Від клопів дуст як використовувати в квартирі - інструкція

Грудень 2018

Відео: Блохи в квартире. Как избавиться от блох в квартире? (Грудень 2018).

Anonim

Когато се появят грешки в дома си, трябва да се вземат драстични мерки, като специално вреда за здравето си и за здравето на близките си хора може да го доведе до малък апартамент насекоми. В допълнение към риска да бъде ухапан от тези същества, има и риск от сериозно да навредят на здравето им, се дължи на факта, че тези насекоми са много вероятно да са носители на различни видове заболявания, включително вирусен характер. Освен това чистата къща бързо ще престане да бъде чиста, ако й позволите да съществува в разхвърляно създание. В края на краищата вашият дом е вашата крепост и искате да се чувствате напълно безопасни от дивата природа. Ето защо е малко вероятно да искате да споделите вашия дом с неконтролируеми популации от здравословни същества.

Как работи прахът от бъгове?

В тази статия ще ви даде подробни инструкции за това как да отрови бъгове Достум в апартамента, придружени от материал, генерализирана обратна съвети за процеса, както от професионален унищожител и от хора с положителен опит от преследване дървеници, хлебарки, бълхи и мравки Достум (DDT).

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми.Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Помага ли прахът от бъговете?

Използването на прах срещу бъгове, бълхи, хлебарки, мравки е невероятно ефективно. По-конкретно за дървеници, това вещество е летално дори при най-малките дози. Тя работи достатъчно бързо и води до гарантирано унищожаване на всички популации, ако успее да започне да се разпространява чрез нея до смъртта на грешката.

Правилното почистване на къщата от професионален дезинфектор няма да остави нито един шанс не само за насекоми, но и за плъхове. Прахът хиляди пъти помогна да се отървете от насекоми и когато го използвате от непрофесионалисти. За неговата ефективност, без преувеличение, има легенди. Какъв е огромният принос на ДДТ за глобалното здравеопазване от използването му в борбата срещу маларията през 20 век? Това вещество спаси стотици хиляди хора по целия свят от ужасни вирусни заболявания, пренасяни от насекоми, които преди това изглеждаха невъзможни да се спрат.

Как прахът засяга бъгове?

Разбира се, преди лаенето на леглото да започне с прах, е необходимо да разберем как всичко работи върху бъгове. Както е известно, прахът е прахообразен DDT, т.е. дихлородифенилтрихлоретан. Това е класически пример за високо ефективен инсектицид на външно действие, т.е. инсектицид, който причинява смърт на насекомо при първия контакт с него. Това е гарантирано от механизъм, който незабавно засяга нервната система на насекомото. Доста лесно се получава, силно токсично за студенокръвните и силно токсични за повечето топлокръвни хора, включително хора.

"Така че цялата работа с ДДТ и неговата опция прах, прах, както и лечение на апартамента на веществото трябва да се извършва с задължителното използване на лични предпазни средства и последващото превантивна процедура"

И въпреки че, прах с ум не е толкова опасно за човек в тези дози, в която ще го използват за преследването на дървеници и други насекоми, трябва да се помни, че всичко е едно и също има тенденция да се натрупват в организма, в резултат на което ще доведе до сериозни здравословни проблеми.Следователно, този наркотик е бил забранен в края на миналия век в Европа, а през 2000-те той е бил забранен в Русия. Бъдете внимателни! Когато силно се препоръчва самообслужване, следвайте инструкциите за употреба и безопасност.

Как да използвате прах от дървеници?

Въпреки, че ние ви препоръчваме да се обадите на специалист, който да почисти къщата от насекоми, всички ние сме едно и също, за да споделя с вас инструкциите за употреба на праха в апартамента, в случай че решите да усъвършенстват уменията си на самостоятелно преследване дървеници Достум.

Инструкции за употребата на прах от дървеници

Преди всичко е необходимо да се подготви жилище за този проблемен процес. Необходимо е да се изолира всичко, което може да се влоши от това да се получи токсичен прах. Ето защо всички електрически уреди трябва да бъдат покрити с нещо. Електричество, също е желателно да се изключи, тъй като най-вероятно ще трябва да се справят и контакти. Облекло, кърпи и хигиенни продукти трябва да бъдат надеждно опаковани и скрити. Храната и ястията трябва да бъдат премахнати от апартамента изобщо, ако нямате възможност да ги изолирате напълно или не сте сигурни, че са изолирани достатъчно добре. И във всеки случай, не забравяйте за домашни любимци!

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Уверете се, че те няма да бъдат в късните няколко дни у дома, докато приключите изцяло процедурата за почистване. По-добре би било съседите да се разхождат или да чакат в този момент.Оборудвайте се внимателно. Необходима е професионална пълна костюма на дезинсектор с респиратор, който не оставя никаква част от тялото ви незащитена, включително главата. Следвайте инструкциите за употреба.

Указания за употреба:

  • За пореден път се уверете, че сте надежден и плътно оборудван, че вашият апартамент има отвори и че никой освен вас не е оставен в апартамента.
  • Отворете внимателно опаковката.
  • Разтрийте тънък слой от наркотиците във всички местообитания, хранене, движение на насекоми.
  • За да се борите с насекомите, трябва да покажете въображение и да си представите най-невероятните и труднодостъпни места, в които могат да се промъкнат в апартамента ви. Представено? Така че знаете какво да търсите при дезинфекция на дома ви.
  • Всички килими, килими, постелки, завеси и др. Ще трябва да бъдат премахнати и почистени след това. И е по-добре да се измие всичко заедно с дрехите в гореща вода, защото лешоядите радват да умрат при температура от 30 до 40 ° С.
  • Не забравяйте да проветрите целия апартамент след дезинсекция и да се измиете със сапунени подове, стени, тавани и да измиете всичко, което може да се измие и за предпочитане в гореща вода.

Прах от буболечки как да се размножава?

Loading …

Разбира се, концентрираното токсично лекарство става още по-опасно в неразредена форма. Инсектите често са достатъчни и се разрежда с вода от формулата 1: 1 версия на праха. По този начин ще бъде още по-лесно да се търкат в натрапниците на враговете и техните гнезда.

прах дървеници почистване на къщата и как да се използва обратната връзка

Ако взехме otvoovyvat хлебарки, мравки и други насекоми апартамента му, не се мързеливи, за да бъдете търпеливи и да се покаже тук максималната строгост.Обърнете внимание дори на най-малките дупки, охлюви, ъгли и бръчки, така че усилията ви да не са напразни.

Що се отнася до печатите, може би най-популярният сега е прахът от чистачките чистачки. Отзивите за тази марка са най-положителните общи за всички параметри. В допълнение, тя не е толкова миризлива, колкото повечето марки. Въпреки това, можете да търсите за обратна информация за този продукт в Интернет и да го видите сами.

Anti грешка да се използва - коментари

Това е и най-ефективните марки с инсектициди на пазара и има любопитен продукт като Antiklop, вече спечели достатъчно голям дял от почитатели за невероятната ефективност и качество.

Изборът е ваш! И не забравяйте за безопасността на използването на този химикал във вашия апартамент! Чиста къща и здраве на хората, живеещи в нея - преди всичко!