Спрей від бліх для обробки приміщень

Січень 2019

Відео: Блохи в квартире. Как избавиться от блох в квартире? (Січень 2019).

Anonim

В търсене на добро средство за обработка, които трябва да се обърне внимание на специален спрей. Препаратите от тази категория са популярни поради тяхната висока ефективност и лекота на прилагане. Днес има широк спектър от продукти, включително Raptor, Leopard и други лекарства за бълхи.

Спрей за бълхи за помещения, които да изберете?

Преди да направи избор, струва си да се чудите какво мнения са различни лекарства, които казва, инструкциите за употреба, както и как да се използва специфичен спрей, аерозол или глоба в стаята.

Необходимо е да се направи разграничение между двете категории препарати за локално приложение днес: средствата за котки, кучета, птици, или средство за изграждане, като Raptor.

Разликата между тези видове е техният химичен състав. Ако аерозолът се усеща от куче или котка, животното трябва да използва само специален препарат, който ще бъде възможно най-безопасен и ефективен. Обикновено неговото съдържание изключва перметрин. Това може да бъде спрей на Front Line, Bars, Hartz, Bolfo, Dana и подобни продукти.

Вторият вид осигурява по-концентриран разтвор, който се разрежда в пулверизатор и се използва за вътрешна употреба. За да разберете как да използвате бълха спрей за котки или за вътрешна употреба, достатъчно е да прочетете инструкциите. Най-често апартамент, къща или домашен любимец се обработват с конвенционално пръскане.След лечението може да се извърши второ лечение, ако инструкцията предвижда това. За да може даден човек да премахне бълхите от помещенията, се препоръчва да се използват средствата на Executioner, Get, Raptor, Cucaracha, Reid и др.

Спрей за мъж от бълхи, за да се отървем от бълхи

Специални спрей от кърлежи и бълхи също ще прилягат като средство, чрез което човек ще се отърве от паразити. За обработка на стаята е необходимо напръскване (въпросът е, че бълхите не живеят от човека, но само го захапват и отново се измъкват в по-удобни условия - животинска козина и т.н.).

За такива цели придобийте Raptor, Combat, Reid или Executioner, които получават добри отзиви. Инструкцията за тези препарати, включително Raptor, е съвсем проста - с лек допир Raptor или други средства се нарязват над повърхностите. Често дори едно заявление води до факта, че не преживява паразит, дори ако е насекомо, акари или паразити, които са влезли в къщата с котки.

Леопард от бълхи за котки инструкции и рецензии

Капки леопард са подходящи за котки и котенца. Благодарение на оптималния състав, продуктът не уврежда животното, но всяка капка от него може да разруши бълхите и в бъдеще да предотврати повторната поява на паразити. Важно е човекът да прочете внимателно описанието на капките и е направил всичко според указанията.

  • За котки с тегло до 1 кг инструкцията предвижда прилагането на 10 капки.
  • Препоръчват се 20 капки за котки с тегло 1-2 кг.
  • Препоръчва се котки с тегло над 3 кг да бъдат третирани със среда в обем от 1 пълна пипета.

Капките са използвани не само за котки, но и за кучета. Инструкциите за тях също предвиждат прилагане в зависимост от теглото на животното.

Почти всеки човек, който използва този наркотик, оставя положителна обратна връзка относно ефективността и лекотата на употреба. Също така баровете са сравнително малки по стойност и могат да бъдат закупени във всеки град.

Спрей за чистота за човек от бълхи

Средството за борба с антипаразитната чистота съдържа пермеметин, който има вредно въздействие върху вредителите. Също така в състава съдържа глицерин и алкохол. Той може да предпазва от кърлежи и въшки. Най-често това лекарство се използва от хората за котки и кучета, както се вижда от положителните отзиви. В същото време за хората се използва шампоан, наречен "Чистота". Подробни инструкции за спрей говори за необходимостта да се напръскайте косата на животното или човешката кожа на разстояние от около 20 см, а след това внимателно се справят с всички на капака и за първи път се уверете, че в състава на частиците не са били включени в лигавиците, например, че животните му не оближе.

Rolf клуб спрей против бълхи за кучета и котки

антипаразитни инсектициден спрей Rolf клуб използва за животните, вместо на традиционните лекарствени барове и други аналози. Може да се използва дори ако животното е само на един месец. Инструкцията разказва за необходимостта от пръскане върху засегнатите райони и повторно третиране след 7-10 дни. Никой човек не оставя добри отзиви за това лекарство.

Аерозоли срещу бълхи в апартамента

Обратна връзка относно обработката на помещения може да препоръча повече от един спрей. Някои предпочитат вътрешния Raptor Aquafumigator, Spray Reid, Executioner и други средства. Прегледите също така препоръчват, че ако вредителите се навият в помещенията от животни, е необходимо да се лекува с баровете, или с друго лекарство с добри прегледи.