Великий воїн гель від тарганів: спосіб застосування і запобіжні заходи

Грудень 2018

Відео: Как избавиться от тараканов в квартире How To Kill a Cockroach (Грудень 2018).

Anonim

Въпросът за борба с насекоми става от значение. Тя трябва да бъде предупреден предварително за средствата за превенция. Тя е много по-лесно да се предотврати ситуацията, свързана с появата на насекоми в апартамента или къщата, отколкото да се включат в борбата срещу насекоми. В началния етап, когато хлебарките са вече в къщата, извършват дейността си унищожение няма да е скъпо. И затова обръща внимание на препаратите, в които ефективни пречиствателни съоръжения могат да се извършват. Сред многото лекарства, представени в момента е много популярен сред потребителите инструмент, наречен Great Warrior.

Детайли

Средства Great Warrior предлагат за продажба в специална тръба. Обемът на този капацитет е около 30 ml. Той предлага за продажба вече в спринцовката в завършен вид, определена доза. Ето защо, този пакет ви позволява да прилагате средство за хлебарки, дори и в тези места, които са много неудобно. Това ви позволява да се постигне максимален ефект в борбата срещу тези лица, насекоми.

Трябва да се отбележи, че производителят трябва да се грижи за размера на лекарството, което е необходимо за борба с вредителите. Ето защо, една от тръбата достатъчно, за да вземе необходимите мерки в апартамента, с площ от няколко десетки метра. Когато една ситуация, при която обработката на хлебарки не се извършва в срок и вече има голям брой насекоми в апартамента, за да бъдат използвани при лечението на двата 5 tubov.

Гел Големият воин е на разположение на всички потребители. Той се продава безплатно в повечето магазини за хардуер. Цената на една тръба е 60 рубли.

Основната форма на излагане на това лекарство е увреждането на стомашно-чревния тракт на насекомо. След това насекомото загива в продължение на 2 дни. Важно е такова вещество да може лесно да се отстрани от повърхността, върху която е бил нанесен. След отстраняването му няма следи от повърхността.

Срокът на валидност на тези средства от хлебарки е около месец. Поради това е по-добре повърхността отново да се покрие с гел след 5 или 6 седмици. Това ще постигне оптималния резултат в борбата срещу хлебарки. Препоръчва се също да се комбинира лечението на стаята с други лекарства. Този подход ще премахне ефекта на пристрастяването към хлебарка към едно вещество.

Използване на

Извършването на лечение от хлебарки трябва да бъде строго в определена последователност.

 1. Преди да използвате продукта, трябва внимателно да прочетете приложените към него инструкции. Обикновено производителят я предписва на гърба на продуктовия пакет.
 2. Прилагане на гел Големият воин е необходим само в местата, където най-често се срещат представителите на насекомите. Ако се прилага върху цялата площ на жилището, възможно е да се намали значително ефективността на лекарството за борба с хлебарки. Това се дължи на факта, че насекомите самостоятелно търсят стръв и впоследствие я ядат. След това насекомите се връщат в гнездото си, където заразяват други представители на индивида.
 3. Прилагането на гел от хлебарки се препоръчва под формата на тънка линия. Разстоянието между тези линии трябва да бъде 3 см.
 4. В ситуация, в която хлебарките в къщата малко, можете да увеличите разстоянието между редовете, прилагани.
 5. По време на мерки за дезинфекция в помещенията с помощта на такова лекарство, то е необходимо да се обърне специално внимание на цокли и пукнатини на апартамента. На такива места, според експерти, хлебарките се опитват да се скрият.
 6. Също така е необходимо да се извърши обработката на гърба на хладилника или мивка за избягване на хлебарки достъп до водни източници. Както е известно, без вода хлебарки не може да съществува повече от една седмица.

Основните предимства и недостатъци на

По-голямата част от специалисти по същество на такова лекарство включват следните Разполага:

 1. Гелът има ниска цена. Това дава възможност да се говори за наличността на наркотика за всички категории клиенти.
 2. Великият воин принадлежи към класа на наркотиците, които имат максимална ефективност в борбата с хлебарки.
 3. Лесен за използване. За да го използвате, нямате нужда от специални умения. Инструкция директно върху опаковката.

Това ни позволява да кажем, че гелът сред подобни продукти на други производители е един от най-популярните. При горните основателността на такова лекарство не трябва да забравяме, че има редица недостатъци, които могат да се характеризират с такива елементи:

 1. Гелът има много неприятна миризма, което със сигурност носи допълнителен дискомфорт за жителите на апартамент и домашни любимци.
 2. Съставът съдържа вещества с токсичен произход, които могат да бъдат опасни за здравето на животните и хората.Поради това е необходимо помещенията да бъдат обработвани с допълнителни предпазни мерки. След това е необходимо да се изключи възможността за контакт на домашните любимци с обработената повърхност.
 3. Гел Великият воин не може да се използва за превантивно лечение на целия апартамент или къща.

Основните предпазни мерки при прилагане на гела

Поради факта, че препаратът съдържа няколко опасни отрови за хора, трябва да се внимава при работа с повърхности.

Необходимо е непрекъснато да се наблюдава, че гелът не попада по време на повърхностна обработка върху кожата на човек, трябва да се грижите за очите си. Ако веществото има върху кожата или лигавицата, веднага измийте засегнатите области на лекарството. След това ръцете ви трябва да се измият със сапун.

Гелът трябва да се използва само в съответствие с инструкциите. Останалите контейнери се изхвърлят в боклук.

Съхранявайте лекарството на хладно място, където няма достъп до светлина и влага. Неприемливо е да намерите храна заедно с подготовката. Избягвайте контакт с веществото и домашните любимци.

Когато започне повърхностната обработка в стаята, всички домашни любимци трябва да бъдат премахнати оттам. Това важи за деца. По време на дезинфекцията се препоръчва използването на лични предпазни средства. Това може да бъде респиратор и дрехи, които предпазват кожата на човека от контакт с отрова.

Великият воин е отличен инструмент за борба с хлебарки в определени части на апартамента. Въпреки редица недостатъци, той има много предимства, което го прави популярен инструмент за потребителите.