Як виглядають білизняні клопи і як від них позбавитися

Грудень 2018

Відео: Words at War: The Ship / From the Land of the Silent People / Prisoner of the Japs (Грудень 2018).

Anonim

Някои са склонни да мислят, че паразитите са съдбата на тези, които не се занимават с редовното почистване. Това обаче не е напълно вярно. Днес жителите на различни населени места се сблъскват с проблема с бельото, или тъй като се наричат ​​легла.

Какви са тези насекоми? Откъде идват? Как изглеждат те? Как да се отървем от тях? Днес предлагаме да се обсъди този неприятен проблем в рамките на предложената публикация и да се разглобят вече изнесените, както и свързаните с това въпроси по темата.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Спално бельо бъгове - насекомо паразит, който се крие в дома си

Това паразитни насекоми, които се хранят с кръв (кръв смучене). Като жертва предпочита съня хора или животни (топлокръвни). След ухапвания има червени следи (подуване), които напомнят за лош силен сърбеж. Вижте как изглеждат местата за хапване и самите насекоми, както и техните близки роднини, могат да бъдат намерени в предложената публикация.

Откъде идват линените въшки и дървеници и къде живеят?

Къде се получават паразити от насекоми? Появата им в къщата може да бъде предизвикана от самия него, или по-скоро условията на живота му: неспазване на правилата за хигиена и липса на санитарно-хигиенни съоръжения - е първата стъпка към създаването на такъв "съседи", както бельо дървеници или въшки.Втората причина - трансфер от контактора (заразяване на медицински име за въшки, т.е., човек трябва не само да си постави за цел обезвреждане, трябва да се лекува ..) Или след посещение на къщата с този вид "жители". И третата опция е от значение за жителите на многоетажни сгради - разпространението на паразити във вентилационните шахти.

Основните разлики:

• Те се различават значително по размер - размера на възрастен дървеница бельо от - до 1 см, въшки - 5-7mm; ;

• въшките, за разлика от своите братя, не знаят как да скочат;

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече подробности тук …

• Леглата "наематели" са кафяви или мръсни червени, а въшките са бели, почти прозрачни;

• въшки живеят и се размножават главно в облеклото, най-любимите места са облекло шевове, спално бельо предпочитат уединени места в къщата;

ухапвания от въшки през целия ден, а братовчедите им са нощници.

въшки, като техните колеги бързо да се размножават и да нахлуят на територията (мигрират), живеят цели колонии и много дразни своите атаки. Да се ​​отървем от тях не е толкова лесно. Вижте как изглеждат тези насекоми на представените снимки.

Как да изглежда като бельо дървеници снимка

Преди да се опитате да се отървете от дома на паразита, което трябва да знаете как изглеждат: бъгове бельо спално са кафяво или мръсно жълт цвят, но да ги види с невъоръжено око дори на светлината легла е много проблематично, тъй като дори възрастните имат много малък размер на тялото, освен това могат да се скрият и да се скрият.Но дори и да се намери, че те смазват гладния паразит, е почти невъзможно.

Вижте как изглеждат спално бельо или белезници, които могат да се видят на снимките.

бъгове Спално бельо ухапвания снимки

Спално бельо бъгове започнат лов през нощта: възрастният е в състояние да хапят 5-7 пъти през нощта на 5-7 мл в една хапка, ларви се пие по-малко кръв, но след ухапване по-често в резултат на от техните ухапвания страдат по-често. Особено страдат от ухапвания от алергии - ухапването може да причини най-силен алергичен шок, може да се появи и други симптоми, които са опасни за човешкото здраве и живот. Да се ​​отървем от тях не е толкова лесно. В представените снимки можете да видите колко неприятни могат да изглеждат местата на ухапвания от тези малки паразити.

Ако има ленени бъгове как да се отървете от себе си?

Ако са се появили не толкова отдавна линейни паразити, можете сами да се опитате да се отървете от тях. Това обаче не винаги е лесно. Често е необходимо да се обработи, във всяко помещение: всички краища, ставите върху тапет, цокли, дивани, матраци, одеяла и др

За да се отървете от тях може да се използва както традиционни методи на борба, които са били използвани от нашите предци, както и химически или. медицински средства от насекоми, но напълно да се отървем от тях от собствените си усилия е много трудно. При много големи клъстери се препоръчва специална услуга да бъде унищожена.

фолк средство за привеждане бельо дървеници и техните ларви

Зареждане …

Унищожи и напълно да се отървете от този вредител механично почти невъзможно, особено ако насекомото все още не е имал време да се пие кръв. Най-простият и най-ефективен начин е високо или нискотемпературно третиране.Спасителните паразити и облекло въшки масово умират при температура от -20 или от +50 градуса. Можете да използвате съвременни електрически уреди за лечение на мебели, цокли или мека мебел / матраци, килими и др .: пароструйки, прахосмукачки с функция пара, подаване и т.н.

С оглед на способността на бельо паразити се крият в недостъпни места: .. вентилация, уреди, режийни структури и така нататък. трябва да се третира напълно всички помещения, включително и спомагателни (бельо буболечки пълзят много бързо и скача добре, така че бързо да промените местата на разполагане, отговорът на въпроса - какво е източник).

друг популярен метод - разпределите равномерно клончета на апартамент / къща от вратига или пелин, както и всички уединени места със слаб разтвор на керосин, терпентин или нафталин като бельо грешки са много чувствителни към тези миризми.

Съвременната медицина - спрей за борба с бельо въшки и дървеници

Съвременната медицина е напреднала много по-напред и днес е готов да представи на потребителя с много ефикасно средство за, например, pediculicides спрей (помага за премахване на различни въшки (за лечение), вкл .. гардероби).

За да се справи бельо паразити (помощ от други паразити, като кърлежи) Можете да използвате спрей (аерозол), но друг спектър :. Combat, дихлорвос и т.н.

Можете да изберете да се направи за решаване на тези средства ( взети от изчислението означава 10 мл на 5 литра вода), както малатион, piterium, mikrofos, трих и така нататък. Моля, обърнете внимание, че колониите на тези кръвосмучещи паразити могат да бъдат споделени, така отрова, те трябва да се появят не постепенно, а в световен мащаб в целия апартамент / къща тон д..на всички места, където започват.