Як правильно використовувати дету від мурах

Грудень 2018

Відео: Райское место (1 серия) (Грудень 2018).

Anonim

"Deta" помага да се бори с досадни домакински мравки "Detu" знае всеки турист и природа любовник - дори и в съветско време, той взе със себе си в гората, за да прогоните комари. Години са минали и се оказа, че инструментът също не харесва акари. Сега спектърът на приложението му се разшири. Опитът е установил, че старата добра "Смърт" помага за борба и досадни домашни мравки.

Ефектът на лекарството

"DETA" е съкратена версия на наименованието на химичното вещество на диетилтолуамид. Тя е разработена преди почти век в Съединените щати, за да защитава рибарите, ловците и всички, които често са в природата на кръволинещи насекоми. Дълги проверки показаха, че веществото е абсолютно безопасно за дадено лице, но има вредно въздействие върху насекомите. Особеността на диетилтолуамид е, че той не убива, но принуждава паразитите да се пенсионират. Механизмът на неговото действие е изучаван дълго време. Първоначално се приемаше, че нервният импулс е блокиран в обонятелните рецептори и насекомите вече не могат да се ориентират от миризмата. Въпреки това, след подробно разследване разкри, че диетил толуамидът дразни рецептори на обонянието: с други думи, едно насекомо се чувства толкова тежък удар на обонятелния апарат, който е принуден да напусне.

В "Dety" не води до смъртта на насекомите, както и факта, че те са в бързаме да напускат мястото на приложението му възможно най-скоро

действие "Dety" не води до смърт на насекоми, както и на факта, че те са в бързаме да напусне мястото си възможно най-скоро.Този възпиращ ефект е достатъчно силен и се използва активно в различни сфери.

За да се изплашат различни насекоми, е необходима различна концентрация на лекарството: колкото по-голямо е съдържанието на веществото в разтвора, толкова по-дълго насекомите няма да се появят. 100% средство за отстраняване ще премахне мястото от насекомите за 14 часа, 30% - за 4 часа.

Ефективност на употреба срещу мравки

Собствениците са по-загрижени за въпроса колко "Deta" помага срещу мравки. В крайна сметка, мравките, за разлика от комарите и кърлежите, не се фокусират върху топлината и мириса на кръвта на човешкото тяло. Но се оказва, че миризмата на диетилтолуамид е изключително неприятна за малките работници. Споменатото средство за обонятелното устройство на мравките действа със същата сила. Той не ги убива, но ги плаши.

Ако стаята се обработва редовно от "Дата", тогава мравките обикновено не искат да се появяват в нея

В резултат на обработката мравките започват да избягват тези места. Постепенно те имат различен път и изчезват от къщата дълго време. Ако стаята се обработва редовно от "Дата", тогава мравките обикновено не искат да се появяват в нея. В същото време честото лечение не засяга здравето и благополучието на собствениците на жилища и техните домашни любимци също не страдат. Поради тази причина мнозина смятат, че "DETA" е най-добрият и най-надежден инструмент за превенция. В този случай тя работи по-ефективно от борна киселина и други вещества и отрови.

Описание на препарата

"DETA" е вещество със силен подслаждащ мирис.

"DETA" се освобождава под различни форми

Препаратите се произвеждат с диетилтолуамид в различни форми:

 • под формата на аерозол;
 • суспензии;
 • сметана;
 • емулсия.

"DETA" под формата на крем се опакова в опаковка от 30 g, аерозоли - 100 g.

Мравки в къща (видео)

Каква е формата на освобождаване да предпочитат

е ефективно, описан в тази статия срещу мравки, че зависи от това, което е под формата на освобождаване.

Аерозолът се различава по това, че се пръска в пространството. Аерозолът ще действа много ефективно на местата на натрупване на насекоми, т.е. гнезда и места за влизане в тях. Но като бариерен агент, аерозолът е напълно безполезен, защото бързо се разсейва във въздуха и изчезва. Емулсията също функционира.

Спрей ще работи много ефективно в местата, където гнездят насекоми и това е точката на влизане в тяхната

Най-правилната форма за отблъскване на мравки - крем. Тя може да бъде замърсена на места, където мравките обичат да се появяват и остават там дълго време, излъчвайки неприятна миризма на насекоми. Кремът не изсъхва дълго време, което също е голям плюс, тъй като не е нужно непрекъснато да го актуализирате. Недостатъците на сметаната са, че след нея могат да останат мазни петна. Това се дължи на вкарването на глицерин в него.

Също така ви предлагаме да прочетете статия на нашия уебсайт, която разказва как можете да победите мравките с народни средства.

Правила за обработка

За да функционира продуктът колкото е възможно по-ефективно, той трябва да се приложи на правилните места. А именно, където има пътеки за мравки и където вероятността за появата на мравки е най-висока. Такива места включват:

 • плинт;
 • места зад боклука и в канализационната зона;
 • повърхности на шкафове;
 • прозоречни первази;
 • слотове;
 • вентилационни канали;
 • фуги на стени с таван;
 • задните повърхности на мебелите;
 • прозоречни рамки.

За да може да влезе в сила възможно най-ефективно, е необходимо да се постави на правилните места

Всички тези места са да пропусне марката "Detoy".Търсенето на гнезда не може да бъде притеснено - известно е, че домашните мравки ги организират често извън апартамента, в пукнатините и таваните между етажите. По-добре е да се съсредоточите върху периметъра на апартамента и да отрежете пътя на проникване в жилището с помощта на наркотиците, като сте пропуснали всички пукнатини, цокли, прозореца и вратите.

Първоначално използвайте инструмента често. През първите дни се прилага два пъти дневно. След това, когато се постигне възпиращ ефект, лечението се повтаря на всеки 4 дни. Когато мравките напуснат, можете да използвате крем за превантивни цели.

Как да се отървем от мравките (видео)

Още по-добре е да си сътрудничим със съседите и да започнем да ги прилагаме заедно. Тогава мравките ще изчезнат в цялата къща и няма да се налага да прибягват до инсектициди за дълго време.

"Deth" - много добър помощник в борбата срещу мравките. Трябва само да запомните, че лекарството само плаши от вредителите, без да ги убие.