Ампули від бліх: характеристика і правила застосування

Грудень 2018

Відео: Цефтриаксон. Бициллин 3. Разведение антибиотиков (Грудень 2018).

Anonim

Капки в ампули заемат едно от първите места на ефективността и лекотата на използване на днес, има много средства за бълхи. Капките в ампулите заслужават да заемат едно от първите места по отношение на ефективността и лекотата на използване. В допълнение, веществото е абсолютно безопасно за домашни любимци, тъй като се прилага върху холката на животни, за да се предотврати облизването.

Обща характеристика на

Капки за котки и кучета в ампулите са абсолютно безвредни, което означава, че те могат да бъдат приложени и в контрола на бълхи в най-малките домашни любимци - котенца и кученца, който бележи половин година. Въпреки това, по време на процедурата трябва да спазвате определени правила и да вземете под внимание характеристиките на инструментите на различните производители. Разгледайте предимствата и недостатъците на бълхите, както и популярните видове продукти, предлагани на пазара.

Капки бълхи са разтвори на силни инсектициди, които не са вредни за животните

Предимства и недостатъци на

Средства против паразити в природата са разтвори на силни инсектициди. За котки и други топлокръвни животни те не са опасни. Най-често срещаните вещества затворени в ампули - един

 • "перметринът" - това е най-бързо разгражда в храносмилателния тракт на котки и не прониква в кръвта;
 • "Ивермектин" - не само от бълхи, но и от нематоди и холтури;
 • Фипронил - може да се използва за борба с бълхи при кучета, абсолютно безопасен за животни;
 • "Piriproxifen" - ефективно премахва бълхите, които често се използват при нашийници за котки.

Предимства на препаратите за кучета и котки:

 • ниска цена;
 • отлична ефективност;
 • е необходимо само едно третиране за премахване на бълхите;
 • относителна безвредност.

Инсектициди за котки трябва да се използват, ако животните ходят на улицата

Недостатъци на антипаразитите:

 • ефектът може да се появи само след 24 часа на излагане;
 • неприятна миризма;
 • Лекарството не се препоръчва за употреба при котки, които все още не са навършили 6-месечна възраст.

Инсектициди за котки трябва да се използват, ако животните ходят на улицата. По този начин предотвратете инфекцията с паразити.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Това лекарство за бълхи може да се използва и за профилактика. Едно лечение с лекарството е достатъчно, за да предпази котките от паразити в продължение на 1 месец.

Как да кандидатствате капка котешки бълхи (видео)

Признаци на опаразитяване

Преди да лекува животни от бълхи, кърлежи, трябва да сте сигурни, че преди да те. Основните признаци за наличието на бълхи са сърбеж и зачервяване, редовно поглъщане на мястото за ухапване. Паразитите по шията, главата и по гръбнака са доказани. Често при котки, заразени с паразити, се развива анемия.

Малките котенца страдат най-много от паразитите. Ако не предприемете никакви действия за отстраняване на насекоми, животинският организъм може да бъде изчерпан. Понякога дори идва смъртоносен изход.

Можете също така да разберете какви са капките от бълхи в котките и как да ги използвате.

Популярни видове средства за защита

Butoks

Бутоките помагат с бълхи. Той отлично паразити при котки и кучета. Веществото се предлага в течна форма. Преди употреба той трябва да се разреди във вода.

Препаратът за кучета се основава на делтаметрин. Той парализира нервната система на паразитите.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Повече тук …

  От противопоказанията за употреба, трябва да се отбележи:

  • повишена чувствителност към веществото;
  • невъзможност за приложение в комбинация с органофосфорни инсектициди;
  • Има увреждания на кожата.

  Основните признаци за наличието на бълхи са сърбеж и зачервяване, редовно похапване на мястото за ухапване

  Как да се прилага

  Приготвянето на бълхи се разрежда в 4 литра вода при стайна температура. Разтворът трябва да се смеси напълно. За да бъде ефективният ефект, кучетата не трябва да се къпят три дни преди началото на лечението.

  • Когато извършвате дейности в апартамента, носете гумени ръкавици, за да избегнете контакт с веществото.
  • Лечението на котки и други животни от паразити се извършва, започвайки от ушите и завършвайки с лапите.
  • Важно е веществото да не попадне в носа или устата на животното.
  • След прилагането на веществото срещу паразитите върху вълната трябва да се остави да изсъхне.
  • Не измивайте емулсията при кучета най-малко 3 дни.
  • Разтворът трябва да е свеж.

  Butoksom може да се използва и за обработка на стаята. В този случай ефектът от паразитите се запазва за 14 дни.Ако насекомите не избягат веднага, трябва да бъдат повторно третирани след 2 седмици.

  Как да се справя? Просто поставете материала върху мебелите в стаята и оставете стаята за 2 часа. След това отворете прозорците и проветрете стаята.

  Малките котенца са страдащи от паразити най-

  Ревю на потребителите

  "бутокси" активно се използва срещу паразити и ако следвате указанията, за да се отърве от насекомите може да бъде за 1 път. Алергичното лекарство почти не причинява, но е по-скъпо от други средства.

  Използването на наркотици "Stronghold"

  За да се отървете от бълхи в апартамента и при животните, може да се използва и лекарството "Stronghold". Той помага не само на бълхите, но и на червеите. Веществото е слабо токсично и има висока ефикасност.

  дозиране

  подготовка Опаковка срещу паразити на животни с тегло до 7 килограма синя капачка. Ако вашият домашен любимец е много малък, трябва да вземете ампула с люляк капачка.

  Използвайте лекарството стриктно според инструкциите. Вертикално поставяне на бутилката, натиснете капачката. Направете дупка и приложете веществото върху козината на животното. Нанесете една капка трябва да бъде строго между плешките, а след това трябва да изчакате, докато агентът се абсорбира. Това се случва доста бързо.

  "Stronghold" - ниско токсично вещество, което има висока ефективност

  Какво не трябва да се забравя, прилагайки "Stronghold"?

  • Животното не трябва да се мие 3 дни преди лечението.
  • В този случай не е необходимо да използвате допълнителни спрейове. Наркотикът активно убива паразити както върху домашния любимец, така и около него.
  • Защитният ефект трае един месец.

  Обратна връзка с клиентите

  Крепостта се отличава с висока ефективност и безопасност в сравнение с други продукти.Обобщавайки цялото време и финансовите разходи за други наркотици, се оказва, че Stronghold не е толкова скъпо.

  Ако имате няколко животни, лекувайте ги по-добре от други. За котенца веществото също не е опасно, за разлика от другите лекарства, то не е толкова токсично. Алергиите към лекарството са изключително редки.

  Също така ви препоръчваме да прочетете статия, в която говорим за ефективно средство за защита на бълхите при котенца Front Line.

  Капки от бълхи (видео)

  Веществата в ампулите са лесни за използване и тъй като са подходящи за животни от различни видове. Веществата в състава на препаратите са относително безвредни, но те са ефективни. Необходимо е обаче лекарствата да се прилагат строго съгласно инструкциите, тъй като инструментите се основават на силни инсектициди. Най-популярните наркотици са Stronghold и Butox. Методът на тяхното приложение е почти идентичен и се различава в простотата. Обратната информация на потребителите относно веществата е предимно положителна.