Глобал від тарганів крем і аерозоль як застосовувати - відгуки про застосування

Грудень 2018

Відео: 893 Act Like Our True Great Self, Multi-subtitles (Грудень 2018).

Anonim

Когато има баленови насекоми в къщата или апартамента, цялото семейство става страшно и неприятно, така че искам възможно най-бързо, за да се отървете от тях. Хлебарките са специален вид домашни насекоми, които не могат да се объркат с никого поради големия размер. Следователно борбата с тях трябва да се извършва компетентно и целенасочено. Въпреки разнообразието от съвременни инсектициди в магазините, най-популярен е немски агент Globol, който се различава от друга високата ефективност и ниска цена.

Продуктите на Globol се произвеждат в удобни форми за обработка на помещения:

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

  • крем мехлем;
  • гелна паста;
  • спрей и аерозол;
  • Инсектициден кредав молив.

Лечение за хлебарки Как да използваме глобула според инструкциите?

Ако следвате инструкциите за употреба на лекарството в апартамента, продуктът ще даде добри резултати при справянето с хлебарки, хлебарки и мравки.

Получаване Globol устойчиви на околната среда, промени в температурата и влажността, така че неговото действие продължава за около 30-40 дни след прилагане на повърхността. Този път е достатъчно, за да унищожи цялото население от насекоми.

Тъй Globol хлебарки съдържа активната съставка - модерен инсектицидни хлорпирифос широко действие, лекарството има нервно паралитичен ефект върху много видове насекоми.

Основната характеристика на глобалната отрова е бавно, но целенасочено унищожаване на насекоми. Отровата, която влиза в насекомото, причинява не само нервно разпадане, но също блокира процеса на импулсно предаване един към друг чрез антените.

Макаронени изделия от глухари

Гел-пастата е много удобна за нанасяне благодарение на специалната дюза, предвидена в тръбата. Агентът се прилага чрез пунктирани линии или капки в местата с най-голяма концентрация на насекоми. Особено внимание се обръща на затворените пространства в апартамента, т.е. зад кухненския комплект, във фурната, близо до боклука. Една епруветка globol е достатъчна за обработка на целия апартамент. Ако точно следвате инструкциите за употребата на наркотици, смъртта на хлебарки започва още на следващия ден след разпространението на отровата.

Глобален крем от шушулки и мази - инструкции за употреба

НАШИТЕ ЧЕТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Кремът Globol се различава от гела с по-висок процент на активното вещество хлорпирифос, затова е по-ефективен.При нанасяне на крем, винаги трябва да се уверите, че домашните любимци не могат да достигнат до него и съответно го опитайте. Препоръчва се да се обработват недостъпни места в апартамента.

Преди да приложите съдържанието на епруветката, трябва да я държите малко в ръцете си, за да я протегнете предварително. Поради факта, че веществото има кремообразна структура, от него ефективно се образуват ефективни капани за домашни вредители под формата на пелети.

За да направите капаните още по-привлекателни за хлебарки, можете да приложите рецепта от крем Globol, брашно и жълтък. За да направите това, стръмният крем се добавя със стръмно яйце и брашно. Всичко това е смесено и се формират малки топчета, които са разположени в местообитанията на паразитите. Такава отрова не действа незабавно, затова има всяка възможност, че насекомото ще донесе отровна храна в гнездото и по този начин ще отрови човека.

Globol спрей хлебарки и аерозол

За да се бързо да се отървете от паразити могат да се купят спрей или аерозол Globol, която действа на обхождането и летящи насекоми веднага. Този метод се прилага, когато има няколко индивида и мястото на гнездото е известно точно.

Спреят е специално предназначен за домашна употреба, но въпреки това е много токсичен за хората. Ето защо, при обработването на апартаменти трябва да се извършва при стриктно спазване на мерките за сигурност, които са описани подробно в приложените инструкции, както следва:

  • , за да се пръска отрова нужда от специални предпазни средства за дихателните пътища;
  • обработката се извършва в пълна липса на хора и домашни любимци, също е необходимо да се вземат стайни растения и аквариумни риби;
  • Измийте добре ръцете след работа;
  • След необходимото време, добре проветрете стаите.

Poison

Зареждане …

Към днешна дата има много доказани инсектициди от хлебарки, като борба, дихлорвосът, Raptor, които помагат за бързо да се отървете от вредителите. Но въпреки това купувачът по-често избира тези средства, които считат за най-качествени. Те включват германската отровна хлебарка, която се е утвърдила сред много потребители не само като ефективно средство за защита срещу насекоми, но и за най-безопасната за хората. Най-подробният преглед на продукта може да бъде намерен на официалния сайт на производителя.

Молив Глобал - инструкция за употреба

Крем или глобален молив е предназначен за унищожаване на пълзящи насекоми, което им дава възможност да не съществуват в апартамента. Въпреки че моливът съдържа същото активно вещество като гела, той все още е по-нисък в ефективността. Ето защо употребата му е препоръчително като допълнителен инструмент или като профилактика срещу многократно проникване в апартамента на хлебарките след тяхното отстраняване - тормоз.

Инструкции за употреба:

Кредата се нанася с плътна линия в близост до всички видове пукнатини в подовете и под прозорците, в затворени места и места с възможни вредители.

Ревюта на приложението на Global

Широката гама от действията на паста от глобус от хлебарки получи най-положително от цялата продуктова линия. Всички потребители отбелязват удобството и лекотата на използване на гела. Това лекарство е по-малко токсично в сравнение с аерозола, докато е по-ефективно. Поради това в повечето случаи купувачите избират точно глогеновия гел, който целенасочено действа не само върху хлебарки, но и на пурушаци, мравки и други пълзящи вредители.