Глобал від тарганів крем і аерозоль як застосовувати - відгуки про застосування

Вересень 2018

Відео: 893 Act Like Our True Great Self, Multi-subtitles (Вересень 2018).

Anonim

Когато има баленови насекоми в къщата или апартамента, цялото семейство става страшно и неприятно, така че искам възможно най-бързо, за да се отървете от тях. Хлебарките са специален вид домашни насекоми, които не могат да се объркат с никого поради големия размер. Следователно борбата с тях трябва да се извършва компетентно и целенасочено. Въпреки разнообразието от съвременни инсектициди в магазините, най-популярен е немски агент Globol, който се различава от друга високата ефективност и ниска цена.

Продуктите на Globol се произвеждат в удобни форми за обработка на помещения:

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

  • крем мехлем;
  • гелна паста;
  • спрей и аерозол;
  • Инсектициден кредав молив.

Лечение за хлебарки Как да използваме глобула според инструкциите?

Ако следвате инструкциите за употреба на лекарството в апартамента, продуктът ще даде добри резултати при справянето с хлебарки, хлебарки и мравки.

Получаване Globol устойчиви на околната среда, промени в температурата и влажността, така че неговото действие продължава за около 30-40 дни след прилагане на повърхността. Този път е достатъчно, за да унищожи цялото население от насекоми.

Тъй Globol хлебарки съдържа активната съставка - модерен инсектицидни хлорпирифос широко действие, лекарството има нервно паралитичен ефект върху много видове насекоми.

Основната характеристика на глобалната отрова е бавно, но целенасочено унищожаване на насекоми. Отровата, която влиза в насекомото, причинява не само нервно разпадане, но също блокира процеса на импулсно предаване един към друг чрез антените.

Макаронени изделия от глухари

Гел-пастата е много удобна за нанасяне благодарение на специалната дюза, предвидена в тръбата. Агентът се прилага чрез пунктирани линии или капки в местата с най-голяма концентрация на насекоми. Особено внимание се обръща на затворените пространства в апартамента, т.е. зад кухненския комплект, във фурната, близо до боклука. Една епруветка globol е достатъчна за обработка на целия апартамент. Ако точно следвате инструкциите за употребата на наркотици, смъртта на хлебарки започва още на следващия ден след разпространението на отровата.

Глобален крем от шушулки и мази - инструкции за употреба

НАШИТЕ ЧЕТЕЛИ ПРЕПОРЪЧВАТ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук ...

Кремът Globol се различава от гела с по-висок процент на активното вещество хлорпирифос, затова е по-ефективен.При нанасяне на крем, винаги трябва да се уверите, че домашните любимци не могат да достигнат до него и съответно го опитайте. Препоръчва се да се обработват недостъпни места в апартамента.

Преди да приложите съдържанието на епруветката, трябва да я държите малко в ръцете си, за да я протегнете предварително. Поради факта, че веществото има кремообразна структура, от него ефективно се образуват ефективни капани за домашни вредители под формата на пелети.

За да направите капаните още по-привлекателни за хлебарки, можете да приложите рецепта от крем Globol, брашно и жълтък. За да направите това, стръмният крем се добавя със стръмно яйце и брашно. Всичко това е смесено и се формират малки топчета, които са разположени в местообитанията на паразитите. Такава отрова не действа незабавно, затова има всяка възможност, че насекомото ще донесе отровна храна в гнездото и по този начин ще отрови човека.

Globol спрей хлебарки и аерозол

За да се бързо да се отървете от паразити могат да се купят спрей или аерозол Globol, която действа на обхождането и летящи насекоми веднага. Този метод се прилага, когато има няколко индивида и мястото на гнездото е известно точно.

Спреят е специално предназначен за домашна употреба, но въпреки това е много токсичен за хората. Ето защо, при обработването на апартаменти трябва да се извършва при стриктно спазване на мерките за сигурност, които са описани подробно в приложените инструкции, както следва:

  • , за да се пръска отрова нужда от специални предпазни средства за дихателните пътища;
  • обработката се извършва в пълна липса на хора и домашни любимци, също е необходимо да се вземат стайни растения и аквариумни риби;
  • Измийте добре ръцете след работа;
  • След необходимото време, добре проветрете стаите.

Poison

Зареждане ...

Към днешна дата има много доказани инсектициди от хлебарки, като борба, дихлорвосът, Raptor, които помагат за бързо да се отървете от вредителите. Но въпреки това купувачът по-често избира тези средства, които считат за най-качествени. Те включват германската отровна хлебарка, която се е утвърдила сред много потребители не само като ефективно средство за защита срещу насекоми, но и за най-безопасната за хората. Най-подробният преглед на продукта може да бъде намерен на официалния сайт на производителя.

Молив Глобал - инструкция за употреба

Крем или глобален молив е предназначен за унищожаване на пълзящи насекоми, което им дава възможност да не съществуват в апартамента. Въпреки че моливът съдържа същото активно вещество като гела, той все още е по-нисък в ефективността. Ето защо употребата му е препоръчително като допълнителен инструмент или като профилактика срещу многократно проникване в апартамента на хлебарките след тяхното отстраняване - тормоз.

Инструкции за употреба:

Кредата се нанася с плътна линия в близост до всички видове пукнатини в подовете и под прозорците, в затворени места и места с възможни вредители.

Ревюта на приложението на Global

Широката гама от действията на паста от глобус от хлебарки получи най-положително от цялата продуктова линия. Всички потребители отбелязват удобството и лекотата на използване на гела. Това лекарство е по-малко токсично в сравнение с аерозола, докато е по-ефективно. Поради това в повечето случаи купувачите избират точно глогеновия гел, който целенасочено действа не само върху хлебарки, но и на пурушаци, мравки и други пълзящи вредители.