Особливості використання протиблошині нашийника чистотіл

Січень 2019

Відео: ТВІЙ ДІМ - Особливості використання ІТП (Січень 2019).

Anonim

Protivobloshiny яка "жълтениче" е лекарствен insektoakaritsidnym помощта на специален лентообразен полимерен характер Protivobloshiny яка "жълтениче" е лекарствен insektoakaritsidnym означава като формата на полимерен характер специално лента. Пазете тези лекарства трябва да бъдат в съответствие с предпазните мерки в съответствие с списъка на "Б".

Типове нашивки "Небесна"

 • антиклетъчна яка за котки. Дължина на продукта - 35 сантиметра в пакета Super или Lodge;
 • анти-кучешка яка за кучета. Дължина на продукта - 65 сантиметра в пакета Super или Lodge;
 • яка от бълхи и кърлежи за кучета. Дължината на продукта е 65 сантиметра;
 • яка бълхи и кърлежи за кученца и котенца. Дължината на продукта е 45 сантиметра;
 • яка от бълхи и кърлежи за котки. Дължината на продукта е 35 сантиметра.

Всички гореспоменати анти-бълхи яка ефективно защитават животното от бълхи, въшки, червеи и холката за дълго време. Освен това, антикомпонентните пръстени от фирмата Ecoprom имат устойчивост на влага. В допълнение към стандартните антиблокови серии се произвеждат и се реализират якета от следните серии:

  биогори за кучета;

 • биогори за котки.

Bioosheynik за "жълтениче" котки ефективно предпазва животното от бълхи

активни съставки и активна съставка,

Основните активни вещества, които са част на яката на protivobloshinogo, имат силни акарицидно и инсектицидно действие.Активни съставки имат разрушителен ефект върху възрастни и незрели форми на ектопаразити като бълхи, въшки, въшки и кърлежи.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

като активна съставка за яката на бълхите, се препоръчва за употреба при възрастни животни, се прилага диазинон - 10%. В яката на бълхи за кученца и котенца се използва перметрин - 1%.

активни съставки бълха яки "Змийското мляко" се има разрушителен ефект върху възрастни и незрели форми на тези ектопаразити, бълхи, въшки, въшки и кърлежи

bioosheynika състава на бълхи "Змийското мляко" включва етерично масло от цитронела за растителна , В допълнение, като помощно средство се използва или Sevilen полимер и боядисване на серия UPC-CSS. Цитронеловото масло има изразен отблъскващ ефект. Този тип вещество не може да се абсорбира в кръвообращението. Активни вещества, отделяни от яката, се натрупват в епидермиса, космените фоликули и мастните жлези на кучето или котката, което допринася за продължителен репелент експозиция.

Също така предлагаме да прочетете статията, която описва критериите за избор на анти-блок яка.

Инструкции за употреба

Protivobloshiny яка използва да убие ектопаразити, които са паразитни на кучета и котки, и се използва и като защитно средство срещу атака бълхи, въшки и кърлежи.

каишки "Змийското мляко" трябва да се постави на животното в съответствие с инструкциите

 • Яката трябва да бъде поставен върху животното, както и да се коригира до желания размер, оставяйки между продукта и пространството шията един сантиметър.
 • Разхлабеният край на яката се прекарва през специални подложки за цикли и прекомерната дължина е правилно отрязана.
 • Постоянното носене на анти-блок яка предпазва животните от ектопаразити от два до четири месеца. Максималната ефективност на анти-блок яката е постигната чрез използване най-малко три дни преди предложения контакт с ектопаразити.

Как се използва този продукт protivobloshinym изисква общите правила на лична хигиена, както и всички мерки за безопасност, предвидени в инструкцията и техниката на работа с подобни лекарства.

Всички продукти от серията "Cleaner" трябва да бъдат освободени от тънки пластмасови мостове преди употреба.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Как да се носят яка на котка (видео)

  Противопоказания

  Protivobloshiny яка серия "Змийското мляко" не може да се използва при болни или изнемощели животни, както и малки кученца и котенца под определен в възраст инструкции за възрастта. Не използвайте яката по никакъв начин с други инсекто-акарицидни лекарства.

  случаи на индивидуална непоносимост на животното към съществуващата компонент protivobloshinogo лекарството е много редки, може да предизвика отделните реакции под формата на прекомерна саливация, лакримация и кожно дразнене.

  Предимствата на продукта

  Bioosheynik "Змийското мляко", както се използва в съответствие с инструкциите не предизвиква rezorbtivno токсични, кожата дразнещ и сенсибилизиращи ефекти върху тялото на животното. Protivobloshiny bioosheynik одобрен за употреба при пациенти, или животни, отслабени и право да използват за бременни и кърмещи жени.

  Protivobloshiny bioosheynik "Змийското мляко" се оставя да се използва при бременни и кърмещи жени,

  В допълнение, яката е безопасна форма на терапия protivobloshinoy от капки, спрейове и шампоани. Удобната форма на яката не причинява дискомфорт на животното. От производителя се прилага ясна и подробна инструкция за всеки продаден продукт.

  Метод на съхранение

  Фабричната опаковка се използва за съхранение и се предпазва от светлина и влага. Не може да се използва за съхраняване на място в непосредствена близост до храни и фуражи. Оптималната температура за съхранение е от нула до тридесет градуса топлина. При такива условия максималният срок на годност на лекарството не надвишава три години. Освен това яката от бълхи от поредицата "Чистота" трябва да се съхранява на места, недостъпни за деца.

  каишки "Змийското мляко" (видео)

  на потребителите

  Най-често срещаните положителни реакции на потребителите protivobloshinyh продукти, свързани с каишки. Такива продукти се характеризират с максимална лекота на използване и много достъпна цена. Ниската цена на анти-блок яката "Cleaner" не оказва отрицателно влияние върху качеството на продукта. Много собственици на домашни любимци предпочитат този конкретен продукт.