Кат від постільних клопів

Лютого 2019

Відео: Средство от клопов Палач (Лютого 2019).

Anonim

Средства против бъгове Бесникът е доста разпространен инсектицид, познат на пазара. Лечението се прави в Германия, но в Русия има представител.

Външно, агентът е бистра течност с жълтеникав оттенък, налична в 5 ml флакони. За да се справя едностаен апартамент ще изисква около 10-15 бутилки, за двустаен апартамент е достатъчно 20-25 мехурчета.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Формулиране

Средства антипаразитни Hangman е разработена от немски химици са постигнали максимален ефект насекоми унищожаване при средна степен на токсичност за хората.

Основният компонент на лекарството е разтвор на фосфороорганичното съединение фентион. Той влиза в тялото на насекомото заедно с въздуха, засяга централната нервна система и парализира насекомото. Правилно прилагане на палач, бъгове умират в рамките на 5-6 часа след обработката на апартамента.

За разлика от други вещества, фентионът засяга не само възрастни насекоми, но срещу яйца и ларви на дървеници.

Обърнете внимание! Има много фалшификати за лекарството, при които активното вещество е циперметрин.Бъдете внимателни, когато купувате!

Предимства и недостатъци

Предимства на препарата:

 • Ефективност на разходите (1 бутилка за 5 квадратни метра от площта на помещението);
 • От дълго време на пазара се е утвърдил като ефективен наркотик;
 • Не оставя петна върху плата;
 • Миризмата на продукта бързо се ерозира.

Сред недостатъците е средният клас на токсичност на компонентите, които съставляват продукта, поради което е необходимо стриктно да се спазват правилата за безопасност по време на примамката. Необходимо е да се погрижите за наличието на защитно оборудване преди да започнете лечението на апартамента. Честото използване на лекарството може да доведе до развиване на имунитет в буболечките върху активното вещество (fenthion), което прави безсмислено да продължи да използва това и други средства на своя база. Комплексното лечение на стаята трябва да се извършва внимателно и правилно за първи път.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Указания за употреба

Преди започване на лечението трябва да се проучат инструкциите за употребата на лекарството, също така е желателно да се направи списък на потенциалните местообитания за дървеници.

За да подготви работно решение за унищожаване на дървеници, Изпълнителят трябва да разрежда в съотношение 1 бутилка на половин литър вода . Брой на необходимата сума на средствата може да бъде предварително, бутилката на наркотици е достатъчно, за да се справят 5 квадратни метра. m.

Струва си да се има предвид, че при обработката на мебели цената на продукта се увеличава.Важно е да запомните, че е по-добре да имате малък излишък от лекарство след примамка, отколкото липсата му. Освен това се препоръчва да се повтори лечението 1-2 седмици след първата. При второто лечение вече ще знаете точната сума на необходимото средство за защита.

Трябва да помислите за капацитета, по който ще се разрежда отровата. Това може да бъде конвенционален спрей или специални контейнери за дезинфекция от производителя на препарата със свързани спринклери и помпи. Те се отличават с наличието на помпа и специален тънък връх, което позволява по-добра обработка на труднодостъпни места.

При преследването е необходимо да затворите врати и прозорци, защото ако има свеж въздух или неговите източници, бъговете ще имат шанс да оцелеят.

Инструкции за работа с апартамент от изпълнител :

 • Разтвор за готвене;
 • Напълнете пулверизатора със сместа;
 • Обработваме внимателно помещението, използваме списъка с местата, където могат да живеят бъговете;
 • Оставяме помещението за 7-8 часа. Важно е да запомните, че всички прозорци, врати и други източници на чист въздух трябва да бъдат затворени;
 • Проветрете апартамента най-малко 30 минути, за предпочитане около 60;
 • Ние почистваме мъртвите бъгове. Желателно е незабавно да се отървете от останките;
 • Прекарваме мокро почистване с помощта на детергенти и сода.

Преместете мебелите и обработвате пода под тях. Когато тъканта на мебелите трябва да бъде обработена и да се използва по-голямо количество разтвор. Съдържанието на 1 бутилка е достатъчно за обработка на 1 диван. Лекарството не оставя петна върху тъканта, така че след третирането кожата няма да пострада.

Желателно е тапетът да се отлепи напълно и да се обработва стената зад тях.Когато се дезинфекцират, дървените плочки могат да се опитат да напуснат помещенията, не можете да ги натиснете, те ще умрат в рамките на 5-6 часа.

Ако се изисква повторна дезинфекция на апартамента, процедурите трябва да се извършват 1-2 седмици след първото лечение.