Особливості використання лямбда зона від тарганів

SCP Mobile Task Forces (MTF) Guide (SCP Education Information) (Відео July 2018).

Кварталът с хлебарки е позната ситуация за много хора. В специализирани магазини можете да намерите много инструменти, за да се отървете от този бич, но само няколко от тях могат да се похвалят с 100% резултат. Зоната на ламбда от хлебарки е едно от онези лекарства, които са вредни за паразитите и са абсолютно безопасни за хората. Правилното използване ви позволява да забравите за безкрайната борба с вредителите.

Предимства

Ламбда зона е лекарство, направено в Южна Корея. Производството и технологиите са абсолютно уникални и тайни. Средството е суспензия, състояща се от най-малките капсули, в които има активен отровен агент. Лекарството има изключителна икономичност в употреба поради тази форма на освобождаване. Съставът включва активно вещество, наречено ламбда-цихалотрин, с концентрация 2, 5%. Капсулите са много издръжливи и няма да се развалят от слънчева светлина, влага и високи температури.

По безспорните плюсове инструменти включват:

  1. Абсолютна ефективност - Lambda Zone ще се справи с унищожаването на хлебарки от всякакъв вид, поради силния инсектициди, която е част от подготовката.
  2. Безопасен за хора и животни - инструментът действа само върху хладнокръви. Ако в къщи живеят влечуги или земноводни, трябва да се вземат отделни предпазни мерки за тях. За деца и домашни любимци няма опасност.
  3. Продължителност на действието - отровата разрушава хлебарките, онези, които го опитаха през деня. Пълното почистване на всекидневната обикновено се извършва в рамките на една седмица. Вредителите се разпространиха през най-усамотените ъгли на апартамента, носейки нанокапсули на лапите им. Оказва се, че самите хлебарки стават съучастници в борбата с братята си.
  4. Липса на неприятна миризма - повечето лекарства за борба с домашните паразити са безвредни за хората, но често имат много остра миризма. Хората се оплакват от замайване и гадене след дезинфекция. Ламбда зона няма специфична миризма - агентът мирише като обикновена вода.
  5. Няма пристрастеност - хлебарки и много други вредители имат характерна черта за еволюцията и приспособяването към всякакви условия. Вредителите да свикнат с лекарството и да спрат да го отговорят. С Lambda Zone това не се случва - не предизвиква пристрастяване.
  6. Не оставя петна - забравете за петна и петна на мебели и други повърхности. Ламбда зона във всички сетива се държи като обикновена вода.

За да се отървете веднъж завинаги от хлебарки, се препоръчва редовно преработване на жилищните помещения в продължение на шест месеца. Това се обяснява с факта, че инфекцията може да се промъкне от съседните апартаменти. По този начин вие същевременно ще помогнете на вашите съседи да изгонят неприятни съквартиранти.

Единственото нещо - не можете да се справите с дрехите на продуктите, детски играчки, спално бельо и други предмети, с които се осъществява директен контакт. За тях е необходим отделен контрол на вредителите.

Инструкции за употреба

Борбата с хлебарки понякога прилича на военни действия.Това може да бъде забравено, наркотикът не изисква никакви прекалени способности и използването му не е като разминирането на бомба. Първото нещо, което трябва да направите, е да извършите най-простото мокро почистване в апартамент или къща, тъй като не може да се направи известно време след дезинсекцията. Вие не само ще донесете апартамента в ред, но и ще повишите ефективността на събитието.

Мебелите, домакинските уреди и всички други предмети на пода трябва да се отдалечават от стените и електронните устройства, обвити в полиетилен. Детските играчки, дрехите, храната, кухненските уреди и съдовете трябва да бъдат отведени на защитено място. Децата и животните не трябва да се държат на закрито по време на процедурата за дезинфекция.

Обработката се извършва с пистолет. Първо трябва да приготвите разтвор - 5 милилитра вещество на 1 литър вода. За да разредете лекарството и лечението, най-добре е да носите гумени ръкавици и медицински дресинг. След това напръскайте продукта върху всички повърхности, ъгли, пролуки и пукнатини. След процедурата, не забравяйте да затворите всички прозорци и врати в къщата и да оставите поне за половин час.

Впоследствие, необходимостта да се проветри на апартамента и се измиват добре всички повърхности, като се обръща специално внимание на най-често използваните неща: детски играчки, чинии, дръжки на врати, маси, шкафове. Децата и животните могат да влязат в къщата само след измиване на подовете.

Как да не се заблуждаваме при използването на

Дори и такъв лесен за употреба инструмент срещу хлебарки може да се злоупотреби. Грешките са типични, които хората позволяват, когато се лекуват с други вещества. Основната грешка е грешната дозировка. Например сте добавили твърде малко пари за голямо количество вода - резултатът ще бъде нулев.Или, напротив, те изливат твърде много пари и малко алергия към водата е възможна поради особеностите на реакциите на тялото.

Друг неуспех е неуспехът да се вземат предпазни мерки. Някои хора смятат, че наркотикът е абсолютно безвреден, пренебрегват основните правила за безопасност - ръкавици и превръзка. Личните предпазни средства са задължителен аспект на тази процедура, независимо от това, какво вещество се използва.

Микрокапсулата, изгаряща ламбда Зоната ще изненада дори най-опитни хлебарки. С появата на този инструмент в къщата ще бъде завършена дълга борба с успех.