Скільки живуть клопи без їжі в порожній квартирі

Грудень 2018

Відео: Блохи в квартире. Как избавиться от блох в квартире? (Грудень 2018).

Anonim

Колко грешки живеят?

От момента на излюпването до смъртта, лешоядите лежат само върху кръвта на бозайниците. Тези насекоми предпочитат да не атакуват човек поради факта, че структурата на кожата му е най-подходяща за хапване и по-нататъшно хранене. Домашните любимци също стават жертва на буболечки, но много по-рядко. Изключение - домашни пилета - те също имат тънка кожа.

За да се поколебае, или по-просто да узрее, женските и мъжките трябва да завършат няколко цикъла на хранене. При стайна температура и достатъчно количество храна, възрастни се ловуват на всеки 6-10 дни. Решаваща роля в броя на храненията, те са играли с температурата - колкото по-висок е, метаболизма на насекомото ускорява, в резултат на това, трябва да се яде по-често.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Видовете бельо водят нощен живот и се хранят и в тъмното. Ръководство за тях е миризмата и издишвания въглероден диоксид на сънната жертва. Инсектите показват специална активност преди сутринта в 5-6 часа сутринта, по време на най-силната фаза на съня на човека.Трябва да скочим от 5 до 15 минути, за да се напълним.

Млади хора трябва да ядат по-често, тъй като консумират по-малко кръв в даден момент. След като са наситени напълно, ларвата преминава към следващия етап на развитие. Но в първия етап, ларвите трябва да ядат всеки ден. Ако храненето е по-рядко, тогава развитието се забавя.

Възрастните бъбреци могат да поемат до 7 мг кръв по един подход, който е 2 пъти собственото си тегло. А средната продължителност на живот на дървеници, при благоприятни условия, е 10 месеца.

Колко бъгове могат да живеят без храна и храна?

Подредете дълъг отсъствие на хора в апартамента с надеждата, че паразитите ще умрат от глад - няма нищо. Младите индивиди могат да прекарват без храна за период до 6 месеца, без да навредят на здравето си. А възрастните могат да правят без храна до година и половина. Но най-важното - в пълната липса на хранителни грешки стават канибали. Постепенно намаляване на размера на населението, гнездото може да съществува в продължение на години.

Колко бъгове могат да живеят без кръв?

Без достъп до кръвни паразити при бозайници изпадат в състояние anabiotic - насекомото умира на място, тялото пресъхва, така да се каже, сплескана, и всички жизнени процеси спират. Жената престава да оставя яйца, растежът на популацията спира. Но ако човек стои в зоната на достигане, както изглежда в безжизнена черупка, животът започва да се събужда доста бързо, затова се надявайте. че те ще умрат в един безжизнен апартамент не си заслужава. Професионалното лечение на помещенията, където са видени паразитите, е необходимо, за да ги изгони без химикали, не е толкова лесно.

Колко време живеят бъговете след лечението на апартамента?

Повечето възрастни индивиди, които са в контакт с почти всички съвременни инсектициди, умират за 20-40 минути. Отнема няколко дни, докато цялото население отиде да ловува и да попадне под действието на наркотика. Но няма излюпени ларви, които след излюпване могат да показват признаци на жизненоважна дейност от известно време. Населението ще изчезне напълно за около месец, при условие че контролната терапия се извършва 10-12 дни след основното лечение.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Колко бъгове живеят след дезинсекция с наркотици?

Loading …

При правилна обработка насекомите загиват във възможно най-кратко време. Ако продължат да показват признаци на живот, тогава процедурата за дезинсекция се извършва с нарушения на нормативната уредба или с нискокачествено лекарство. В допълнение, тази популация може да има имунитет към инсектицида, който се използва при лечението на стаята, така че си заслужава да опитате по-мощен инструмент. предназначени за определен вид.

Ларва от дървеници живеят след дезинфекция?

В идеалния случай, след контакт с лекарството, ларвата потъва през деня, но се случва, че поради изолираното местоположение на гнездото, инсектицидът не ги уврежда напълно. В този случай отнемат няколко дни, за да умрат младите.

Какво да правим след дезинфекция и дезинфекция на дървеници?

  • 1 - Апартаментът не може да бъде минимум 3 часа. При това трябва да се проветрява.
  • 2 - Заслужава си да измиете внимателно всички ястия.
  • 3 - Продуктите, които са били в стаята по време на преработката, трябва да се изхвърлят.
  • 4 - Измийте дрехите и дрехите при температура не по-ниска от 50 °.
  • 5 - Мебелите, килимите и плотовете трябва да се вакуумират и торбичката за събиране да се измие от стаята.