Як допомагає чемерічний вода від вошей і гнид і як її використовувати?

Лютого 2019

Відео: Экспресс-метод избавления от прыщей за 15 минут! - Все буде добре - Выпуск 599 - 13.05.15 (Лютого 2019).

Anonim

Изглеждането на въшки на главата на човек е много деликатен проблем. Тези паразити са много неприятни и причиняват дискомфорт на засегнатата педикулоза. Съвременната медицина предлага много различни инсектициди срещу въшки и гърди под формата на шампоани, спрейове, разтвори, мехлеми.

Угарящата вода е една от най-популярните рецепти срещу бъгове. Но за да постигнете добър резултат, трябва да следвате инструкциите. Правилният начин води до висок ефект от лечението. Но нарушението на правилата за употреба на този наркотик може да бъде опасно, особено ако извадите бълхи от деца и бременни жени. Ето защо, не забравяйте да научите метод на криволичеща вода, използван от въшки и нишки и противопоказания, съдържащи се в инструкциите за употреба.

Водата от епидиди от въшки

Водата от керамика е алкохолна тинктура от растението Lobelian chebrae, разредена в еднаква степен с водата. Това лекарство струва много евтино, в сравнение със сходни инсектицидни препарати, което позволява да се отървете от човешки паразити. Опакован продукт в бутилка от тъмно стъкло с обем от 100 ml.

Високото съдържание на алкалоиди в веществото убива гъби, бактерии и насекоми. Но неконтролираното и небрежно използване на тинктурата е опасно, но има същия катастрофален ефект върху човек. Необходимо е строго спазване на инструкциите.

Как охладената вода помага да се отървем от въшките и нишките?

Chemerichnaya вода започва да отрови въшки и nits веднага след падане на насекомо.Благодарение на своя състав на алкохол, агент лесно прониква в дихателните пътища бълха бръмбарите, абсорбира във всички тъкани и органи на въшките. Резултатът е едновременната смърт на зрелите индивиди и яйцата.

Контактът на азотните черупки с разтвора причинява увреждане на вътрешното съдържание на яйцата. Но обратна връзка се прилага настойка от кукуряк хора предполагат, повторната поява на насекоми в рамките на няколко дни. Това показва, че дори и да следвате инструкциите ясно, това не винаги помага да се унищожи населението. Жизнеспособните ларви могат да останат. За да се оттегли напълно, това ще изисква повторно лечение на косата след една седмица. Този период е необходим за отстраняването на въшките от оцелелите нишки.

Инструкции за употреба в дома

кукуряк вода инструкция за прилагането на въшките у дома говорим за възможността за използване на превозно средство, без да се посъветвате с лекар, но с най-голяма грижа, чрез намаляване на риска от възможно увреждане на здравето.

Единствената индикация за употребата на разтвора е болестта на педикулозата. Сред противопоказания за използването на тинктури трябва да подчертаем детска възраст, бременност и кърмене, свръхчувствителност към лекарството, кожни заболявания, включително инфекциозен характер. Кожата не трябва да бъде увредена или надраскана, да се избягва контакт с очите и лигавиците.

Висока токсичност, корозивна вода може да причини сериозно отравяне при поглъщане. Високата доза от пиян лекарства може да доведе до смърт.

При сърбеж, парене, подуване на мястото на използване на тинктура, трябва възможно най-скоро, за да премахнете инструмента от косата и кожата.

Използването на тинктура от велур е много проста, но е важно да се лекува правилно.

Ефективен начин за използване на циничната тинктура:

1. Измийте косата си с шампоан. Изсушете къдрите с кърпа, така че къдрите да станат леко влажни, а не мокри.

2. Силно разклатете бутилката. Агентът трябва да се нанася с памучен тампон по цялата дължина. Обърнете специално внимание на лечението на тилната, тилната и пареалната зона.

3. Поставете каучукова или полиетиленова шапка на върха на кърпа или шал.

4. Съхранявайте продукта за 30-40 минути.

5. Отстранете всичко от главата си и изплакнете косата си с шампоан.

6. Избършете косата си със специален гребен.

Повторното третиране със зеленчуков разтвор може да се извърши не по-рано от следващия ден. Препоръчително е лечението да се лекува с лекарството в рамките на една седмица, когато останалите гени ще се излюпят.

Ушите от прегледите за лоши води

Отзивите за използването на решение за дъвчене свидетелстват за висока ефективност на инсектицида. Както показват ревютата, дори и едно приложение на лекарството дава постоянен положителен резултат, като напълно унищожава възрастните хора от въшки и нишки. Също така, отзивите говорят за възможността от отравяне с лекарството и неговите пари, ако не спазвате инструкциите и основните правила за безопасност (защитни ръкавици, полиетилен на скалпа).

Когато се обработва, извадете домашните любимци от помещенията, защото, както се потвърждава от прегледите, миризмата на сладък зрънце привлича много котки и кучета. Отравянето не се случва веднага. Съдейки по преценките, отровата започва да действа след известно време, причинявайки конвулсии, слепота, провал на вътрешните органи.

Много от рецензиите на хората, които използват лекарството, описват благоприятния ефект върху растежа на космите и подобряването на външния вид на къдриците, което придава кривата вода.Алкалоидите имат локален дразнещ ефект, подобряват метаболитните процеси и кръвообращението, което причинява корените на косата в покой, за да увеличи растежа.