Фуфанон проти клопів як розводити - інструкція до фуфанон

Січень 2019

Відео: Клоп постельный как вывести самостоятельно и быстро (Січень 2019).

Anonim

Инструментът се нарича още малатион. Това лекарство е ефективен метод за листни въшки, дървеници, хлебарки и други вредители. Съгласно инструкциите трябва да се постигне чрез използване на разтвор - водна емулсия. Трябва за процедура капацитет, диспенсър за вода, ботуши, палто и ръкавици и маска и шапка на главата.

Съставът на лекарството от дървениците Fufanon - какво Fufanon и как да се използва

Главна fufanon активна съставка - на органофосфатите съединение. В много отношения, както и състава на новия инсектицида е подобна на широко използваната малатион. Степента на токсичност е трета. Това означава, че е доста опасно за животните и хората. Той се произвежда в концентрирана форма, и следователно да се използва инструмент, трябва да се разрежда с вода. Нанесете ефективни инсектициди за закрит, постелки, градински и зеленчукови паразити.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Ръководство за fufanon - да се използват срещу дървеници?

срещу дървеници и други насекоми трябва да се приготвя разтвор на този инсектицид под формата на водна емулсия инсектицид.Съгласно инструкциите, обработката на помещението трябва да се извърши чрез прилагане на препарата по периметъра. Прилагането на емулсията трябва да докосва стените. Особено внимание се отделя на пукнатините, тъй като има много домашни паразити. Друго място, където искате да нанесете Малатион, са вентилационните решетки. Ако се използват инструкциите, насекомите изчезват от помещенията на дома на третия ден.

Как да се размножава Fufanon?

Отворете опаковката и въведете количеството на препарата, както се изисква. Разрежда се с вода. Изчислението трябва да бъде, както следва: 1 литър вода отговаря на 3, 5 ml от агента. Ако насекомите в къщата или се разделят повече от много, дозата се увеличава. Специална инструкция е за лечението на къщата с помощта на fufanon-nova. Тук ампула в 5 ml се отглежда в пет литра вода.

Fufanon е нов от буболечки

Fufanon е нов за стайни растения се счита за по-модерна и ефективна мярка за защита, отколкото дори малатион. Слаби места в този защитник на растенията там. Изхвърлете този инсектицид в ампула. Съставът не се различава значително, но разходът на този агент е по-икономичен. Друго предимство на Fufanono-Nova в сравнение с малатион е водната база и на практика не миризма. За последното качество лекарството получи толкова много положителни отзиви.

Fufanon super

загрузка …

Унищожава хлебарки, бълхи, мухи, мравки, комари и дървеници. Активното вещество в него е малатион - почти 44%. Този инсектицид съдържа пиперонилбутоксид и перметрин. Прилагайте този наркотик според ревюта на много места: болници, обществено хранене, апартаменти, близо до водни тела и т.н.

Време за изчакване след лечението Fufanon

Тъй като практиката показва и според указанията, на третия ден всички паразити, живеещи в апартамента или на сайта, ще изчезнат. Не по-малко важно обаче е остатъчното действие, така че през този период те да не се появяват отново. Това лекарство има остатъчен живот от тридесет до четиридесет дни.

Аналози Fufanon от буболечки

Има четири лекарства, които са аналози на малатиона и са най-голямо търсене сред потребителите. В допълнение към вече споменатия Carbophos, този списък, заедно с Fufanon включва Atlant, Pedilin и Aivist. Всички те са ефективни по свой начин, когато се борят с вредители във вашия дом.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Обратна връзка относно употребата на fufanon от буболечки

Отговорът на Катрин, Москва: Опитах много различни начини. Обаче, разреждайки инструктажа малатион, наистина видях как унищожителят на дървеници може да работи. Използвам го най-вече в градината. След като тези паразити бъдат отстранени, все още продължа да използвам препарата за превенция.

Преглед на Антон, Magnitogorsk: Лично аз не съм развълнувана от такава покупка. Очаквах повече. При няколко посещения те се напръскаха и направиха всичко, както беше указано. Но - това е безполезно.

Отговорът на Леонид, Калининград: Тези, които искат ефекта - обадете се на професионалисти и им плащайте пари. Доволен съм от Малатион с оглед на финансовите си възможности.След първото лечение нямаше абсолютно нищо в сравнение с това, което беше.