Ефективні способи боротьби з білизняними клопами

Грудень 2018

Відео: Words at War: The Ship / From the Land of the Silent People / Prisoner of the Japs (Грудень 2018).

Anonim

За съжаление, да се отървем от дървеници изисква систематичен бъгове подход и търпение бельо, известни на човечеството още от времето на древна Гърция. Въпреки факта, че често е сериозна вреда те причиняват на здравето не може те да останат в къщата дава жители силен дискомфорт и страдание. Ето защо е важно да се знае как да се открие грешки и как да се отървете от тях възможно най-скоро.

На опасните паразити

бельо бъг е малък - само 3-8 мм. Натрупването на този вид насекомо доста лесно да се направи разлика от други паразити - тялото им тъмно червено, кафяво или мръсно жълто кръгла форма. Пиенето на кръв от индивиди има червен цвят. Кръвта е необходима за растежа на насекомите и възпроизвеждане, така че грешки колония бързо увеличава размера си.

Ако седмичен апартаменти пълни лечение, почистване на легла и мебели, както и пране на дрехи, а след това след 2-3 месеца от паразити могат да забравят завинаги

точни данни, че изделия бъгове са носители на болести, не. Но лекарите смятат, че възможността за прехвърляне на туларемия, хепатит В, коремен тиф, антракс тези насекоми е, ако те са имали контакт с болни хора. Но за да докаже, че бъгове ухапвания причиняват сърбеж по кожата, намаляване на качеството на съня, да причини безсъние на нервна почва, накърни производителността. При хора, които са склонни към алергични реакции, те могат да предизвикат рецидиви и влошаване на симптомите.

Можете да често намерите съвети, като посочва, че за да се отървете от дървеници помощ пелин, вратига, лайка и други растения - инсектициди

как да се установят

Ако дървеници се появили само в къщата и малко, а след това в ранните етапи нарушители могат да не забележите и да пропуснете времето за увеличено възпроизводство на колонията. Като правило, хората разбират, че тези паразити са влезли в къщата, когато са станали много. Много често единични хапки от кръвосмучещи, предприети за следи от ухапване от комар, кожни обриви, алергични реакции към несмилаем от продукти за тяло. Ето защо, ако сте алергични обриви и ние никога не са били открити или са били изключително рядко, а след това изведнъж обрив трябва да бъдат предупредени и принуждаване на по-тясно инспекция на къщата.

Трябва да се помни, че колкото повече грешки, толкова по-трудно е да се отървете от тях

Установяване на бельо дървеници могат да бъдат на няколко основания:

 • Klopova хапе за разлика от комари не са уникални и са разположени песен - ухапвания от насекоми, движещи се по кожата, търсейки подходящо място
 • на бельо намери микроскопични следи от кръв
 • върху одеяла, матраци, спални намери черни и кафяви точки - тя следи от насекоми живот дейност

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Препоръчителна научите как да използвате "Combat" от дървеници.

Основното нещо - да се открият всички места, където насекоми и рововете си. Унищожаване на гнездото се отървава от паразити вероятно

Идентификация на насекоми

 • Ако подозирате, че се установява в къща неканени гости на това е необходимо да се разгледа внимателно стаята.Виж себе си, колкото е възможно, ако изведнъж в нощното включване на светлината в къщата - ако паразитите имат много, можете да ги видите на леглото.
 • Трябва внимателно да прегледате леглото. Може да открие наличието на паразити от черни точки под матрака заедно от двете страни на леглото, с наличието на пукнатини в корпуси за легло или диван насекоми хитинови останали след ларвите на линеене и растежа.
 • Паразитите обичат да се скрият в скрити места. Ето защо е необходимо внимателно да се разгледат пукнатините в первазите, стените зад леглата, килимите, шкафовете. Трябва да премахнете всички снимки, снимки от стените - зад тях също често живеят паразити.
 • Появата на нежелани наематели и доказателства klopiny характерна миризма, наподобяваща миризмата на евтина ракия, бадеми и кисело малина.

Основното нещо - да се открият всички места, където насекоми и рововете си. Унищожаването на гнездото ви позволява да се отървете от паразитите със сигурност.

Ако само имаше грешки в къщата и малко, а след това в ранните етапи нарушители не може да се види и да пропуснат времето

усилват колонии на възпроизвеждане можете да научите как да се място гнездо на дървеници и да се отърве от него.

Отърви се от бъговете в дома (видео)

Как да се борим

Трябва да се помни, че колкото повече грешки, толкова по-трудно е да се отървете от тях. За да се реши проблема напълно, не можете да използвате който и да е един от начините да се борим - само на цялостен подход ще помогне да забравите за паразити завинаги. Така че, какви стъпки трябва да предприемете:

 1. Извадете и отново измийте цялото легло и бельо в къщата и за предпочитане всички дрехи. Спалното бельо се измива при възможно най-висока температура и след това се глани с горещо желязо преди употреба.
 2. Котките старателно изплакват с топла вода с оцет и сапунена вода.Можете да замените този разтвор с терпентин или керосин. Това помага за механично отстраняване на яйцата и премахване на черните точки.
 3. Можете също така да отделите места за кипене на дървени легла. Мека мебел за обработка на ферибота. Ако е възможно, килимите и мебелите могат да се извършват в замръзване в продължение на няколко дни. Можете да се отървете от буболечките, ако получите нещата студени при -25 градуса. Високата температура на въздуха също е вредна за паразитите (над + 30-35 градуса).
 4. Преглеждайте всички книги в къщата и ги третирайте със специален репелент за насекоми.
 5. За да се борим успешно с насекомите в самия апартамент, трябва да го изолираме от евентуалното връщане на насекоми от съседите. Ето защо всички пукнатини в перваза трябва да бъдат третирани с антипаразитен агент (Dichlorvos) и да са запечатани. По същия начин, запечатайте пукнатините в подовете. В решението за покриване на цепнатините, в идеалния случай си струва да се добави карбол. Без това битката ще бъде безсмислена - насекомите ще се появят след известно време в същото количество, въпреки всички взети мерки.
 6. Обработвайте къщата с химически инсектициди. Диклофос, Карбофос, изпълнителят, Оралд, Махни.
 7. Като предпазна мярка може да се използва за периодично почистване разтвор на Персийския лайка или билка вратига, които могат да бъдат закупени на магазин за домашни любимци.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Можете да се научите как да се отървете от дървените плочки с помощта на Carbophos.

  Бързото бельо има малки размери - само 3-8 мм.

  Билкови продукти, за да се справят с дървеници

  Често можете да намерите съвети, като посочва, че за да се отървете от дървеници помощ пелин, вратига, лайка и други растения, инсектициди. Такива съвети са наследени от онези времена, когато не съществуват химически средства. Многогодишният опит в борбата с паразитите доказва, че естествените фитопрепарации са напълно неефективни, особено ако има много буболечки.

  Третирането на тези треви, които ги влива в суха форма, е добро само като превантивна мярка. Те изплашват насекомите и не позволяват на първите хора да се заселят в къщата.

  За съжаление, премахването на бъгове изисква системен подход и търпение. Но ако прекарате цяла седмица при пълно лечение на апартамент, измиване на легла и мебели и измиване на дрехи, след 2-3 месеца можете да забравите за паразитите завинаги. Препоръчваме ви да научите как да използвате прах в борбата срещу паразитите.