Ефективний ультразвуковий відлякувач щурів і мишей який вибрати?

Січень 2019

Відео: Ультразвуковой отпугиватель мышей отзывы (Січень 2019).

Anonim

Кой е най-добрият ултразвуков репелер на плъхове и мишки?

Вредители като мишки и плъхове живеят близо до човек. Почти невъзможно е да се застраховаме срещу външния им вид. И ако неприятните "съседи" се заселят, въпросът как да се отървем от тях става спешен.

Изберете най-ефективното лекарство за плъхове не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Днес такова устройство за контролиране на гризачи като ултразвуков репелер е широко разпространено. И изборът им е много голям, което е по-добре да избирате, зависи от финансовото ви състояние, зоната на стаята, в която планирате да използвате други фактори.

Популярността на тези активи се дължи на факта, че ултразвук, разпространение на големи разстояния, което води до неприятни усещания (чувство на паника, страх, а понякога и болка) в насекоми и гризачи. Грипът или друг вредител е принуден да напусне обитаемо място. В същото време устройството е безопасно за хора и домашни любимци.

Преди да решите така, какви ултразвукови инструменти удобно за Вас време, струва си да се провери отзиви от потребителите, прочетете характеристиките на устройствата.

Clean House Repeller с плъхове и мишки Ултразвукови - Преглед на средства

Марка "Чиста къща" предлага много популярни в наши дни ехографски възпиращи плъхове и мишки.Това устройство има много положителни отзиви, тези, които го използват. Но почти същия брой отрицателни мнения. Не всички ултразвукови репелер на плъхове и мишки от тази марка помогнаха. Ефективността му зависи от много фактори:

  • местоположение (той работи в радиус от 150 метра, обаче, производителят не посочва, чрез които може да проникне ултразвук материали на достатъчно ниво, за да се отървете от гризачи);
  • стриктно спазване на мерките, описани в инструкциите за употреба;
  • условията, при които се използва.

Някои потребители отбелязват крехкостта и лошото съпротивление на влагата на устройството. Това ултразвуково устройство има значително предимство. Тя се крие във факта, че Repeller е в състояние да работят дори и на открито, причинявайки плъхове и мишки напускат територията на неговите действия. Това устройство, когато се поставя в открито пространство, трябва да бъде по-добре изолирано от влага.

Pest Repeller- ултразвукова Repeller гризачи и насекоми - мнения

на Riddex Фирмата предлага двете ултразвукови Repeller гризачи и насекоми вредители Reppeler, и електромагнитни Repeller мишки и плъхове Pest Отказване.

Сред потребителите на устройството срещу гризачи и насекоми Pest Repeller, повечето отбелязват неговата ефективност. Въпреки това, много мнения казват, че въпреки декларираните обещанията на този ултразвуков Repeller във времето става доловим за човешкото ухо, която влияе неблагоприятно върху нервната система.

Ултразвукът е много неприятен стимул с висока честота. Поради това е по-добре да не се използва този репелер за хора с чувствителни слухове и в помещения с малки деца.

ултразвукови Repeller мишки и плъхове Градиент А 550uz - мнения и употреба

Уникални ултразвукови Repeller плъхове и мишки - инструмента за вътрешното производство Градиент, модел A-550UZ. Неговата особеност се крие в радиуса на действие - ултразвук се разпространява на територията до 550 кв. М. м. Устройството се продава с гаранция от 2 седмици (ако през това време се окаже неефективно, тогава можете да върнете стоките). Производителите гарантират пълната липса на пристрастяване.

Ултразвуковата репелер помага за борба с гризачите, както и с бенките и ширлите.

Отзивите на тези, които са използвали това устройство срещу плъхове и мишки, доказват своята ефективност срещу гризачи. Продуктът е подходящ за монтаж в различни помещения, включително подземни.

Има, разбира се, отрицателна обратна връзка за този репелер на плъхове, мишки и други гризачи. Това устройство е доста скъпо в сравнение с аналозите. Няма конкретни коментари сред потребителите. Някои от тях показват ниската си ефективност. Това зависи от спазването на инструкциите за употреба. Ако искате да се отървете от гризачи с помощта на ултразвук, по-добре е да прочетете внимателно правилата за работа преди употреба и да ги следвате, така че изразходваните средства да не се хвърлят във вятъра.

Ултразвуково Repeller плъхове и мишки Градиент А 550uz работи като от контакта 220 вата и самостоятелно от батерии или запалка. Може да се монтира на стена. За да използвате устройството, просто го свържете към източник на захранване и го инсталирайте в стая, където трябва да се отървете от гризачи. По-добре е да не свързвате ултразвуковия ретлер към батериите, тъй като намалява неговата мощност, за да спестите енергия.

