Ефективний препарат гет: дієва боротьба з тарганами

Грудень 2018

Відео: Борьба с кротами (Грудень 2018).

Anonim

"гето" - изготвяне на хлебарки, отдавна се доказа с най-добрата ръка, "Het" - изготвяне на хлебарки, отдавна се доказа с най-добрата ръка. Микрокапсулираният агент прави възможно изхвърлянето на паразити след няколко дни.

Представената подготовка от хлебарки се различава от простото приложение. Той е абсолютно безопасен за хората и няма остър мирис.

Описание на препарата

Инструменти включва мощен инсектицид микрокапсулирани хлорпирифос, разредена течност може по своя преценка. Концентрацията се определя в зависимост от вида на вредното насекомо, с което да се бори.

Хлорпирифос е чудесна помощ срещу хлебарки. Това вещество се среща в повечето известни лекарства. Елементът прониква в тялото на насекомото през капаците на тялото, храносмилателния тракт или дихателната система. Агентът води до факта, че паразитът първо преживява конвулсивно свиване на мускулите, след това парализа и смърт.

"гето" влиза в тялото чрез насекоми воалите на тялото, на храносмилателния тракт или дихателната система

На външен вид, "Het" прилича на течно или крем бял цвят. Миризмата не е ярка - прилича на смес от алкохол и оранжево. Наркотикът от хлебарки е добър, защото дори когато контактува с няколко микрокапсули, насекомото се заразява.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители.Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Това, което означава

означава: Това е капсулирана суспензия, която включва високо ефективен инсектицид. Нейната химична формула е C9H11Cl3NO3PS. Същевременно веществото в "Gett" не е в чиста форма, а в полимерни нанокапсули. Те се съдържат във водата. Това осигурява продължителна продължителност на ефекта. Но класът на опасност е намален на 3. Всяка молекула на инсектицида е в черупката.

Правила за използване

Продуктът е лесен за използване и безопасен за животни и хора. Въпреки това, когато работите с него, си струва да използвате ръкавици и респиратор.

Когато се работи с "гетото" трябва да използват ръкавици и респиратор

Когато се отървем от хлебарки трябва да изпълните следните стъпки:

 • Разредете лекарството във водата - един литър вода до 100 милилитра вещество.
 • Разклатете сместа.
 • Поставете в пистолета. След това можете да започнете пръскането на местата, където най-често се срещат паразити.

Инструментът убива, но не възпира насекомите. Тъй като паразитите предпочитат мокри места, напръскването на веществото се препоръчва в тоалетната и банята. В препарата няма мастни масла, което означава, че не може да повреди тапетите или тапицерията на мебелите.

"Гетът" се превъзхожда добре като преграда. Просто поръсете с него пътя, през който невинни гости могат да влязат в апартамента.

спрей с помощта на "гето" на пътя, през който нарушители могат да проникнат в апартамента

Предимства и недостатъци на

Получаване на хлебарки има своите предимства и недостатъци.

Заслужава да се отбележи:

 • ефективност (особено в комбинация с други средства);
 • Агентът е този, който убива хлебарките и не ги плаши;
 • няма миризма;
 • Продуктът е безопасен за деца;
 • цената съответства на качеството;
 • продължително действие;
 • разтворимост във вода;
 • бързо действие.

"Gett" също има някои недостатъци:

 • висока цена;
 • от първия път ефектът няма да бъде;
 • в сърцето на лекарството е отрова;
 • след лечението се препоръчва да напусне стаята.

Как да се направи стръв за насекоми, въз основа на "Het"

Предпазни мерки

"Het" е абсолютно безопасно за хората, но преработвателните все още трябва да се запази при спазване на някои предпазни мерки за безопасност. Така че, първо трябва да носите гумени ръкавици, за да избегнете получаването на веществото на кожата си. За предпазване на лигавиците и дихателните пътища се препоръчва да се носи респиратор.

Може да се интересуват от една статия, в която се говори за възможностите за лечение и ефективни начини за защита срещу ухапвания от хлебарки.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Ревю на потребителите

  означава получава много положителни отзиви. Потребителите му харесват поради:

  • безопасността на лицето;
  • липса на неприятна миризма;
  • ефективност;
  • лекота на използване;
  • скорост.

  "гето" е напълно безопасни за хората

  Получаване на хлебарки добри и концентрацията се определя от потребителя.Достатъчно е просто да се пръска веществото около стаята и хлебарките ще избягат.

  Как да различаваме оригиналното лекарство от фалшив

  Наркотикът от хлебарки трябва да бъде с високо качество, в противен случай няма да има полза. За да се различава от оригинала фалшификати, трябва да се вземат под внимание следните характеристики:

  • "Het" трябва да има само един депресиран датата на производство, а не само отпечатване на хартия.
  • Добра индикация е наличието на фолиева мембрана. То трябва да се намира на гърлото на контейнера.
  • Наличието на етикета на цветовете на фирмата е червено и оранжево.
  • Продуктът трябва да има бял или кремав цвят.
  • Ако има миризма на бензин или разтворител - имате фалшива.
  • Бутилката трябва да е непрозрачна.

  Добрите хлебарки са скъпи. Ако цената е ниска - пред вас има фалшива. Но понякога измамници умишлено надуват цената, за да заблудят потребителите.

  Ние също ви предлагаме да научите за най-ефективните начини да се отървете от червените хлебарки.

  "Гето" - професионален и мощен вещество, което се произвежда чрез използване на съвременни разработки

  с лекарството

  от средствата - иновативен лекарство, което ще унищожи не само хлебарките, но и оси, мухи, дървеници, бълхи, миди, стършели, бръмбари и други насекоми. Може да се използва в нежилищни и жилищни сгради, офиси и складове. Действието продължава 6 месеца. В същото време цялото това време "Get" активно унищожава паразитите. За животни и хора това не е опасно, тъй като то не е токсично. За разлика от другите продукти, няма миризма.

  Инсектицидът помага професионално да унищожи насекомите дори в тежки случаи.

  Този препарат е професионално и мощно вещество, произведено с помощта на съвременни разработки. Той се основава на микрокапсулирани инсектициди, които са пригодени за използване у дома. На бутилката има специална спусък под формата на бутон, който ви позволява да спрете бързо и точно.

  Лекарството може да унищожи практически всички видове насекоми, безопасно е за животни и хора, не оставя следи, няма миризма, ефектът продължава до една година. И най-важното - не се плаши, а именно, убива паразити.

  Преглед на средствата за защита от хлебарки (видео)

  Принципът на употреба е съвсем прост. След третиране проветрете помещението в продължение на 3 часа. Принципът на действие е, че - хлебарките носят отровата самостоятелно в дена, докато цялото семейство се заразява. Така че можете да донесете цялото семейство хлебарки.