Як правильно використовувати комбат від тарганів

Лютого 2019

Відео: X-Ray-удары в Mortal Kombat X (Лютого 2019).

Anonim
Combat означава перфектно защита от хлебарки. "Bombat" лечението напълно предпазва от хлебарки. Той е екологичен и безопасен за хора и животни. Помага бързо и ефективно да премахва вредителите без допълнителен труд.

Описание на препарата

Наличието на хлебарки е неприятно и опасно, тъй като те могат да причинят различни инфекции. "Combat" се произвежда от Henkel Home Care Korea Ltd. Използваните в състава химически елементи позволяват бързо отстраняване на вредителите.

Задание

Лекарството от хлебарки се използва активно у дома.

Под търговската марка се правят средства от различни форми. Всички те дават добър ефект. Изборът на лекарството зависи от степента на замърсяване на апартамента. Най-популярните аерозоли, гелове и капани. гел "борба" безопасно, ниска концентрация на химическите елементи

Условия за ползване

Как да се прилагат гела

Това означава гела е вискозен инсектицид. Тя се осъществява в спринцовка. В резултат на това е много лесно да се борим срещу паразитите. Лекарството се използва активно за приложение в труднодостъпни райони. Гел се използва във всеки апартамент. Лекарството е безопасно, концентрацията на химични елементи е ниска. В малки концентрации гелът не може да навреди на животните и хората.

Геловете съдържат следните вещества:

консерванти;

 • пиретроиди;
 • гел основа;
 • храна за стръв.
 • Ефективност - висока, рентабилна - ниска.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от хлебарки, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Аерозоли "Борба" може да се прилага не само в стандартните апартаменти, но и в офиси, болници, в производството и в къщичките

аерозоли и спрейове

Изготвяне на хлебарки под формата на спрей е представен в широк диапазон.

Продава се заедно със специални дюзи. Пръскането в този случай е точна. Продуктът е разработен на основата на най-силните инсектициди. То помага да се извлекат не само хлебарки, но и мухи, дървеници и други вредители.

Аерозолите могат да се използват не само в жилищни апартаменти, но и в офиси, болници, в производството и в вили. Видовете спрейове на пазара се разделят според използваните химични вещества и за целта, за която са предназначени. Най-популярният тип е multisress. Наркотикът е универсален, използван за борба с всички видове летящи и пълзящи вредители.

Пиретроидът е основното активно вещество. Тя причинява парализа на насекомите, засягаща нервната им система.

Към ефект е оптимално пръскане "борба" трябва да се извършва в райони с големи sklopleniya паразити

в някои спрейове "борба" могат да се използват вещества като imiprotin и tsifentorin. Те действат незабавно и не увреждат здравето на хората и животните. Аерозолите от представения тип могат да се използват и в детската стая.

За да бъде ефектът оптимален, пръскането на агента трябва да се извършва на места с голямо натрупване на паразити.

Специално внимание трябва да се обърне на следните места: вентилационни системи;

 • первази;
 • рейки;
 • площта на нощни шкафчета и маси в кухнята.
 • Капани от паразити

Лекарството е малка пластмасова кутия, вътре в която е отровно вещество. Инсектите попадат в капана и се заразяват. Представеният "Борба" може да се използва както като превантивна мярка, така и като метод на борба.

Капанът действа на принципа на верижна реакция.

Хлебарът, който се улавя, получава отрова със забавено действие. В резултат на това самият той се заразява и други паразити, които се свързват с него. В резултат на това всички вредители в апартамента умират. С правилното местоположение на капаните работата върви доста бързо. МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);

 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).
 • Повече тук …

  Как да изберем средство за хлебарки (видео)

  Капанът има редица предимства:

  в дългосрочен план;

  • висока ефективност;
  • лекота на използване;
  • безопасност за хората.
  • На пазара има продукти, които са стилизирани за ламиниран паркет. Те са малко по-скъпи.

  Може да се интересувате и от статия, в която говорим за видовото разнообразие и правилата за използване на капани от хлебарки.

  Предимства и недостатъци

  Средствата от тази серия имат редица предимства:

  мощен ефект;

  • впечатляващ обем;
  • удобна форма и метод на приложение.
  • Средствата в тази серия имат редица предимства, една от които е мощният ефект на

  От недостатъците си струва да се спомене доста високата цена.

  Независимо от това, фактът, че борбата срещу паразитите може да се води дори на труднодостъпни места, напълно покрива разходите. При спрейове има удобна тръбна дюза, която е допълнителен плюс. Предпазни мерки

  Неразпръскващият "Combat" е абсолютно безопасен за хората.

  Когато работите с него, носете респиратор и халат за баня не е необходимо. Въпреки това трябва да се носят ръкавици, за да не се предизвикват алергични реакции. Когато се обработва стаята с напръскани продукти, трябва да се използва дихателна защита. Потребителски рецензии

  Потребителите често избират гелове за борба с паразитите. Те имат целенасочен ефект. Лекарството просто се изстисква и капките се поставят на разстояние 1 метър една от друга.

  Важно е да не промивате веществото! Не забравяйте да поставите гел върху: первази;

  • канализационни тръби;
  • за вентилационни валове;
  • за отоплителни тръби;
  • в областта под мивката;
  • в пукнатините по стените и пода.
  • Неразпръскваният "Combat" е абсолютно безопасен за хора

  Лекарството обаче не трябва да се прилага върху тъканта - може да останат петна. Също така, той не се прилага за електрически уреди и контакти, за да се избегнат къси съединения. Веществото продължава 3 месеца. За предотвратяване на по-добро използване на дискове.

  Спреите също получават добри отзиви. Те не само убиват паразити, но и дават антибактериален ефект. Това означава, че дезинфекцията на поливните площи е в ход. Един цилиндър може да се справи с около 65 квадратни метра. метри от района, действието е незабавно, лекарството е икономично.

  Кой тип инструмент е предпочитан

  Изборът на продукта директно зависи от броя на паразитите, тяхното местоположение, безопасността на човека.По този начин аерозолите дават незабавен ефект, но те са токсични и действието не може да се нарече продължително. Те не работят за яйца от паразити. Аерозолите не трябва да се използват, ако в къщата има животни и хора.

  Гелът дава добър ефект и е удобен за употреба, но резултатът ще се появи след няколко дни. Въпреки това, наркотикът може да се яде от малки деца и животни, тъй като е свободно достъпен.

  Капанът е ефективен, ненатрапчив и лесен за употреба. Но тяхната цена е доста висока.

  Как да се отървете от хлебарки (видео)

  Всички подготовки на "Combat" перфектно се справят с натрапчиви паразити. Геловете и аерозолите позволяват да се поддържат отлични условия в апартаментите и къщите. Бактериите и микробите след третирането също няма да се разпространят. Можете да купувате наркотици както онлайн, така и в редовни магазини.