Гель від тарганів фумитокс: принцип дії і оцінка ефективності

Грудень 2018

Відео: Испытание: как Раптор действует на тараканов (Грудень 2018).

Anonim

"Fumitoks" - ефективно средство за хлебарки под формата на гел "Fumitoks" - ефективно средство за хлебарки под формата на гел. Той засяга нервната система на паразитите и предотвратява тяхното по-нататъшно разпространение.

Инсектицидни гелове - ефективно средство за борба с вредителите. Те са удобни за прилагане - просто се прилагат на повърхността. Гелът е ниско токсичен за хора, практически без мирис, има дълъг период на действие. Гелната основа е перфектно фиксирана на повърхността, поради което активното вещество няма да се разпространи в целия апартамент. Остатъците от гела се отстраняват лесно - доста влажен парцал.

Описание на препарата

Принципът на действие на лекарството е съвсем прост. Инфектираните индивиди носят материал на краката до бърлогата, в резултат на това цялото население умира. "Fumitox" помага да се справите с паразитите в труднодостъпни места.

Гел за хлебарки се отнася до химичния клас "фенилпиразоли". Пестицидът притежава системно, контактно и чревно действие.

The заразено лице е прехвърлена на веществото на крака в бърлогата, в крайна сметка е убил цялото население

Препоръчваме ви да прочетете статията "В" Raptor "на хлебарки. Под формата на освобождаване и прилагането на правилата"

Условия за употреба

"Fumitox" се намира в специална спринцовка, която опростява приложението на лекарството. Спринцовката е доста голяма, 30 грама. Лекарството трябва да се прилага с големи капки с интервал от 40 сантиметра до местата, където често е възможно да се срещнат хлебарки.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Основни места за приложение:

 • в близост до кошчето;
 • первази;
 • места близо до банята и мивката;
 • мебели.

За да получите капка вещество, просто натиснете спринцовката. Но бъдете внимателни, ако натискате упорито, ще излезе доста голяма сума пари.

За да получите спад на веществото е достатъчно да натиснете върху гел спринцовка "Fumitoks"

Да не се прилага средство за хлебарки в близост до отоплителен уред или компютър, в противен случай тя ще се отделят неприятна миризма. Поради това е по-добре да изберете места, разположени на известно разстояние - за шкафове, первази, вентилационни отвори. Ефектът на лекарството трае 2 месеца. След този период, гелът трябва да се приложи отново.

Гелове - агенти с продължително действие. Не е необходимо да очаквате бърз ефект от тях. В същото време резултатът от употребата на лекарството е добър. Продължителността на лекарството е от един и половина до два месеца. Шушулките умират след няколко дни, след като ядат отровната стръв.

Хлебарките умират след няколко дни, след като ядат отровен стръв

разлика аерозолни гелове:

 • е удобно и лесно да се прилага върху всяка повърхност;
 • имат траен ефект;
 • имат ниска токсичност;
 • са привлекателни за паразитите.

Преглед на хлебарки (видео)

Предпазни мерки

"Fumitox" съдържа токсични вещества, затова не забравяйте, че примамките не се облизват от домашни любимци.Съхранявайте гела, препоръчван на труднодостъпни места. Важно е да ги държите далеч от храната.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  По време на прилагането спазвайте следните правила:

  • Избягвайте контакт с кожата;
  • ако веществото е навлязло в тялото, изплакнете обилно с вода;
  • След боравене, измийте ръцете си със сапун и вода.

  Предлагаме Ви да научите за правилата за използване и предимствата на средствата от хлебарки "Clean House".

  След почистване на апартамента с гел Fumitox, измийте ръцете си със сапун

  Потребителски рецензии

  Средството за хлебарка има вещество като фипронил, затова е ефективно. Разрешено е да се използва наркотикът в кухнята, което също е значителен плюс. Паразитите умират, остава само да събират труповете си. Важно е да актуализирате инструмента своевременно - на всеки 2 месеца.

  Редица потребители смятат, че Fumitox е вредно за здравето. Но това не е така, производителите казват, че тяхното лечение е абсолютно безопасно за хората. Преди да се окажете на рафтовете на магазините, продуктът преминава през задълбочен контрол на качеството. Неговото тестване се провежда не само в Русия, но и в изследователски център в Испания.

  С оглед на това не бива да се съмнявате в качеството на "Fumitox". Гелът може да се използва не само в апартамент, но и в селска къща.

  Методи за контрол на хлебарки (видео)

  Използването на инсектициден гел в борбата срещу паразитите е ефективно. Гелът има продължително действие, когато едно насекомо е отровено, цялата колония се заразява.