Аерозолі від бліх: видове різноманіття та оцінка ефективності

Грудень 2018

Відео: Блохи в квартире. Как избавиться от блох в квартире? (Грудень 2018).

Anonim

Апартаментът на бълхи перфектно помага инструмент като аерозол в апартамента на бълхи перфектно помага инструмент като аерозол. В този случай се разпределят много наркотици от този тип. Всички те са в състояние бързо да се отърве от къщата ви от неприятни насекоми.

Агентът от аерозолен тип често се използва заедно с прахосмукачка и други препарати от бълхи. За начало е необходимо да се извършва обработка на четириколесни приятели и едва след това да се занимава с апартамент. От бълхи животните спасяват яки, шампоани, спрейове и капки. И само тогава се нуждаят от аерозол, с който след почистване на къщата с помощта на прахосмукачка, стаята се лекува. Продуктът се напръсква в целия апартамент и излиза от къщата за няколко часа. След това можете да се върнете в апартамента и да живеят както обикновено, единственото правило, че определено трябва да се придържат към - измийте подовете за 3 дни не трябва да бъде, за да се предотврати появата на нови насекоми.

Първата стъпка е да обработи четириног приятел, и след това да се плоски

Предимства и недостатъци на

аерозол подготовка на бълхи има много предимства. Той има висока ефективност, което означава, че паразитите ще умрат след няколко часа след лечението. Профилактичният ефект продължава няколко седмици. Друго предимство е:

 • дълъг период на валидност;
 • лекота на използване.

Средството за защита срещу насекоми има някои недостатъци. Така че то е токсично и не е подходящо за лечение на кърмещи и бременни животни.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Популярни видове

Съвременните лекарства за бълхи са представени с различни опции. В допълнение към всички известни "Dichlorvos", на пазара има много по-безопасни инсектициди.

аерозолен препарат има висока ефективност, така паразити умират само след няколко часа след третиране

препоръчва използването на такъв аерозол като "Raptor" . Добър ефект оказват приготвянето "Reid" и "Get". Представените лекарства са относително безопасни за хората, но въпреки това са ефективни срещу бълхите.

Качественият продукт има специални тънки върхове, които правят процеса на инсектицидния контрол удобен, а химикалите попаднали на дори труднодостъпни места, включително пукнатини. Някои препарати имат специални вкусове с приятна миризма.

Правила за употреба

Използвайте средствата срещу бълхи с гумени ръкавици и респиратор. Така че предотвратявате поглъщането на активните съставки в носа и устата. По време на лечението трябва да се освободи от деца и домашни любимци.

спрей "Raptor" относително безопасни за хората, но въпреки това ефективно срещу бълхи

последователността на действия при лечение срещу бълхи е както следва:

 • затвори вратата с прозорци;
 • преместете мебелите далеч от стените, за да отворите первазите;
 • разпръснете апартамента на разстояние 27 сантиметра от повърхността, където живеят насекомите;
 • е необходимо да се обработват местообитания на животни, стени, пукнатини и плотове, подове и мебели;
 • След обработката в апартамента, стаята се оставя за 40 минути, така че частиците на материята да имат време да се установят на труднодостъпни места;
 • По-нататък в апартамента прекарвайте въздух в продължение на 2 часа и направете мокро почистване с помощта на детергенти.Измиване трябва да бъдат тези области, които най-често се докосват: маса, дръжки шкаф, рафтове. Не мийте перваза на дъската.

Може би се интересувате и от статия, в която говорим за това какво да правим, ако има алергия към бълхи.

Как да се отървем от бълхи в апартамент (видео)

Предпазни мерки

са наблюдавани Човекът с правилното използване на страничните ефекти на лекарствата на. Ако не се направи нещо неправилно, може да доведе до симптоми на отравяне: .. мускулна слабост, диария, гадене и т.н. В този случай, трябва да се консултирате с лекар. Използвайте лекарства против насекоми за домашни любимци, не ако са болни, бременни или не са навършили 6-седмична възраст.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Използване на функцията в апартамента, се препоръчва да носят марля превръзка и гумени ръкавици. Пиенето, пушенето, храненето по време на работа не трябва да бъде. Ако веществото е нанесено върху лигавиците или кожата, трябва незабавно да се измие с вода.

  До края на лечението в апартамент, трябва да изплакнете устата си със сапун и измийте ръцете си и лицето, ръкавици трябва да бъдат сухи. Не пръскайте лекарството близо до открит пламък и го загрейте над 50 градуса. Разглобявайте и пълните бутилки, не можете. Празните контейнери трябва да бъдат хвърлени в боклука.

  Използване на инструмента в апартамент, се препоръчва да се спазват предпазни мерки

  разнообразие видове

  препарати срещу насекоми са разделени на 2 групи: за лечение на помещения и за лечение на животни.Аерозолните продукти от двата вида се представят по различни начини, чиито прегледи също са различни.

  • Front Line. Отличен помага срещу паразити. Активното вещество се представя от фипронил. Лекарството в малки количества е безопасно за животни и хора. Отравянето не причинява, тъй като не се абсорбира в кръвта.
  • "Адамс". Ефективно помага срещу насекоми върху животни. Подходящ за лечение на домашни любимци от 3-месечна възраст. Базата е пиретрин, който има парализиращ ефект върху нервната система на насекоми. За да се премахнат всички паразити, едно лечение е достатъчно.
  • В апартамента можете да използвате лекарство като "Чистота". Има широк спектър от действия. Основата е активно вещество като перметрин, което заедно с изопронил алкохол и глицерин перфектно унищожава паразитите.
  • Norocliman Extra. В апартамента този препарат се разпръсква на разстояние 50 сантиметра от килими, мебели и други насекоми местообитания. Напръсканото вещество е силно токсично! По тази причина, след процедурата, се препоръчва да се извършва мокро почистване.

  Спреят "Bolfo" осигурява защита срещу паразити в продължение на 5 месеца

  • "Bolfo". Предоставя защита от паразити в продължение на 5 месеца. Активното вещество, което се намира в основата, е пропоксур. Миризмата е слаба, в 100 мл съдържа 0, 25 грама propoksura. Лекувайте животните в добре проветрени помещения. За да се предотврати появата на насекоми, е необходимо да се извърши обработка на килими пътеки, отпадъци, вестибюл и други предмети в стаята.
  • Раптор. Универсален продукт с много положителни отзиви.Една бутилка е достатъчно, за да се справи с 35 м2 от стаята. "Raptor" съдържа: тетраметрин, циперметрин, пиперонил бутоксид. С контактното действие на активните вещества води до парализа на паразитите. За хората опасността от навлизане в дихателните пътища, кожата и лигавиците е опасно. Лекарството запазва свойствата си в продължение на 20 дни, докато оказва въздействие не само върху възрастни насекоми, но и върху ларвите.

  Също така ви предлагаме да научите за популярните форми и особености при използването на мехлеми срещу бълхите за хората.

  Как да лекуваме домашния любимец със спрей (видео)

  Аерозолите дават добър ефект в борбата срещу паразитите. Важно е обаче правилното прилагане на избраното лекарство. Най-популярните опции на пазара са Raptor, Dichlophos и Reid. Всяко от средствата има свои предимства и недостатъци, така че лекарството трябва да бъде избрано на базата на неговите нужди.