Get (гет) - професійний знищувач клопів

Грудень 2018

Відео: "№1 або спочатку Бог".Микола Савчук (Грудень 2018).

Anonim

от самото дървениците - професионална подготовка, което е в състояние да достави за кратко време всички помещения от нежелани насекоми и паразити. Това лекарство принадлежи към третия клас умерено токсични вещества. Това означава, че намирането на наркотици може да се използва без изгонване от апартамента. Продуктът може да се използва както в жилищни сгради, така и в офиси, детски градини, санаториуми и лечебни заведения.

Описание на препарата

раздробяване Взима - битови микрокапсулиран срещу дървеници, широкоспектърен инсектицид. Продуктът се произвежда на основата на вода. Съдържанието на бутилката - готовата емулсия от бял и розов непрозрачен цвят, няма мирис. Капацитетът на бутилката е 100 ml.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Състав Гета

Получаване на активното вещество на лекарството - 5% хлорпирифос. Отнася се за инсектициди за контактно действие. Принципът на работа е както следва: отрова, получаване на насекоми хитинови прониква и блокира нервните импулси, следвани от парализа и смърт. Насекоми, инфектирани носи микрокапсули хлорпирифос на краката в слотовете, като по този начин се отровят други грешки.Действието на Гета продължава няколко месеца, така че и новите поколения бъгове след преследването също ще умрат. Лекарството действа върху яйцата на паразитите, унищожавайки черупката им. Тези ларви, които са се появили от яйцата и са оцелели, след като примамката е убита поради остатъчния ефект на лекарството. Смъртта на всички насекоми се случва 3 седмици след дезинсекцията. Повторното използване на лекарството е необходимо за голяма степен на колонизация на паразити.

Важно! Редовната употреба на лекарството с хлорпирифос може да причини развиване на имунитет към този компонент.

Особеността на Get е, че част от активното вещество е капсулирана в микрокапсули. Те не се разтварят във вода и не предпазват активното вещество от ултравиолетово лъчение. С течение на времето капсулите се разлагат, като постепенно освобождават отровата. Така лекарството действа не само непосредствено след лечението, но и след дълго време след него.

Предимствата и недостатъците на

агента Получавате следните предимства:

  • Лекарството няма мирис и не оставя следи и разводи;
  • Безопасен за хора и животни;
  • Унищожител срещу дървеници и не предизвиква алергии при хората;
  • Лекарството е ефективно в продължение на няколко месеца (от 5 до 15) след употреба;
  • Лекарството е лесно приложимо;
  • Една бутилка е достатъчна, за да се справи с помещение до 100 квадратни метра. m.

Недостатъци на Get:

  • висока цена;
  • необходимостта от повторна обработка.

Инструкции за употреба

Loading …

Преди да редактирате стаята с Getom, трябва да се предпазите и другите. Въпреки факта, че лекарството не е токсично, препоръчително е да носите гумени ръкавици и маска.Преди да се примами, е добре да почистите стаята, препоръчително е да измиете подовете и да почистите праха с влажен парцал. Леглата, завесите, листовете трябва да се измиват с топла вода. След почистване замърсяванията и прахът ще изчезнат, което ще унищожи повече гнезда на дървеници, възрастни и яйца от насекоми.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Важно! Въпреки факта, че Get е безопасно за хора и животни, най-добре е да освободите стаята от домашни любимци и непознати по време на примамката.

Готовата суспензия от препарата Het се разрежда с вода. Съгласно инструкциите за 1, 5 литра се нуждаете от 100 ml отрова. За жилищни апартаменти използвайте по-концентрирано решение, защото поради голямото количество мебели и интериорни елементи е по-трудно да се справят с движещите се бъгове. След това трябва да обработвате местата, където насекомите живеят - плинтове, пукнатини, прозорци, первази за прозорци, стави на тапети, задните стени на мебели и картини. Не обработвайте напълно повърхността на стената. Препоръчва се продуктът да се нанася в райета с широчина 15-20 см около мебелите и прозорците, т.е. в местата на миграция на дървеници.

Продуктът не може да се пръска върху мека мебел и играчки. Препоръчително е тези интериорни елементи да бъдат покрити със запечатан филм. Тапицерията на мека мебел трябва да се обработва върху гънките и в точките за закрепване с рамката. За удобство се препоръчва обработката на повърхностите с пръскачки. След няколко седмици се препоръчва да се направи мокро почистване, за да се отървете от мъртвите бъгове.В случай на контакт с кожата, измийте с вода.

Количеството на използваното лекарство зависи от степента на заетост на стаята от насекоми.