Гель globol від тарганів

Грудень 2018

Відео: Як позбутися ТАРАКАНІВ у голові які блокують результат? (Грудень 2018).

Anonim

Сред многото инсектициди, създадени от химици привлича вниманието на потребителите, създадени и произведени в Германия Globol гел от хлебарки, която е призната за една от най-ефективните формули, предназначени да се отървете от хлебарки.

Една от най-плодовитите и вездесъщите насекомите, които причиняват много тревожност и дори да навреди на лицето, са познати на всички хлебарки. Те се появяват в апартамента незабележимо, остават за дълго време и да се отървете от тях е доста трудно. Учените през годините, които работят по най-различни съединения за борба с тези вредители китова кост, тъй като хората се опитват да избягат с помощта на народни средства, използващи билки и етерични масла.

Global Ползи гел

Globol - продукт, разработен от базирания в Германия производител на хлорпирифос. Този гел, който не представлява опасност за човешкото здраве, е вредно средство за вредни насекоми. Това е достатъчно просто да се използва, ефективно и безопасно за домашни любимци.

Говорейки за Globol, трябва да се отбележи нейните основни качества:

  • The инсектицида има разрушителен ефект не на отделни хора, но на цялото население, да се установи в един апартамент.
  • Може да се използва и там, където живеят малки деца.
  • Продуктът е много ефективен.
  • Ако използвате гела с първата поява на хлебарки, можете да постигнете резултати след първото приложение.
  • Гелът не се влияе от околната среда и следователно може да се прилага дори и извън него извън апартамента.
  • Наркотикът е доста лесен за нанасяне на всякакви повърхности, включително и на най-труднодостъпните места.
  • Той няма отрицателен ефект върху животните в апартамента.

И в допълнение средство за хлебарки Global е достъпно за всеки потребителските цени и влиза на свободния пазар. Необходимо е да се споменат особеностите на тази ефективна подготовка.

Параметри гел формулировка Global

Както е споменато по-горе, на активната съставка, която се създава въз основа на германската хлебарка гела е хлорпирифос. Този инсектицид принадлежи към броя на контактните препарати, имащи широк спектър на действие. Това означава, че с помощта на този инструмент можете да се отървете не само от хлебарки, но и на всички други насекоми, които са се заселили в един апартамент.

Компонентите, включени в гела, включват:

  1. Какаово масло. Той е дебел база и средства от това зависи до голяма степен ефективността на гела, защото благодарение на тази основа, тя не изсъхне за дълго време, дори и на открито.
  2. Производителят се е погрижил да се включат някои от вкусовите примамки гел, които привличат насекоми, лесно се яде средства.
  3. В усилията си да отблъсне от домашния любимец на гел, германски производител влезе в инсектицида специално проектирани горчиви вещества. Не са осезаеми за хлебарки, те правят вкуса на тестени изделия неприемлив за котки и кучета.

форма на продукта

За удобство на потребителите Global идва в пластмасови меки тръби, снабдени със специален накрайник.Използвайки удължен канал, той улеснява нанасянето на паста върху повърхности, които са в най-недостъпните места, включително малки пукнатини зад цокъла или в ъглите. Обемът на всяка тръба Global от хлебарки е 75 грама и този брой е достатъчен, за да обработва площта от около шестдесет квадратни метра. Такъв обем дава възможност да се използват средствата не само в жилищни апартаменти или големи къщи, но в производствени съоръжения, хранителни заводи, образователни институции.

Използването на инсектицид на обществени места, производствени зали, в жилища или дори в детски заведения е възможно поради липсата на токсичност. Гелът няма отрицателен ефект върху човешкото здраве, не излъчва вредни вещества, няма неприятна миризма. Globol е един от контактните инсектициди. Това означава не незабавната смърт на отделен индивид, а прехвърлянето на отровна субстанция на местата на натрупване на насекоми и нейното разпространение сред цялото население. Така, след контакт с гела, едно хлебарка се заразява от само себе си и заразява много повече от своите партньори. Благодарение на тази особеност на гела един хлебар може да унищожи много други. При контакт с пастата, както възрастните, така и младите индивиди се заразяват и умират.

дозиране

Преди обработката на територията, на която се заселили хлебарките, трябва да освободи всички най-недостъпните места, спомняйки си, че тези баленови отдаване под наем като топлина, влага и тъмнина. Необходимо е да се преместите мебели, цокли и ъгли освобождавайки стаи, да направи отворен достъп до пространството под мивката и ваната, празни кухненски шкафове.Цялата повърхност, която трябва да се обработва, трябва предварително да се почисти от натрупване на прах и прах. След това можете да започнете да прилагате гела.

Веднага преди употреба тръбата с гел Globol трябва да се държи в ръцете, за да се загрее леко. Сега тя може лесно да бъде смазана от движенията, равномерно разпределяне на съдържанието вътре в тръбата и омекотяване. С помощта на специален накрайник съединението трябва да се постави в малки пукнатини, в ъгли, на повърхността на тръбите с топла вода, около плота или плочата. Не трябва да забравяме местата, където могат да се натрупат остатъци от храна или трохи.

Може да се използва и друг начин за нанасяне на пастата. За да направите това, нарязайте тънки ленти хартия, нанесете паста върху тях и се разлагат на места, където насекомите се появяват най-често или могат да се скрият от дневната светлина. В друг случай, върху голям лист тежка хартия, гелът се изтегля с квадрат или кръг и оставя този лист под мивката или зад печката, под мебели или в ъглите. След като се извърши такова лечение и лечението се приложи на всички посочени места, тръбата с остатъците от гела се отстранява на топло и тъмно място, като блокира достъпа до нея за деца.

Принципът на функциониране

немски производител на се грижи за високото ниво на качество на продукта, както и проклятието на Globol хлебарка е сред успешните композиции, които се използват, за да се отървете от вредители в къщи, апартаменти и промишлени помещения. Основният принцип на лекарството е неизбежният контакт на едно насекомо с отровна субстанция. Хлебарът не трябва да бъде убит веднага. Според идеята на производителя инфектираният индивид носи инсектицид, където се намира цялото население.При контакт с останалите хлебарки, геловите частици влизат в техните черупки, отравят и убиват един по един. Тъй като хлебарките са в постоянен контакт с гела, те носят все повече дози отровна субстанция, заразяващи други насекоми.

Продължителността на гела след първото приложение е от 30 до 40 дни. Първите резултати са видими след ден. Отровата не се издишва и не изсъхва, поради което инфекцията продължава непрекъснато. Хлорпирифос, донесен в състава на капчици гел в местообитанието на населението, се прилага за всички насекоми. Масовата смърт започва след 10 - 14 дни, а броят на хлебарки значително намалява. И след 3 - 4 седмици ще бъде възможно да се отървете от всички насекоми или повечето от тях. В случай на появата на хлебарки в един месец след първото приложение на гела, лечението може да се повтори.

Едно от най-важните положителни качества на това ефективно лекарство може да се нарече пълно отсъствие на миризма. Освен това макароните от хлебарки абсолютно не са алергични. Дори случайният контакт под формата на допир на пастата не предизвиква появата на дразнене върху кожата или развитието на алергична реакция. Това е основата за неговата пълна безопасност за децата. Ако решите да закупите глобалния гел, можете да се свържете с специализираните магазини или да поръчате продукт на един от сайтовете в Интернет.