Get: удар по клопам

Січень 2019

Відео: КОНТРА В МАЙНКРАФТ (Січень 2019).

Anonim

Изготвяне Gets в състояние да унищожат нежеланите "съседи" в едно приложение на дървеници в къщата няма да е доволен, никой. За съжаление все повече започнаха да заемат нашите апартаменти. Защо е тази дейност дървеници, не е ясно, но обикновения човек не трябва да се разбере защо паразитите отново се увеличиха и се укрили. Един обикновен човек иска едно - да унищожи неприятните новодошли и да спаси дома си от нова инвазия.

За щастие днес на рафтовете на магазините се появи огромен брой ефективни средства за първа помощ от дървеници. В допълнение към стария Дихлофос други лекарства са на рафтовете. Напоследък, популярността набира наркотика. Колко ефективна е тя и как действа тя? Как се различава от предшествениците си? Нека разгледаме по-подробно

Описание

Продуктът се счита за продукт с ниска токсичност от клас 3 и почти безвреден за топлокръвни същества. Това е ново поколение лекарство, което включва всички предимства и недостатъци на използваните инсектициди.

Представлява бяла емулсия. Цветът обаче може да варира от бял до крем. Опакова го в бутилки.

Когато средната проверка от паразити на бутилката ще бъде достатъчно пространство, за да обработи всички апартаменти

Миризмата на лекарството приятна и напомня на миризмата на алкохол и лимон.Няма допълнителни миризми от настоящия наркотик. Миризмата е слаба, затова не е хваната от всички. Активното вещество се разтваря във вода. Истинското лекарство следователно няма аромати на разтворители.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

за да получите може да се произвежда под формата на разтвор или в формата на микрокапсули.

Активно вещество

Получаване съдържа хлорпирифос, концентрацията на което в един флакон - 5%. Това е ново поколение отрова, която има невро-паралитичен ефект. Под действието на нервната система е увредена отрова - отрова блокира разпространението на импулса по нервните влакна. В резултат на това, там е и отказът на много системи на тялото, насекоми конвулсии, парализа, което води до смърт.

Също така това вещество принадлежи към категорията за контакт. Това означава, че индивидът е в нетрезво състояние ще отрови всички други насекоми, са влезли в контакт с него. Това прави възможно да се унищожи паразити в гнездата си в най-недостъпните места, предназначени за преработка.

на триизмерен модел на молекула на активната съставка - хлорпирифос

инструмент произведени с най-новите технологии в областта на химията - активното вещество се активират само с началото на операциите на изхода на капсулата.

Поради своето действие за контакт Получете продължително действие. Химичен агент е ефективен не само срещу дървеници, но също така и срещу бълхи, хлебарки.

Как да се отървем от дървеници (видео)

Професионалисти подготовка

Отстраняване бъговете се - ново поколение лекарство, което позволява да се отървете от дървеници в рамките на няколко дни

Висока ефективност:

 • се дължи на продължителното действие на бъгове да се заразят и умират в рамките на 40 дни, като се използва разтвор, и в рамките на 6 месеца, когато се използва капсулиран препарат;
 • първичен смъртта на населението се случва в първия ден.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Други предимства:

  • не се изисква многократна употреба;
  • безопасност при употреба - лекарството практически е безвредно за хората и домашните любимци;
  • Опростеност на приготвянето - продуктът се разтваря във вода и се нанася върху повърхността;
  • липса на миризми;
  • не оставя петна върху нещата;
  • способността да се използва като профилактика.

  Недостатъци:

  • Доста високи разходи в сравнение с много други инсектициди.

  Това минус се компенсира от факта, че няма нужда от повторни покупки на средства за извършване на нови лечения. При употребата на препарат е възможно да се забравят бъгове в продължение на поне половин година. В същото време е възможно да се предотврати бълхи и хлебарки.

  Процедурата за обработка

  При лечението на апартамента е желателно да се използват лични предпазни средства: маска или респиратор и гумени ръкавици

  • Всички елементи на мебели, за да бъдат лекувани са свободни от неща.
  • Натиснете мебелите далеч от стените и свободен достъп до первазите и задните повърхности на шкафовете.
  • Подгответе разтвор: разтваряйте една част от лекарството в 10 части вода.
  • Заредете разтвора в пистолет за пръскане.
  • Спрей на повърхността, лечение на цокли, пукнатини, етаж, дървени и метални части от мебели, тапицирани мебели, опитвайки се да избегне възглавници и одеяла.
  • Затворете стаята и не я проветрявайте няколко дни.
  • След няколко дни измийте стаята и повърхностите с вода.

  Лечението с лекарства против бълхи или хлебарки се извършва приблизително със същия алгоритъм.

  важно допълнение - преди флакон разреждане трябва да бъде старателно разклаща, тъй като микро-гранули (капсула) лекарство се утаи на дъното и разреденият разтвор може да се окаже не толкова концентрира. Разредете най-добре веднага в спрей.

  Можете също така да се запознаете с особеностите на използването на Combat за убиване на бъгове.

  Как да готвя "GET" (видео)

  Правилата за подбор

  Има фалшификати на лекарството, които са много по-малко ефективни. Така че трябва да знаете точно какво изглежда истинският "Получаване".

  Показваме снимката, където сравняваме оригиналната бутилка (вляво) и фалшивата (вдясно)

  На първо място, бутилката трябва да съдържа буквата Get. Ако думата е написана с две Т, то е фалшива. Дата на пускане на бутилката е релефно и има също и фолио-екранирана мембрана с лого на капачката.

  Бутилката задължително е непрозрачна, бяла и етикетът върху нея има лога.

  Предотвратяване

  Веднъж годишно можете да лекувате апартамента с превантивна цел, така че насекомите да не се движат от съседите и да унищожат случайни "скаути". За тази цел не е необходимо да се извършва цялостна обработка. Достатъчно е продуктът да се разпръсква по первазите, върху задните повърхности на мебелите и леглата.

  Обработка на помещения от дървеници

  "Get" е един от малкото инструменти, които имат толкова дълъг ефект на действие. Това е основното му конкурентно предимство, което в комбинация с ефективността и безопасността го прави толкова популярен.

  Унищожаване на дървеници в апартамент (видео)