Особливості кошти від вошей нікс та метод його використання

Лютого 2019

Відео: Цімейко Людям Гроші по 10 млн ЄВРО кожному, а БандіВладі Воші 4 (Лютого 2019).

Anonim

"Никс" - е един модерен наркотици protivopedikulezny "Никс" - е един модерен protivopedikulezny лекарство, което има както положителни, така и отрицателни черти. Резултатът зависи до голяма степен от това кой прави обработката и как.

Описание на препарата

Продуктът се предлага като крем и е подходящ само за външно приложение. Предлага се с гребен, който е необходим за изравняване на паразитите. Но качествата му не са доходни, така че е по-добре да получите професионални гребени. Относно какви видове гребени съществуват за пениране на въшки и как да ги използвате правилно, можете да ги намерите тук.

Активното вещество на лекарството "Nix" е перметрин. Това води до парализа и смърт на въшките. Смъртта на насекомите се случва в продължение на няколко часа.

Противопоказания са:

 • бременност и период на кърмене;
 • свръхчувствителност към компонентите на агента;
 • при остър дерматит на главата.

Алергичната реакция се изразява в подуване, зачервяване на кожата, сърбеж. Ако забележите представените симптоми, незабавно трябва да спрете приема на лекарството. Преди да използвате "Knicks", разгледайте инструкциите.

Състав на препарата

Кремът от въшки е 1%, съставен от перметрин. Попадайки в тялото на паразита, това вещество засяга нервната му система.

В резултат на това насекомото има парализа на мускулите, включително дишане и кръвоснабдяване.Парразитът загива в рамките на няколко минути. Поради наличието на перметрин, кремът действа много бързо.

След като в тялото на паразита, перметрин засяга нервната система

В допълнение pirmetrina в "Никс" са

 • метилпарахидроксибензоат;
 • балсам от канадска ела;
 • пропил парахидроксибензоат;
 • жълто оцветяване "залеза на залеза";
 • пречистена вода;
 • изопропанол;
 • макрогол стеарат;
 • цетилов алкохол;
 • Хиетелоза;
 • желатин;
 • ароматизатори;
 • лимонена киселина;
 • стеаралкониев хлорид.

Представените компоненти позволяват да се постигне липса на миризма на пиретроид, необходима консистенция и простота на рисуване. Срещу ниц, лекарството е безсилно, тъй като не е в състояние да проникне във вътрешността на яйцето и да убие ларвата.

Поради това е по-добре да използвате крема 2 пъти. Въпреки това, ако спазвате стриктно инструкциите и се възползвате от гребена, можете да изтеглите паразитите от първия път.

Начини за лечение на педикулоза (видео)

Условия за употреба

 1. Първо използвайте нормален шампоан. Измийте с главата си, суха, гребен гребен коса.
 2. Разклатете контейнера със сметана. Екструдирайте в дланта толкова вещество, колкото е необходимо, за да обработите целия скалп.
 3. Равномерно разпределете "Nyx" на косата.
 4. Изчакайте 10 минути.
 5. Измийте главата си след 10 минути, използвайте нормален шампоан.
 6. Използвайки гребен, гребете въшките.
 7. Ако има много паразити, след 10 дни, повторно обработване. Освен това през това време нови яйца ще се излюпят от яйцата.

Ако следвате инструкциите внимателно и използвайте гребен, за да донесе паразити и може да бъде първият път,

Предимства и недостатъци на

Представено наркотици въшки има следните предимства:

 • наистина изхвърля паразити;
 • много рядко предизвиква алергия.

Има обаче някои недостатъци:

 • високи разходи;
 • остра миризма;
 • неприятна бутилка;
 • Първият път, когато лекарството не може да помогне.

Силна миризма - един от недостатъците на използването на "Nyx"

Предпазни мерки

"Knicks" е почти безвредна, за разлика от конкурентите. Не води до изгаряния или отравяния, не влияе на вашето здраве. Понякога може да има алергични реакции, но слаби.

Не използвайте лекарството при бременност, кърмене и за деца на възраст по-малко от половин година. Също така кремът не трябва да се използва за индивидуална непоносимост и дерматит на главата. Нежеланите реакции могат да възникнат само в случай на предозиране, ако сте приложили прекалено много вещество върху косата. В този случай има сърбеж, гадене, екзема, понякога подуване.

Изопропилов алкохол се съдържа във формулировката. С оглед на това, при поглъщане може да възникне отравяне.

Nyx не може да се използва за дерматит на главата

Потребителски рецензии

Наркотикът, използван само за външна употреба, се подпомага от 90% от пациентите. Въпреки това, тя трябва да се използва само когато са открити възрастни паразити. За превантивни цели кремът не е подходящ. Ако съществуват въшки в едно лице, се препоръчва всички членове на семейството, които имат гърчове, да бъдат лекувани. Перметрин не дразни очите, но други вещества могат да причинят неприятни симптоми, така че е важно да не се оставя на окото да падне върху ириса.

Ако кремът попадне в очите ви, трябва да ги изплакнете обилно. Не забравяйте да носите ръкавици преди обработката на ръцете, след измиване, измийте ръцете си със сапун. Ако кожата има неприятни симптоми, незабавно трябва да се консултирате с лекар.Наркотикът не оказва влияние върху управлението на превозните средства.

Може да се интересувате и от статията на нашия ресурс, в която говорим за избора на вида и правилата за употребата на шампоан от педикулозата.

Cream "Никс" е неефективен при справянето с нита, но успешно унищожава ларвите и възрастните

Оценка на ефективността на средствата,

крем е ефективен в работата си с нита , но успешно унищожава ларвите и възрастните. За да се отървете от цялото население от паразити, това ще отнеме 2 лечения.

Въз основа на прегледите, наркотикът действа добре при около половината от случаите. Ако действате стриктно на инструкциите, вероятността за успех се увеличава. Тъй като в сметаната има перметрин, лекарството перфектно действа върху паразитите.

Ефектът от използването на паразитен крем зависи от това колко правилно следвате инструкциите. Лекарството е подходящо само за външна употреба, за да се предотврати употребата му е забранено. Активното вещество на крема е перметрин.

Лекарството е противопоказано за употреба при хора с остър дерматит, кърмачки и бременни жени, деца, чиято възраст е по-малка от шест месеца. В случай на предозиране веществото може да развие алергична реакция. В допълнение към пирметрина в крема са други вещества, които дават на лекарството правилната консистенция и го освобождават от неприятна миризма.

Блисък (видео)

Начинът на приложение е много прост. Първо, главата се измива с обичайния шампоан, след това се нанася кремът и се навиват паразитите. Ако има много насекоми, ще е необходимо да се извърши лечение 2 или 3 пъти. Лекарството е почти безвредно, но след като го използвате, трябва добре да измиете ръцете си.