Як працює дохлокс проти мурах

Січень 2019

Відео: ЦТР-2 Честный обзор терморегулятора микропроцессорного с цифровой настройкой (Січень 2019).

Anonim

"Dohloks" - ефективен инструмент за справяне с мравки в апартамента, когато се въдят тези малки извънземни, всички мисли за ползите от мравки в природата веднага изчезват от главата си. Мравките със сигурност са полезни в гората и полетата, но когато ги намерите в захарна купа или в торбичка на сладки, само едно желание идва в ума: да ги унищожите. За това човечеството е измислило различни средства. И един от тях е Долокс. Съдейки по името, лекарството има смъртоносна сила. Колко вярно е това?

Описание

"Dohloks" е отровен гел. Веществото се опакова в специална много удобна опаковка под формата на спринцовка. Това улеснява доставянето на отрова от мравките до най-уединените и труднодостъпни места и също така предотвратява достъпа на лицето до активното вещество.

Има и примамливи "Dohloks", предназначени да унищожат мравките и хлебарките. Всяка опаковка съдържа 6 капана.

Спринцовка "Dohloks" улеснява доставката на отрова от мравки в най-изолиран и отдалечени места,

Активна съставка

ли "Dohloks" убиец лекарство за насекоми, включени в състава си фипронил. Той е добре известен в селското стопанство като много опасен вредител. Използва се и във ветеринарната медицина за убиване на паразити върху тялото на животните.

Фипронил принадлежи към класа на нервно-паралитични отрови на чревно и контактно действие.Влизайки в тялото на мравките, това води до блокиране на преминаването на нервните импулси. Подробности този сложен механизъм на действие, няма да се анализира, е достатъчно да се каже, че много бързо започват да се провалят в органите на насекоми и системи, парализа и смърт.

И това е Фипронилът при формулирането в такива количества, че е топлокръвни животни не представляват опасност. Оставайки смъртоносна отрова за мравките, тя се оказва безвредна за хората и животните. И това е изключително важно, особено ако става дума за почистване от вредителите в кухнята, където се съхраняват продуктите.

фипронил, която е част от "Dohloks", прави се прибавят препарат гел за убиец насекоми

към активното вещество в големи количества атрактанти, които са вкусни допълнения към насекоми, карайки ги непреодолимо желание да се опита стръвта.

Предимствата на лекарството

"Dohloks" има много предимства поради своя състав и дизайн. Най-основното от тях:

 • висока ефективност;
 • скорост на действие;
 • лекота на прилагане;
 • безвредни за хората и животните;
 • икономика;
 • ниска цена.

Поради наличието на спринцовката, гел "Dohloks" консумира много икономичен

дебел гел структура значително улеснява прилагането му до повърхността - и държат средства, не може да се стичат дори по вертикална повърхност, която е друго голямо предимство.

Благодарение на спринцовката, гелът се консумира много икономично.

Недостатъци на

Всяко средство има свои собствени недостатъци. Но "Dohloks" тук е някаква изключение - съдейки по многобройните мнения на тези, които го използват ", Dohloks" се справя с функциите си да унищожи мравките перфектно.Поради факта, че продуктът е много евтин и дори котката не може да го отрови, много потребители вярват, че лекарството е лишено от недостатъци.

Постъпления от мравките (видео)

Продължителност

От началото на поставянето на капани и прилагането на гела физическата смърт на вредители отнема няколко часа. Като правило, след 8 часа свободно ходене около прозореца и таблицата на мравки в голям брой вече не виждам. В случай на капани масовата смърт започва на втория ден.

Фипронил има продължително действие, т.е. насекомото не умира веднага, а след няколко часа. Да се ​​бориш с мравките е много важно. Отровните хора ще имат време да се върнат в гнездото и там да отрови братята си и най-важното - матката. Поради това цялото население ще бъде унищожено, а не само работническите мравки. Това и привлекателен "Долокс". Тя работи достатъчно дълго - насекомите продължават да умират след 4 дни след преследване.

Отровени лица ще имат време да се върнат в гнездото и там да отрови братята си и най-важното, на матката

Предлагаме също така можете да се научите как да убие мравки, използвайки борна киселина.

Правила за кандидатстване

Анти-мравките се прилагат много просто. На различни субстрати (хартия, картон, капачки) се поставят капки гел и тези примамки се поставят на места, където мравките обичат да се скитат в търсене на храна.

Венуми:

 • вентилационни валове;
 • Област на тръбите;
 • областта на кошчето;
 • Прозорци;
 • прозоречни рамки;
 • плинт;
 • повърхности на шкафове.

8-10 капки от гела "Dohloks"

се изискват на квадратен метър площ. Също така капани могат да бъдат поставени върху пътеките мравка.

За квадратен метър площ се изискват 8-10 капки гел. Един пакет е повече от достатъчно, за да се справи с апартамента.

За да се отървете от мравки със сигурност, след седмица-две "Долъкс" може да бъде пребоядисана. Дори ако някой оцелее след предишното преследване, останките от населението ще бъдат унищожени.

Как да се отървете от мравки (видео)

Ако решите да използвате примамки, тогава трябва да разложите всички капани, които са на разположение в опаковката. Един капан е достатъчно, за да се справи с площ от 5 квадратни метра. м. Примамки могат да бъдат поставени не само в кухнята, но в коридора, баня. Мравките могат да идват отвсякъде.

"Dohloks" помага да се отървем от инвазията на вредители радикално и за дълго време. Ако от време на време да се повтаря обработката, мравките ще забравят пътя към апартамента завинаги. И захар с него вече не трябва да споделяте.