Як і ким проводиться обробка від мишей в квартирі

Грудень 2018

Відео: Our Miss Brooks: English Test / First Aid Course / Tries to Forget / Wins a Man's Suit (Грудень 2018).

Anonim

Лечение на мишки, наречени дератизация Къщите и апартаментите са доста чести гости на мишки и плъхове. Лечението от мишки се нарича дератизация. Това е цял комплекс от различни дейности. Заедно с плъховете и мишките се разрушават гробове и къртици, които причиняват големи щети на насажденията в градината и зеленчуковата градина.

Защо дератизация

Заедно с мишките, плъховете също се настаняват до мъжа. Това са опасни гризачи. Дезинфекцията от плъхове по различни начини и средства е извършена и проведена в продължение на много десетилетия. Но гризачите може да се появят отново след известно време. В къща или апартамент започват да повредят стените и подовете, мебелите и храната. Това се случва най-често в отделни къщи или на първите етажи на жилищни сгради. Вредителите носят своите кожи и лапи в камината от канализацията от улицата и десетки опасни болести за хората. Те дори могат да станат тиф и балонна чума. Унищожаването на плъхове и мишки се извършва, за да се предпазят от тези нещастия.

Това е цял комплекс от различни дейности

Гризачите могат да се размножават бързо. Една домашна котка не може да се справи с цели колонии от животни. Мишоповете също помагат малко по този въпрос. Тя просто ще бъде губи ценно време. Мишките могат да бъдат уловени в мишка, но не и при плъхове. Те имат интелигентност, така че отровата храна скоро няма да бъде приета.Много е трудно да ги караш и в мишка. Нуждаете се от истинско професионално лечение от плъхове, което някои компании правят.

Как да се отървете от мишки (видео)

Как се изваждат мишките и плъховете?

Неизвестният метод дава пълна гаранция. Само професионалистите правилно оценяват мащаба на бедствието и гарантират, че къщата се почиства от гризачи. Дератизация на плъхове може да се извърши:

 • с различни отрови;
 • отровни примамки;
 • лепилни и механични капани;
 • чрез ултразвукови устройства.

Запазването на здравето и живота ви може да бъде само унищожаване на гризачите по време на появата им в структурата. Ултразвуковото устройство е най-безопасният начин да се отървете от плъхове и мишки. Не е насочено към унищожаване на гризачи, а към изплакване от човешкото жилище. По отношение на здравето на хората и животните, живеещи в къщата, устройството няма ефект. Различните дизайни на капани и мишки са също така безвредни за хората. Но домашните любимци могат да ядат отровна храна и да умрат или да се разболеят. Много ефективен инструмент е лечението на дупки и удари с емулгирана отрова. В селските къщи по-често се използват методите на хората. Те включват засаждане на растенията от зеленчукова градина, които гризачите не обичат и се пазят от тях. Такива растения включват:

кориандър;

 • целендин;
 • рициново масло;
 • Обикновен или син смърч.
 • Плъховете, живеещи в дупки, също могат да се срещнат в лятната резиденция. Борба с тях просто: трябва да попълните дупките с вода. Направете това няколко пъти на сезон. Преживелите гризачи са много гладни. Те дори са в състояние да търкат през бетона, в ламарина. Зъбите им се обновяват и растат постоянно.Те обичат да гаснат окабеляване. Има няколко случая на големи затваряния и пожари.

Неизвестният метод дава пълна гаранция. Само специалисти компетентно оцени мащаба на бедствието и гарантирано чист жилище гризача

контролната зала на гризачи

Експерти от фирми за дезинсекция съоръжения обикновено предлагат следните дейности:

вътрешни съоръжения за преработка;

 • външна обработка на сградата;
 • обработка на земята, на която се намира къщата;
 • обработката на таван и сутерен в жилищна сграда;
 • екскреция на бълхи.
 • След обработка на съоръжения в Гаранцията е валидна за една година, според която гризачи не се появяват

, останали след ремонта на апартаменти, хартия и картон, дрехи и обувки - всичко това е плодородна почва за бързото размножаване на гризачи. Бълхи са сред мерките за дезинфекция за една проста причина: те придружи гризачи живота си … Преследването на сертифицирани материали, произведени чрез използване на съвременни съоръжения. След обработката на помещенията през годината, има гаранция, че гризачите няма да се появят в тази къща. Препаратите също имат вредно въздействие върху насекомите.

Зоната за обработка от плъхове и мишки (видео)

заключение за

Плъхове някога са били отговорни за смъртта на цели градове. Чумата и холерата не се появяват днес, но вредните гризачи не са изчезнали. Тези същества оцеляват в условия, при които целият живот изчезва. Те са развили доста добър интелект. Те извършват нападенията си в няколко стада едновременно. Те атакуват складове с храна, столове и ресторанти, жилищни сгради.По пътя си те могат да премахнат всички препятствия и да унищожат цялата храна. Ако не ядат напълно продукта, тогава го захапете. И слюнката им може да носи повече от дузина болести.

Можете да запазите здравето и живота си само като унищожите гризачите по време на тяхното появяване в структурата. Появата им може да се определи, като се омагьосат неща, мирис, излишъци на животни. За да се сражавате с тях, трябва да продължите веднага след като откриете техните следи. Най-добрият вариант е да се сключи споразумение с фирма, която професионално се занимава с унищожаването на насекоми и гризачи. Може да се нарече различно. Обработената площ получава гаранционен срок от най-малко 1 година. Саморазрушаването на гризачите може да доведе до загуба на време, за което стадата от вредители ще се увеличат няколко пъти.

Преследването се извършва със сертифицирани материали, като се използва съвременна техника

Можете да шофирате вредители от дома с помощта на ултразвукови устройства. Но те работят с малък брой гризачи. Ако има много, само отрова ще помогне. Уредите, работещи по ултразвук, са напълно безопасни за хората и домашните любимци. Те работят абсолютно безшумно. В процеса на примамване на гризачите отровите трябва да отстраняват цялата вода от зоната за достъп. Професионалистите работят според определен план. Първо проверяват цялата стая, след което определят лекарството от списъка на сертифицираните отрови. След това се разкриват начините на проникване на плъхове и мишки в къщата, установените пътища се припокриват. След обработката на помещенията на отровата апартаментът се наблюдава няколко дни от служителите на компанията.

Ефективно за борба с домашните гризачи, напълно без мишки и плъхове може да бъде единственият начин, който се нарича дератизация.