Знайомимося з таблетками від бліх комфортіс

Грудень 2018

Відео: Случай в брачном агентстве: страшная девушка выбирает мужа — Дизель Шоу 2016 | ЮМОР ICTV (Грудень 2018).

Anonim

Един от проблемите, пред които са изправени собствениците на четириноги студенти, е борбата срещу външни паразити, включително и бълхи. За борба с тези ветеринарни клиники и аптеки предлагат много доказани средства, като спрейове и капки Stronghold, Advantage, първа линия и др., Както и препарати за орално приложение, които включват таблетки Komfortis бълхи.

Таблетките също имат свои собствени характеристики, които е важно да знаете, преди да започнете да ги давате на вашия домашен любимец.

Средства за предизвикване на бълхи

Има много форми на освобождаване на средства (внесени и местни) за борба с бълхите. Но въпреки усилията на производителите, те не винаги са лесни за използване и често изискват специални умения и обучение на животното.

Като правило, най-добър резултат означава, бълхи дават, когато се използва в комплекса, а собственикът е правилният задача всички функции на вашия домашен любимец при избора на специфични противопаразитни средства. Най-популярните лекарства са:

  • Капки бълхи в пипетата
  • protivobloshinye яки
  • шампоани от бълхи
  • antibloshinye спрейове
  • таблетки от бълхи.

Важно:

Когато използвате каквото и да е средство за защита срещу бълхи, трябва да следвате инструкциите.

Въпреки простотата на използване на инсектицид капки, шампоани и спрейове са един общ недостатък: възможността на интоксикация от облизване вълна (slizyvanie лекарства).Нашийците също могат да причинят токсично отравяне, а в някои случаи - цервикален дерматит. Таблетките са едни и същи от бълхи, специално предназначени за орално приложение и следователно гореспоменатите недостатъци не са присъщи на тях, въпреки че в този случай не винаги е възможно да се избегнат странични ефекти.

Интересно е

Всички бълхи имат много лошо зрение. Когато скачат, те правят много напред и в същото време не могат да различат човек от дърво. Но на антените на главите си имат органи, благодарение на които бълхите съвършено усещат приближаващата жертва и опасността, хващайки най-малкото потрепване на въздуха. Ето защо е много трудно да ги хванете с ръце.

Днес популярни таблетки от бълхи са Capstar, Sentinel и Comfortis. За таблетите на comfortis ще говорим още подробно.

Comfortis - нова дума в лечението на домашни любимци от бълхи, кърлежи

за профилактика и лечение на паразитози животни сега все по-често предписани системни инсектициди spinozidov група. Един от представителите на такива лекарства са таблетки от бълхи Comfort. За по-добро разбиране на функциите на този инструмент, нека да разгледаме инструкциите за неговото използване.

Съгласно инструкциите за употреба, активното вещество пелети Comfortis - спиносад - действа върху нервната система на паразитите по такъв начин, че причинява парализа и смърт късните насекоми. Spinosad започва да убива бълхи още 30 минути след хранене, като им попречи да отделят нови яйца. Това вещество се счита за екологосъобразно.

След приемането на Утешителите наркотикът предпазва животните за един месец, като ги предпазва от нова инфекция.

Припомнете

Ако котето е на повече от 6 месеца, тогава ние изнасяме бълхи от Stronghold.Обработките се извършват два пъти на интервали от около две седмици. Но е по-ефективно да се използват таблетки срещу бълхите Comfort. Според нашите наблюдения шампоаните не са много ефективни, тъй като те действат само когато са на повърхността на кожата и на козината. Бълхите трябва да се лекуват, дори ако животното не се сърди. Профилактично е желателно да се прави това поне веднъж месечно. Ако не намерите Comfort, можете да използвате и капки от Flea Advantage.

Екатерина, Москва

Методи на приложение и дозировка, условия на съхранение Comfortis

Comfortis - таблетки, които се употребяват перорално, затова те дори пускат с аромата на говеждо месо. Лекарството се дава на животното след хранене или с него и може да бъде предписано още от 14-седмичния период.

Максималната концентрация на активното вещество в кръвта достига 2-4 часа при кучета, а след 4-12 часа при котки. Когато определяте дозата на таблетките Comfortis, трябва стриктно да спазвате инструкциите, за да не причинявате вреда на домашния любимец. Обикновено кучета за 1 кг тегло се предписват 50-70 мг спиносад вещество, а котките - 50-100 мг.

Преглед:

Четох описанието от таблетите, бях много изненадан. Не е много ясно защо ви се налага да захранвате котката с хапчета, когато сте достатъчно, за да падне върху холката. Бълхите живеят на повърхността на котката, а не вътре. Това по някакъв начин е нелогично. Да не говорим за натоварването на черния дроб и отделителната система. Разбира се, далеч не съм лекар, но по някаква причина моята интуиция ми казва, че когато приемате вещество, натоварването на тялото ще бъде по-голямо.

Нина, Казан

Съхранявайте таблетките Comfortitis в затворени съдове при температура от 5 до 5 градуса на места, недостъпни за деца и животни, отделно от храни и фуражи.Срок на годност 3 години. След това, според инструкциите, вече не можете да прилагате Comfortis.

противопоказания и странични ефекти,

в съответствие с инструкциите, таблетки Komfortis противопоказан при бременни или кърмещи жени, на бозайник, страдащ от епилепсия или като, например, индивидуална чувствителност към компонентите на състава. За да се идентифицират подобни противопоказания за употребата му, по-добре е да се консултирате с ветеринарен лекар.

След първата употреба на лекарството внимателно наблюдавайте ученика си. За съжаление при някои животни употребата на таблетки от бълхи Comfortis може да предизвика странична реакция под формата на повръщане, загуба на апетит и летаргия.

Къде да купите таблетки Comfortis?

В момента Comfortis от бълхи да купуват в zooprotech или ветеринарни клиники не е толкова просто. Освен това опитът показа, че не всички служители на тези институции като цяло са запознати с таблетите Comforts (сега ще бъдете по-просветлени по този въпрос).

Тук нашият приятел в Интернет става копеле! Можете да купите таблетки Comfortitis в онлайн аптеките само за две минути, без регистрация, дори при доставка до вашия дом или поща. Също така можете да си купите наркотика върху реклами на големи бюлетини, например на Avito.

Преглед:

Дерматологът каза, че нашата котка има дерматит от бълхи. И фактът, че ние многократно ги отровили, революционизираха, и advantagezh, и neostomozanom - това е глупост, той препоръчва таблетки comfortis. Тук те са само около 2000 на котка и аз, извинявам се, пет …

Опаковката на лекарството съдържа от 1 до 6 таблетки.

Дозата също е различна - от 270 mg до 1040 mg от активното вещество.Спомнете си, че използването на Comfort е стриктно съобразено с инструкциите, като се вземе предвид теглото на животното.

Така че най-удобният и надежден начин да купите таблетки от бълхи Comfort е да оставите заявка за един от сайтовете на онлайн аптеките. Изчакайте доставката и след това следвайте инструкциите.

И не забравяйте, че бълхите са паразити, които могат да причинят не само голямо безпокойство, но и истинска вреда за здравето на животното (а често и на човека). Трябва да се отървете от тях възможно най-бързо. Въпреки това, каквото и да използвате, за да се борите с това зло, хапчета или нещо друго, отиването до ветеринаря никога няма да бъде излишно.

Пожелаваме ви късмет и добро здраве на вашите домашни любимци!

Полезно видео: предимства и недостатъци на различните видове лекарства срещу бълхи за животни

Как да придадем на животното таблетка