Електронні прилади та інші засоби від комарів

Biyolojik Saldırıda Nasıl Hayatta Kalırsın? (Відео July 2018).

Комарите - досадни насекоми, които носят много проблеми, така че те трябва да бъде борбата може да се използва различни начини от ухапване от комари, всеки избира начин да защити срещу летящи кръвопийци в зависимост от мястото и целта на приложението. Комарите използват механична защита, отблъскващи агенти.

Ако комарите се дразнят в стаята, първо трябва да имате комарници на прозорците. Но, разбира се, за 100% този прост инструмент не предпазва от ухапвания от комари. Комарите влизат в стаята, когато се отвори например балкон или входна врата. Ето защо е необходимо да си помислим какъв вид репелер на летящи кръвопийци да купуват в магазин или да си направят собствен.

Средствата, които отблъскват и унищожават тези кръвопийци, са достатъчни. Остава само да изберем най-удобния и ефективен от тях

Раптор срещу комарите

Популярно средство за комарите е Raptor. Купете го може да бъде под формата на:

 • плочи;
 • спирали;
 • течност.

Предимството на спиралата на Raptor може да се нарече възможността за нейното използване на всяко място, където няма електроенергия. Той е ефективен както на закрито, така и на открито. За да комари не са раздразнени в пикник, риболов, вила Raptor спирала трябва да се изгарят, а след това изгасят огъня.С дим се освобождава алетрин - вещество, което убива комари, комари и мускули. Една спирала успешно се бори с голям брой кръволинещи насекоми и я хваща за дълго време. С помощта на спиралата Rapton можете безопасно да почивате върху природата или работата в дачата.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от комарите, нашите читатели съветват репелера за комари Pest-Reject. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук ...

Възможно е да се използват различни средства за ухапване от комар, всеки избира начина на защита от летящи изедници, в зависимост от местоположението и предназначението

Печки и течен Rapton безопасни и нямат мирис. Те могат да се използват в апартамент, в къща, дори ако има деца и домашни любимци в стаята.

Но за да отблъснете комарите, не е необходимо да купувате средства в магазина. Ефективният репелер може да бъде направен сам.

Необходимо е да се мисли за възпиране летящ изедници, закупени от магазина или да направите своя

Mosquito Repeller: Doing свои ръце

Подплашватели на летящи насекоми (репеленти) може лесно да се направи у дома си със собствените си ръце.

 • Комарите не понасят миризмата на ванилия, карамфил, евкалипт. За да се защити срещу малко дете комари може просто да се сложи салфетка, напоена с евкалипт или карамфилово масло. За възрастни трябва да смесите ванилин с бебешки крем и да нанесете тази смес върху кожата.
 • Също така ефективен срещу комари е смес от маслини, карамфилово масло и масло от чаено дърво (2 супени лъжици.л. маслина, 5 капки карамфил, 30 капки чаено дърво).
 • Броят на летящите кръвоспиращи ще намалее на домашния парцел, ако се засадят растения като възрастните, птичи череши, орехи. В стаята комарите ще изплашат миризмата на цитрусови плодове, лавандула, здравец. Така например, ако разнесете цитрусовите пили около стаята, комарите няма да се притесняват.

Естествени средства за досадните комари са безвредни, тяхната употреба е противопоказана само за хора, които имат алергии към растения, използвани в естествени репеленти.

Печки и течен Rapton безопасни и нямат никаква миризма

Как да се справят с комари (видео)

закупени репеленти

Производителите произвеждат Repellers репеленти във формата:

 • кремове;
 • гелове;
 • стикери;
 • Спрей с миризми, които отблъскват комарите.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо да се отърве от комари има само три жизнеспособни опции:

 • Повикване дезинфекция услуги (скъпи);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук ...

  Електронният репиляр стана популярен напоследък. Това устройство произвежда ултразвук с определена честота, който симулира звука, произвеждан от комарите от мъжки пол. Само оплодените жени отхапват хора, които този звук плаши и те отлетят от това място.

  Rapton може да се използва в апартамент в къщата, дори ако стаята са деца и домашни любимци

  Инструменти унищожават комари

  • За унищожаване на кръвосмучещи насекоми измислени много различни начини. Това е различен вид фумигатори - спирали (като Raptor), свещи, чинии, електрически фумигатори. Всички видове фумигатори, загряващи, отделят инсектициди, които убиват комарите.
  • Има и устройства, използвани за масово унищожаване на комари. Такова устройство е капан, който привлича комарите с топлина и ултравиолетова светлина и ги унищожава със специално устройство.

  Със собствените си ръце можете да направите просто, но много ефективно устройство за убиване на комари от импровизирани средства. За да направите капана на комари, се нуждаете от двулитрова пластмасова бутилка, захар, вода и мая.

  Комарът е защитен с механична защита, изхвърлящо средство

  Бутилката е нарязана наполовина. Дъното на бутилката се пълни до половината гореща вода и се добавя захар. Когато водата се охлади до 40 градуса, се поставят дрожди. Горната част на бутилката се обръща и се поставя в дъното. Всичко това просто устройство се превръща в черна хартия.

  Комарите като тъмнината. В допълнение, този капан ги привлича с въглероден диоксид, който отделя мая. В ъгъла на стаята е монтиран домашен капак за комари. Подкопава го в продължение на две седмици. Препоръчваме ви да научите как да управлявате фараоновите мравки от дома си.

  Комарите са притеснителни насекоми, носят много проблеми, така че трябва да се биете с тях. Средствата, които отблъскват и унищожават тези кръвопийци, са достатъчни. Остава само да изберем най-удобния и ефективен от тях. Препоръчваме Ви да научите как да предпазите детето от ухапвания от комари.