Дохлокс гель від мурах інструкція із застосування

Грудень 2018

Відео: Домашние средства от тараканов и муравьев - Все буде добре - Выпуск 78 - 13.11.2012 (Грудень 2018).

Anonim

По-голямата част от насекоми са в състояние да оцелеят в дивата природа, но дори и тези видове предпочитат да се улесни максимално неговото съществуване, да се установи в една къща хора, отколкото да причини много неудобства за техния квартал. Днес има много средства за борба с тях. Някои са ефективни, други не винаги. Предлагаме да обсъдите една от ефективните опции - гел за долок. В публикацията, ще се научите как работи на мравки и хлебарки, запознати с подробното описание на инструкциите за употреба и да научат обратна връзка с клиентите.

Dohloks от мравки как да се използват - инструкции

Dohloks гел - плод на въображението на производствено обединение "Oboronhim" (официален производител). Фирмата е специализирана в производството и разработването на нови битови инсектициди. Всички продукти трябва да преминат качествен контрол, така че ревютата на продуктите са повече от положителни. Като цяло се отбелязва ниската токсичност и ефикасността на който и да е агент.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата срещу мравките нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии с 100% ефективност се справят с мравки, хлебарки, бъгове и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Връщайки се към инструкциите за употреба, както и състав Dohloks гел от мравки, трябва да се отбележи няколко важни предимства:

  • лесен за използване - се произвежда под формата на спринцовка с глоба върха, което значително улеснява използването му и дава възможност за въвеждане на труднодостъпни места;
  • биологична основа ви позволява да запишете структурата за дълго време (дълго време не пресъхват), която се простира влиянието и ви позволява да работите с лекарството по време на целия период в съответствие с инструкциите за употреба;
  • на гела от мравки стръв включени (което представлява почти половината от състава), който съгласно инструкциите привлича насекоми и допринася за по-добро разпределение;
  • валидност Dohloks гел от мравки в съответствие с инструкциите за употреба, е два месеца, което е значително по-голям от ефекта на подобни средства;
  • плътна структура, способна да прилага Тя не само хоризонтални но и вертикални повърхности, които поддържат и потребителски мнения.

Dohloks на мравки инструкция за прилагането очаква да използва във всички области: в кухнята (най-голямата купа на насекоми, наблюдавани в тази зона), в банята, вените на стаи, коридори и в близост до входната врата. Нанесете композицията в малки капки с пунктирана пътека върху первазите, отворите на прозорците и вратите, на задните стени на мебелите, близо до мивките и въздуховодите (главните начини на движение).

Инструкции за употреба препоръчва разстояние между капките около 2 см, но мнения потребител на допустимостта на доказателства от над интервала на 4 см, дори в това изпълнение, съставът ще бъде ефективно и убиват паразити.

В мнения на потребителите, свързани с употребата на лекарството се отбележи високата ефективност на гела (помага да се отървете от паразити, работи бързо и ефективно), но не се препоръчва да го постави на повърхността на мебели, като мазна текстура оставя петна. В къщи е достатъчно да нанесете няколко капки на хартия или картон и да се разстилате по периметъра според инструкциите.

Как Dolhoks работят върху мравки

Мортес антиоксидант Dohlokx не убива насекоми веднага при контакт - той ги заразява и засяга нервната система. Гелът постепенно действа. Животът на насекомите след инфекцията продължава още 2-3 дни, но фактът, че лекарствените действия стават забележими почти веднага. Основните признаци са инхибиране и дезориентация (това се потвърждава от прегледите). Гелът действа както следва: инфектира, когато навлиза в стомаха или чрез хитиново покритие, което ги прави носители. Заразените насекоми разпространяват отровата в цялата колония и насекомите постепенно умират.

Долок от мравки срещу хлебарки?

Инструкции за употреба на гела е подобен Dohloks хлебарки и мравки за унищожаване, както и за борба с прусаците / други насекоми (Получаване те са подложени на същото). Основният проблем е, че особеността на хлебарките бързо се адаптира и развива имунитет при всякакви условия. Следователно, при продължителна употреба има възможност насекомите да се свикнат с инсектицида. В тази версия се препоръчва да се замени Döloks гел с аналог, който може да помогне за справянето с един скучен проблем. Например, потребителските отзиви се препоръчват като заместител на Trigard.

Според някои клиенти, които са напуснали положителна обратна връзка, това лекарство не е толкова ефективен в борбата срещу хлебарки или мравки, също произведени от една и съща фирма, но има малко по-различен състав.