Народні засоби від мишей і щурів в сараї

Січень 2019

Відео: Как избавиться от мышей, фантастика! (Січень 2019).

Anonim

Плъховете и мишките са истинско главоболие за всяко домакинство. Те го придружават навсякъде, но взаимният контакт с тях не носи никаква полза за собственика и причинява само една загуба. Ето защо успешната борба срещу тях е ключът към просперитета на всяка икономика. Няма значение - независимо дали това е лятна резиденция, на апартамент, частна къща, навес или гараж - те винаги ще се опитва да се намеси в живота на отделния човек и да се учат от него услуга на себе си, с винаги да ни навреди. Любимото местообитание на този гризач е, разбира се, плевнята на частна къща или вила. Те също така обожават избите, избите и гаражите. Днес ще ви дадем национален опит за борба с гризачите в навеса. И дали е полезно или не - решете сами.

Как да се отървем от плъхове и мишки в плевнята

За да бъде в състояние да оцени правилно традиционните методи за борба с гризачи, трябва, разбира се, помислете за всички други типове за справяне с тях, че човечеството е овладял. И първият от тях е т.нар. Биологичен метод, който като цяло може да се нарече и фолк метод. Това предполага използването на естествени врагове на тези гризачи като насочено оръжие. За щастие, хищници, които са доволни, че имат много от тях. Сред тях най-вече са: котки, лов на породи кучета и хищни птици, които се използват много рядко, но много ефективни за тази цел.

С подходящо умение правилно обучават хищник, нито един гризач никога дори близо до подходящ за вашите вещи. Следният метод е много по-малко надежден и не винаги е ефективен. Изплаши звук никога не е показа недвусмислено, стабилни резултати, като плъховете почти винаги постепенно свикнали дори към постоянно променящите се честоти и тонове използвани звуци и след това започват да ги игнорира напълно.

Така че, ако гризачите започват да посещавате често си навес, ние ви призоваваме, на първо място, помислете за възможността за нейното укрепване. По-специално, циментирането на пода и ставите му по стените ще ви помогне много.

народни средства за защита

изплаши мирише вече, а по-скоро е популярен метод, тъй като само от натурални билки, които те използват. Химическа възпиращ по-рядко, защото по-добре тяхната ефективност срещу мъжете, отколкото срещу гризачи. Сред най-ефективните средства за защита народни отблъсне миризма: chernokoren, пелин, бъз, област мента, вратига, лайка, розмарин и.

Рецепта на резултатите си онлайн кандидатстване и те са изключително разнообразни - от разгръщането на всички тези билки в ъглите на опушването на стаи и дори градини. Въпреки това, не всички от тях и не винаги работи, защото миризмата тенденция ерозира и да свикне с тях, също на мишката може да направи. Съществуват и други народни средства за решаване на този проблем. Някои хора смятат, че разпространяването на пепел от нокът на плъхове може наистина да помогне. И някой се опитва да се хранят ги нарязан на прах изгаря вар, гипс и мазилка, осеяни с нормалната им храна, което разбира се убива всеки гризач, който се съгласява да го ядат.

Но вероятно най-легендарният фолк метод е морски. Ако голям брой плъхове бяха засадени на кораба, моряците хванаха определен брой хора и ги затвориха в бъчви. От глад те започнаха да се поглъщат един друг, докато само един оцеля, само последният човек, който бе освободен обратно в опаковката си. Като вкусиха кръвта на близките си, това създание, според легендата, не можеше да спре и да погълне цялото стадо, колкото и да е било голямо. Тези предатели на гризачи се наричат ​​плъхове-плъхове.

Вероятно можете да се отървете от плъховете в навеса с народни средства. Но като използвате такива двусмислени методи, които не дават 100% резултат, рискувате не само да губите време и усилия, но и да пропуснете възможността сами да коригирате ситуацията без помощта на специалисти.

Химически и механични лекарства за плъхове и мишки

Следващият популярен метод е химически. Използването на отрови, отрова и други вещества, летални за това животно, е доста просто решение на проблема. Въпреки това, трябва да бъдете изключително внимателни и внимателни, защото се занимавате със силни химикали. Погледнете датата на изтичане на лекарството, уверете се, че е сертифицирана и не е фалшива, и обръщайте внимание на метода на неговото въздействие върху гризачите. Една силна отрова с лошо качество може да причини на плъховете агония и паника, при които животното ще се държи изключително агресивно.

Също така не можете да не споменавате механичния метод. Мишките, примките, капаните, барикадите, палежът и димът за пушене с плъхове винаги са били най-популярните методи за борба с тези вредители. Поради това повечето от тях могат да бъдат приписани и на народни средства срещу мишки и плъхове.Неефективното използване на такива технологии обаче може да увреди плевнята ви, а не плъховете. Бъдете внимателни!

народни средства за плъхове и мишки в апартамента

От всички тези народни средства за плъхове и мишки за един апартамент могат да отговарят само капана, използването на посочените по-горе билки, за да се предотврати и да се предотврати от плъховете, и можете да се опитате да се хранят гризачите натрошени гипс , алабастър или цимент като отрова. Други начини само ще повредят апартамента Ви или вероятно ще бъдат безполезни.

плъхове и мишки в частен дом и на вилата

Предполагам, че там не е сто процента от националния представител на мишките в къщата, които те оставят за добро. По-добре е да използвате няколко такива инструмента заедно, за да постигнете наистина положителен резултат. Народните средства за плъхове в страната и в частна къща могат да се използват само ако сте сигурни, че проблемът ви не изисква намесата на специалисти. В противен случай само вие ще ви навреди. Освен това една млада и активно ловна котка ще бъде добро допълнение към защитата на вашата частна собственост от мишки и плъхове.

Как да се отървем от гризачи в мазето и изба

При мишки и плъхове в мазето и избата се препоръчва също така да се използват етаж фугиране, ако тя все още не е направено, както и подови фуги стените. Това не само ще защити мазето или килима от плъховете, но и ще укрепи самата стая. Също така, можете да се опитате да се отървете от гризачите в мазето си или изба и горните народни средства, разпръснати из капана на стаята и подходящи билки. По този начин, ако не работи плаши треви и плъховете ще намерят начин да стигнете до съкровището на вашата ферма, имате добър капан, със сигурност, ще ви защити.