържа от лечение, ако животното е болно или просто се възстановява от заболяване; отслабване от раждането и други събития или ако животното приема лекарства с лактони.
  • При кучета алергичните капки се използват с повишено внимание.
  • Също така е полезно да се въздържи от лечение, ако вече има наркотична непоносимост.
  • Необходимо е да се въздържат от лечение капки "инспектор", ако животното е болно или възстановяване от болест, само

  Как да работим с капки от

  Приложи спад е много удобно, защото на техните опаковки в пипетата. Но все пак е необходимо да се спазват елементарните правила на работа с химически средства.А именно:

  не извършват обработка в кухнята;

  • Не яжте и не пийте нищо по време на лечението или веднага след това, без да измивате ръцете си;
  • след третиране на животното е необходимо да се мият ръцете със сапун;
  • също и в продължение на 4 дни, за да предпази животното от контакт с деца и да не му позволи да го желязо;
  • , ако "инспекторът" попадне случайно на кожата, достатъчно е просто да се изплакне добре със сапунена вода.
  • Грешки при обработката на собствениците на домашни любимци отпадат (видео)

  Как да съхранявате

  Капки се съхранява на сухо място, недостъпно за деца, опитвайки се да се избегне слънцето и светлината хит. "Инспектор" може да се съхранява в продължение на три години без загуба на лечебни свойства.

  "Инспектор" - ново поколение лекарства, които за разлика от вече съществуващите лекарства имат ниска токсичност. Тази функция, комбинирана с нейната ефективност, прави лекарството толкова популярно и търсещо.