Скільки живуть таргани руді і чорні в квартирі

Лютого 2019

Відео: Коти, таргани та безлад: інспекція лікарень (Лютого 2019).

Anonim

Хлебарите, които живеят в апартамент, са сериозен проблем. И днес повечето хора са се изправили лице в лице с него.

Тези насекоми като червено и черно са най-честите вредители в домове и сгради със стопанско предназначение. Въпреки факта, че тези хора не вредят на своите домакини директно, те винаги са нежеланието в къщата, защото те могат да носят много опасни заболявания и да доведе до занижени хигиенни условия.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Към днешна дата, лечението на апартамента от черно и червено домашни вредители, е търсенето на SES. И има много причини за това. Развитието на насекоми продължила милиони години, които са допринесли за утвърждаването на репутацията им много упорити същества. Те са се приспособили към повечето инсектициди, така че да се отървете от тях у дома е изключително трудно. Народните рецепти изглеждат напълно безполезни в процеса на борба с хлебарки.

Хлебарите след дезинсекция не изчезнаха, какво трябва да направя?

Важно е да се знае, че няма да изчезне веднага след процедурата за дезинфекция на хлебарки в апартамент.По-скоро, напротив, ще видите, че техният брой се е увеличил. Но не е толкова тъжно. Просто след като химическият препарат започне да действа, мобилността на индивидите нараства до известна степен. Те напускат любимото си място и бързат да намерят ново безопасно място. Поради това се създава само появата на увеличение в размера на техните колонии. Освен това насекомите са нощни жители, но след като са отровени, те започват да се движат от една страна на друга, дори в светлината на бял ден.

След няколко дни ще можете да наблюдавате отделни паразити, но скоро ще умрат.

Откъде изчезнаха хлебарките в апартамента?

Има много хипотези за това къде са изчезнали домашните червени хлебарки от апартаментите. Според един от тях, виновникът е радиация от мобилни телефони и компютърни системи. От друга - те бяха трайно гравирани с модерни отрови. Можете също да чуете за вредните ефекти върху паразитите на хляба, от които зависи всеки човек.

Една от съставките на хлебни продукти е бакпулверът (E450, пирофосфати, фосфор). Тя е безопасна за хората, но влизането в тялото на насекомото намалява способността му да се възпроизвежда. Така че, след известно време репродуктивната функция избледнява и с нея продължението на рода. Това, което наблюдаваме сега.