Домашні мурахи як позбутися народними засобами

Грудень 2018

Відео: Як боротися з мурахами в домі (Грудень 2018).

Anonim

Много поне понякога се сблъскват с едно такова бедствие, тъй като появата на мравки в собствената си къща или апартамент, а само те знаят какво да се въвеждат тези насекоми е много трудно. Инвазията на мравките носи не само тежък дискомфорт в живота измерената лицето, но също така може да доведе до най-различни инфекциозни заболявания, тъй като тези насекоми често са и носители на различни патогенни бактерии.

Начало мравки как да се отървете от народната медицина

За да се отървете от този вид насекоми, има много различни начини, повечето от които са доста ефективни. За съжаление, почти всички от тях могат да бъдат вредни за другите, тъй като много хора обикновено прибягват до години доказани средства на хората. Струва си да се отбележи, че не всички средства за защита на апартамента мравки е ефективна, така че използвайте тези методи, които са изпитани по време.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата срещу мравките нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии с 100% ефективност се справят с мравки, хлебарки, бъгове и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Още тук …

Мравки в кухнята, в апартамента, в къщата как да се оттегли?

Едно от най-достъпните и ефективни лекарства срещу тези насекоми може да се счита за обикновена лекарствена маргаритка, която се продава почти във всяка аптека.Това е абсолютно безопасно, може да се излива навсякъде, където сте виждали мравки. Основното е, че насекомите изобщо не понасят миризмата си и в рамките на няколко дни трябва да напуснат жилището.

Също така, отблъсква насекомите и слънчогледово масло, миризмата на който те не се толерира, и в съответствие с отзиви за народната рецепта в рамките на няколко дни, трябва да се измъкнем от апартамента. Но лайка и слънчогледово масло - това не е само народни средства за мравки в апартамента, има достатъчен брой наследствени пътища, за да се отървете от насекоми.

Най-доброто средство за вътрешни прегледи мравки

за дълго време, за да се отървете от мравки, използващи конвенционални борна киселина, купуват, че не е проблем. Един от най-разпространените методи за отстраняване на такива вредни насекоми е, че трябва да се смесва в равни количества от дрожди, конфитюр и борна киселина, след което полученото вещество се намазва върху малка плоска плоча, която се поставя в областта на максимално натрупване паразити. Както свидетелстват многобройните отзиви, този прост инструмент само за няколко седмици ще ви помогне да се отървете от неканени гости.

Втората доказана опция. За да се отървете от вредителите, ще ви трябват: три картофа, три пилешки яйца, малко захар и една чанта боринова киселина. Яйца и картофи се варят докато омекнат, след което жълтъците яйца и белени картофи омесват с пюре държавата. Към сместа се добавят захар и борна киселина. От получената смес се правят малки топки, които са разположени на места за натрупване на насекоми или по пътя им. По този начин е необходимо да се опитаме да лишим насекомите от пиене, за които черупките и парцалите в кухнята и банята трябва да останат сухи.Отново, според прегледите, този метод работи много ефективно.

Примамката също действа ефективно, състояща се от малко количество мляно месо и малко борова киселина. Получените топки са също така изложени на пътеките мравка в апартамента.

към миризми, против насекоми данни репелент се отнася и чесън, чийто силен аромат, който също помага да се отървем от мравки в човешко жилище.

Как да се справим с мравките в градината и градината на народни средства

Но традиционните методи на мравки се използва не само в апартаментите или частни домове, но също така и в градините и домашни градини, тъй като те може да създаде сериозни проблеми на бъдещата реколта. Следователно, за да се справят с вредители в градината парцели е необходимо, и този костюм е тестван народни средства за защита, тъй като химикалите могат да навредят на растенията.

Борбата с мравките в градината с народни средства - как да се бием?

Ако на мястото е намерена мравка, задачата на градинаря градинар е да изкопае земята около себе си. Желателно е по-дълбоко, тогава има надежда, че ще бъде възможно да се унищожат женските, които носят потомство. Това също ще бъде полезно и варово решение, което ще трябва да покрие дърветата и земята около тях.

Лекарството за мравки градина

Алтернативно, в случай на градински вредители и градина може отново да се възползват от растения със силен препарат против миризма. Ще бъде целесъобразно да се засадят магданоз, магаре, анасон, горчица, доматено пюре по периметъра.

Ако сухоземни растения нямат време или е необходимо да се предприемат спешни мерки, листата и стъблата може да се разшири по пътеките на насекоми.Те също обвързват дървените стволове.

Между леглата и около дърветата посяват мента и валериана, чийто вкус кара насекоми от домовете си.

Напояването на мравка с керосин, смесено с обикновена вода, се счита за ефективно средство за борба.

Как да се отървем от мравките в градината с народни средства - свидетелства за средствата

Всички горепосочени народни методи бяха широко използвани в далечните съветски години, когато нивото на химическата промишленост беше сравнително ниско. Но дори и днес всички от тях, според многобройни прегледи, остават много ефективни и почти на равна помощ, за да се отърват от тези насекоми в апартамента и в страната.