Від тарганів гель який вибрати - відгуки

Лютого 2019

Відео: Как избавиться от тараканов в квартире навсегда (Лютого 2019).

Anonim

Бръмбари и хлебарки в апартамент или офис, какво може да е по-лошо? Днес на рафтовете на магазините можете да намерите огромен брой различни начини, различни един от друг, не само по име, но и по начина на използване. Нека да говорим за най-ефективните и популярни средства - гел срещу хлебарки. Коя марка да изберем? Какво да насочвате при избора си?

Най-доброто от хлебарки гел

В железарии можете да намерите огромен брой различни лекарства за отстраняване на хлебарки от дома или офиса си, но се счита за най-известните марки: Dohloks, Global, Raptor, Clean House, спирачна сила, Брауни.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Нека поговорим за всяко лекарство отделно и се опитайте да разберете кой гел е по-добре да изберете.

Dohloks гел от хлебарки и прегледи, инструкции за употреба

Този продукт буквално "вони на хлебарки на място." За разлика от други наркотици, Dohloks има много прилична цена от една спринцовка, обикновено достатъчно, за да обработва апартамент от 45-55 квадратни метра.м.

Подобно на всички гелове, доhloks трябва да бъдат пунктирани по маршрута, по който се движат паразитите. За да поддържате чистата си повърхност без мазни петна, препоръчваме да нанесете гела върху хартиени ленти или стари вестници.

Веществото е достатъчно токсично, така че го дръжте далеч от деца и домашни любимци, които също могат да миришат наркотика.

Мненията за този гел в интернет са разделени. Някои в рецензиите казват, че качеството е отлично и най-важното е, че почиства апартамента много ефективно. Други, вероятно поради ниската цена, предизвикват качеството и ефективността на този продукт. Но като цяло, той може ясно да постави 8 от 10 точки.

Глобал от хлебарки как да кандидатствате?

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Тази подготовка в повечето случаи се приема под формата на паста, защото хлебарките се сблъскват със себе си и не се нуждаят от привличане с помощта на допълнителни вкусове. Пастата се продава в партидна епруветка, всяка 75 ml. Обикновено една тръба е достатъчно, за да се справи с хлебарките на целия апартамент. Ако се нуждаете от обработка на дачи или офис площи с площ над 60 квадратни метра. м., а след това купуват въз основа на размера на стаята.

Глобалният гел действа по следния начин: хлебарка, пълзяща по него, събира го на себе си и внася в него други насекоми. Впоследствие, в много кратки срокове всички са заразени, добре, или поне по-голямата част от колонията.Интересен е фактът, че роднините могат да ядат своя заразен приятел, използвайки огромна доза отрова.

Гелът, за разлика от други продукти на Global, има няколко предимства:

  • Действието му продължава около 4 месеца;
  • Работи няколко часа, така че резултатът ще бъде видим в първия ден на употреба.
  • Може да се прилага в много малки количества, което помага да се спести.
  • Много е лесно да го приложите, следвайки инструкциите.

Инструкции стъпка по стъпка за употреба:

  • При покупка се уверете, че сте избрали качествен продукт, а не фалшив.
  • Преди да използвате инструкциите, е необходимо да се затопли и разтегли тръбата в ръцете.
  • Повърхността, на която ще приложите лекарството, трябва да е суха. Ако има мокра повърхност, гелът ще изсъхне бързо.
  • Определете предварително местата, където насекомите са по-склонни да живеят: близо до первази, под прозоречни первази, в слотове или под шкафове.
  • Прилагане на продукта трябва да се определят точно, малки капчици малко разстояние между тях е не повече от 5 cm.
  • Съставът има база мазнини, което може да остане след петната, така че е най-добре да се сложи на лекарството върху ненужно хартия или фолио. Това ще направи много по-лесно почистването на апартамента.

Коментари за Raptor гел от хлебарки

Смята се, че много хора вече знаят този инструмент. Това е доста обичайно в Русия. Той може да се намери в почти всички хардуерни магазини.

Raptor се счита за едно от най-популярните наркотици на пазара. Отзивите на Raptor казват, че това е един от най-удобните и удобни начини за борба с хлебарки. Тънкият и удобен връх на тръбата помага да се плъзга дори и в най-тесните процепи и тъмните ъгли на апартамента ви.

Дрохове

глухар

Loading …

Това лекарство трябва да се съхранява далеч от лекарства и храна. И не забравяйте за мерките за безопасност: носете ръкавици и ако внезапно не са, тогава след боравене, измийте добре ръцете си със сапун и вода.

Dohloks вече е доста стара марка на пазара. Произвежда се от нашите сънародници от 90-те години на миналия век.

В препарата има специфични миризливи вещества, които могат да привличат хлебарки. Тези, които на свой ред, без да подозират, че това е капан, отиват за миризмата.

Чиста къща от хлебарки мнения за гел

Това лекарство има много силна, неприятна миризма, така че хората с повишена алергична реакция, трябва да сте по-внимателни. Както и предишните видове, това е руски продукт.

Агентът е почти нетоксичен и не представлява опасност нито за човек, нито за животно, с изключение на лична непоносимост към съставките на формулата.

Това лекарство е универсално. Той е в състояние да унищожи не само хлебарки, но и много други насекоми като бъгове, мравки или дори бълхи.

Гел от хлебарки смъртоносна сила - обратна връзка и инструкции

Тъй като хората пишат за необятността на нашата огромна мрежа, това лекарство е в състояние да отрови и унищожи вредителя за 3 часа. Един пакет е достатъчен, за да обработи повече от 100 квадратчета.

Всичко това гелът не престава да функционира в продължение на 4 месеца. Освен това можете да добавите, че няма мирис и цвят.

Гел Domovoi за унищожаване на хлебарки

Къщата може да бъде закупена в специализиран железопътен магазин. Теглото на спринцовката е само 30 грама, а количеството гел трябва да е достатъчно за цял двустаен апартамент.

Отзивите на гела са задоволителни. Хората най-вече го използват, за да предотвратят появата на паразити в помещенията, тъй като нямат най-голяма ефективност.

Къщата е подходяща за тези апартаменти, в които няма много хлебарки. В случай, че има много насекоми в апартамента повече, отколкото сте планирали, най-добре е да се свържете с професионалисти, които ще извършат примамки и ще ви освободят от проблема веднъж и за дълго време.

Най-важното нещо при употребата на такива лекарства е да не забравяте за вашето здраве и здравето на вашите близки. Използването на защитни макси, ръкавици - задължителни условия за инструкции. Почти всички производители съветват да вземат деца и домашни любимци, когато се борят с насекоми от апартамента. В края на краищата, дори ако сте избрали безопасен начин по отношение на токсичността, котка или куче може да го вкуси. И в този сценарий, не измийте стомаха няма да работи, и тя трябва да бъде направено възможно най-бързо.