Ефективні пастки для тарганів

Грудень 2018

Відео: Red Tea Detox (Грудень 2018).

Anonim

Капани за хлебарки - доста популярно средство за борба с насекоми. Това се дължи на факта, че използването им изисква най-малко усилия, както и парични и времеви разходи. Има няколко типа, които се различават както по външния вид, така и в принципа на действие, включително капан от хлебарки със собствените си ръце.

Какви са капаните на хлебарки

Има 4 основни вида:

Избор на читателите ни! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

 • Лепило;
 • Токсичен;
 • Електрически уреди;
 • Ултразвук.

капан лепило на хлебарки прилича на къща или една кутия има няколко входа, а в центъра съдържа стръв и велкро. На места се стичат инсекти, привлечени от миризмата на стръв и се придържат към дъното на кутията.

Изиграни лепкави капани с примамки на места, където хлебарки, най-често това е баня или кухня, за цялата нощ. Сутринта е необходимо да изхвърлите къщата заедно с всички хлебарки и да поставите нова. Такъв капан за хлебарки не съдържа отровни вещества и е абсолютно безвреден за хората и домашните животни.

Отровната капан се различава от лепилото, тъй като стръвта съдържа отрова за хлебарки.Насекомите се хранят или просто докосват отровната субстанция, но не умират мигновено, а успяват да заразят роднините си, така че капанът унищожава дори тези хлебарки, които не докосват стръвта.

Отровна стръв се поставя в малък пластмасов корпус с отвори. Децата и домашните любимци не могат да стигнат до него. Независимо от това, желателно е инсталацията да бъде на места недостъпни за тях и след това да измиете добре ръцете си.

Електрическите капани примамват апетитна стръв вътре и след това убиват с електрически ток. В къщата поставете стръвта и свържете устройството към мрежата. След употребата е необходимо да се почистват къщите на мъртви лица. Електрически уловител може да се използва многократно.

Ултразвуковият капан има непосредствения противоположен принцип на действие - той не привлича, а по-скоро обезкуражава хлебарките. Устройството произвежда ултразвукови вълни, непоносими за тези насекоми, принуждавайки ги да напуснат къщата.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Популярни Капан

Сред най-популярните примамки в момента се открояват следните марки.

Combat

Trap Combat се извършва в съответствие с последните разработки. Неговото действие се основава на принципа на верижна реакция. Инсектите се заразяват и заразяват десетки роднини. Предимства на капана Kombat:

 • Не е опасно за хора и домашни любимци, но само за хлебарка.Може да се използва близо до храната.
 • Висока ефективност.
 • Отровата не причинява пристрастени насекоми.
 • Валиден три месеца.

Raid

Капанът Reid облекчава завинаги хлебарки, систематично се бори. Популярността се дължи на високата ефективност и качество на инсектицида. Насекомите не са способни да се приспособят към този тип отрова и са убити. Предимства улавя Рийд:

 • Отровата е не само отрови на насекоми, но ги стерилизират, че не дава колонията да расте.
 • засяга както възрастните, така и ларвите.
 • Количеството отрова, останало в кутията за примамки, може да се контролира с прозрачен капак.

Raptor

Капан за хлебарки Raptor е в сила от 6 месеца, което е по-дълго от другите марки. Ефективността се постига след една седмица или две след началото на употребата. Предимства:

 • Капанът е опасен дори и за хлебарка, който не е в контакт с него.
 • Не мирише.

Чиста къща

Loading …

Капакът "Чиста къща" от хлебарки трябва да се използва веднага след отваряне на опаковката. Тя трябва да се сменя на всеки два месеца. Използването на капани заедно с аерозолни средства намалява тяхната ефективност. Плюсове:

 • Безопасност, поради недостъпността на отровата.
 • Може да се закрепи към всяка повърхност с помощта на лепилна лента.
 • Капакът започва да функционира само един ден след инсталирането. На 3-ти ден е възможно да се наблюдава как насекомите умират масово.

Можете да използвате домашно или закупени капани за хлебарки, изборът е за всеки собственик на апартамента. Въпреки това, няма капан няма да бъде ефективен срещу хлебарки, докато в къщата има друга храна на разположение.

Домашни капани

Много капани за хлебарки са за еднократна употреба, т.е. след една употреба те са изхвърлени. За да се отървете от цялата колония, трябва да си купите много от тях, изразходвайки значителна сума. Можете да спестите пари, ако направите стръв и къща със собствените си ръце.

Домашен капан се приготвя по следния начин:

 1. 1Стъкленият буркан е обвит с хартия, така че насекомите лесно могат да го изкачат.
 2. 2Сложете стръв - парче месо, сирене или хляб и изсипете с кефир, за да накарате храната да се развали малко.
 3. 3Банките също могат да бъдат смазвани със слънчогледово олио, така че насекомите, които стигат до тях, да не могат да избягат от капана.

Банка с примамка за хлебарка остава през нощта на места, избрани от насекоми. Около веднъж на всеки четири дни трябва да смените стръвта и смажете ръбовете на кутията с ново масло, тъй като той изсъхва.

Можете да правите лепкави примамки със собствените си ръце. Най-простият от тях изглежда като лист картон или малка шперплатова дъска с кръг, изтеглена върху нея от несъхненещо лепило. Капанът, в центъра на който се поставя стръвта за хлебарката, остава през нощта в кухнята или в банята. Насекоми, привлечени от миризмата на храна, ще отидат в кръг, и надхвърля границите си не може.

Тази стръв може да бъде усложнена от изграждането на кутия от картон или тежка хартия. Вътрешните стени на кутията са залепени с лепяща лента или лепяща лента и са поставени храна.

Можете да направите това по-лесно - само лепене на двустранната лента на первазите и на други места, където има вредни насекоми. За една нощ могат да бъдат хванати толкова много хора.