Rideks плюс ултразвук Repeller гризачи и насекоми

Не по-малко популярен устройство е ултразвуков Repeller гризачи и насекоми Riddex Plus. Производителите гарантират, че устройството е иновативно, с висока ефективност. Ridex плюс не е пристрастяващ при гризачи и насекоми и се разпространява ултразвуково в радиус 220 квадратни метра. м.

Потребителските отзиви на това устройство са предимно положителни. Въпреки това, заслужава да се отбележи, че той ефективно работи главно срещу насекоми: хлебарки хлебарки. Сред онези, които го използват срещу гризачи, рецензиите са най-вече отрицателни, което показва неефективността му срещу плъхове и мишки.

ултразвукови Repeller гризачи торнадо 200

Ревю устройство, като например ултразвуков Repeller плъхове и други гризачи Tornado 200, предимно положителни. Ултразвукът от това устройство обаче се разпространява на кратки разстояния. Поради това устройството се използва в малки помещения.

Където е по-ефективно и за дълги разстояния работи Tornado 400. Според мнозинството потребители това е най-доброто от техните ултразвукови репелери. Той работи 60 пъти по-силен от конкурентите си. В по-голямата си част положителните отговори се оставят от собствениците на селски къщи, тъй като това устройство е предназначено за използване в частна къща или в страната. За апартаменти по-добре да използват Tornado 200.

Repeller Ултразвуков гризач Elektrokot Turbo

район на инструмента е до 400 квадратни метра. м. Ултразвуковата реплика Electrokot Turbo има различен обхват на действие, в зависимост от режима на работа: ден и нощ.В режима през деня той разпространява сигнала в областта на ултразвука. В нощния режим - в ултразвуковите и звуковите диапазони.

Има много малко отзиви на това устройство. Но тези, които са използвали устройството в своя апартамент или в страната, говорят за неговата ефективност.

Как да се справяте с плъхове в частна къща с народни средства

Не винаги е възможно да използвате ултразвук, за да се отървете от гризачи и насекоми. Ултразвукът е безвредно за домашните любимци, но не за всеки. То също има отрицателно въздействие върху хамстери и морски свинчета. В този случай е по-добре да използвате пестициди или народни средства.

За да се борят с вредителите у дома, има много народни методи. Ако имате частен дом или частна къща, в която вредителите са напуснали, но по някаква причина не искате да използвате ултразвукови изплашители, тогава е по-добре да обърнете внимание на народните средства. Някои от тях са приложими в апартамента. Трябва обаче да се отбележи, че подобен контрол на вредителите може да бъде много трудоемък процес, който изисква подготовката на материалите и правилното им приложение. Освен това вредителите имат кратък живот, но се размножават изключително бързо. В бъдеще премахването им може да стане все по-трудно.

Първият начин да се отървете от гризачи с пепел. Подходящ е за използване в частен дом, най-добре в сутерена. Необходимо е да се смила дървесната пепел в състояние на трохи и да се запълни с местата, където е възможно появата на гризачи. Алкалият, който е част от пепелта, корозира лапите на вредителите и прави престоя им с вас непоносим.

Можете също така да се отървете от вредители у дома с пшенично брашно и алабастър.Необходимо е тези съставки да се смесват в съотношение 1 към 1 и да се поставят в контейнер. Близо до поставяне на контейнера с вода. Ефектът от тази техника е, че пшеничното брашно е стръв за мишки или плъхове и миризмата на алабастър не се усеща. След като яде стръвта, животното има желание да пие, тъй като брашното причинява сухота. Като пия, гризакът получава проблеми със стомаха, тъй като с времето алабастърът замръзва в стомаха, става нещо като цимент.

Формалин и керосин също са призовани да помогнат да се отървете от вредители. Миризмата на тези средства за тях е непоносима. Този метод се използва най-добре за предотвратяване появата на гризачи.

Друг метод за борба с гризачите, най-ефективен е подготовката на подполе, преди да се съхранява храната. Необходимо е да се запълнят всички дупки със стъкло или бетон и да се затворят вентилационните системи с метална мрежа. След една седмица дезинфекцирайте стаята. След това не можете да се страхувате от появата на гризачи в дома ви.

Можете също така да използвате специални пестициди. Най-популярното и ефективно лекарство е в борбата срещу плъхове и мишки е Голиат.

Кой метод е подходящ за вас зависи от много променливи. По-добре е да изпробвате методите един по един на практика стъпка по стъпка. Тогава вероятността за положителен ефект се увеличава.