Відгуки про застосування засобу екокіллер від постільних клопів

Може 2019

Відео: TORTILLA ЕКО засіб для чищення сантехніки та кахлю.Відео відгук. Конкурс відео відгуків. (Може 2019).

Anonim

Въпреки, реклама и говори за средствата за добродетели в детайли от дървеници Ekokiller, но все пак мнения на реални, обикновени хора наричат ​​най-голямото доверие и да даде най-пълно разбиране на това, което те чакат от употребата на това лекарство на практика. И ситуациите са много различни, включително и много напреднали случаи, когато дървениците в мрака на стаята, и те вече не могат да бъдат унищожени от конвенционалните инсектициди (дихлорвосът, малатион, и така нататък. Н.).

По-долу са коментари на обикновените хора за това как да се използва на практика Ekokiller да убие дървеници.

Можете също да оставите отзивите си в долната част на страницата в полето за коментари.

"дървеници, които открих в мека мебел в две стаи. А преди това, синът на кожното раздразнение започна, аз мислех, че е алергия към нещо. Дори и с дерматолог отида. И аз не съм намерил тези същества. Тези с дървеници с опит, те знаят, че те могат да донесат на ум … че само не се опита: дихлорвосът три пъти трева, керосин, вряща вода, дори и парогенератор ходили няколко пъти малки животни, които не отровени в една от обработките, си спомням, така че трепери След това, син..! Те търсеха само безопасни средства. "Купиха Ecokiller:" Това изобщо не мирише, щеката. И най-важното, че двете бутилки, които имахме достатъчно, за да изчерпи всички копелето почистени, обработени всички мека мебел, под, шкафове и цокли.Вече четири месеца на сън спокойно … "

Преглед на Наталия Г., Samara

" Преди три години се мести в къща с апартаменти старите сталинистки сгради. И през цялото това време беше нормално, нямаше хлебарки, дървеници и бъгове. И тогава буболечките идват от съседите-алкохолици. И по някаква причина са яли само мен, но те не са докосвали жена ми и децата ми. Първият път използвах два фонда, EkoKiller и Dichlophos-Super. Ekokillerom процес - това е удоволствие, но от ужасна воня на дихлорвосът и метален вкус в устата не се предава по два дни. Прахът от бутилката се изсипваше тънка струйка в пукнатините и гънките. Също така се съхранява на вертикални повърхности и след това лесно се отстранява с прахосмукачка. Обработката е извършена за две обаждания, вторият път, когато реших да се справям с кухнята, банята и тоалетната, въпреки че там нямаше дървеници. Във втория подход се използва само Ecokiller. Сега аз отдавна е имало ухапвания и съседи все още пият и ухапани хора отиват! "

Обратна връзка Сергей, Санкт Петербург

" Качествени средства. Тя работи. Преди това нищо не помогнало, а с ЕкоКилер в продължение на две седмици всички останали дървета! Сега ремонтът все още е направен така, че новите да не идват … "

Коментар на Петър, Москва

" Здравейте. Искам да говоря за опита ми с борбата с бъгове. Дълго се бориха, четири пъти наричаха SES, две от тях под гаранция, много пари, хвърлени във вятъра. След това те лично се занимаваха с всички видове химия. Резултатът е продължил максимум 2 седмици, а след това бъгове започват да хапят с подновена сила, като брутализирани! Ние ekokiller ни помогна, ние използвахме целия три литра пакет за тристаен апартамент. Те се изсипваха навсякъде щедро, за да направят ефекта по-добър. Много глупаци умряха в един ден или три-четири, изсъхнали мъртви трупове близо до праха.Но този прах не убива яйцата от дървеници, така че за всеки човек е необходимо да издържите и да изчакате, докато всички яйца се излюпят от яйцата и също ще умрат. Но това е страхотно, убиец, всички бъгове в крайна сметка убити на място. Надявам се, че се отървах завинаги. "

Обратна връзка Ирина, Казан

" Ekokiller ни помогна да се отърве от дървеници, макар че той се е опитал толкова много неща, че по някакъв начин вече не очакваха. За да спрете напълно ухапването, тя отне около седмица. Сега майката обработва почвата в цветни саксии от някои бели дребни буболечки, те също умират с наздравици. "

Отговорът на Тамара

" Купихме нов диван и се втурнахме. Дървеници! Никога не съм ги виждал в живота си, мислех, че само ухапват бездомните. Опитах се да се обадя на специалисти, така че наводниха целия апартамент с малко боклук, диванът беше влажен, а най-малко коприваците имаха къна. Тогава самите те бяха отровени, тази епоха продължи около година. Екоклил консултира съседа, самите те го обработват и как успешно. Не ни помогнаха веднага, но две седмици по-късно ухапванията спряха. Pah-pah, сега спим спокойно. "

Коментар на Кирил Семакин, Ufa

" Много добър еко-убиец! След като всичко беше обработено и забравено за бъговете завинаги. Те не се виждаха отново. "

Коментар на Галина, Саратов

" Пиша два месеца след подаването на молбата на Екойлър. Няма да опиша онова, което преживяхме, докато се опитвахме да се борим с бъговете - вече са написани хиляди истории за това. Мисля, че кой мина, самите те знаят какво е това. Едва ли се разведехме от съпруга си с това. Когато за пръв път разбраха, мислеха, че днес няма повече бъгове. Искаха да се отърват от сто рубли, помазване, попшикат, но там беше. От химикалите само част от спалниците умират, а останалите продължават да се пълзят живи по-живи.И така беше с всяка отрова! С всеки един, и ние ги изпробвахме много след две години! В интернет, през това време прочетох много за мъките на други, които също живеят с дървеници. На едно и също място в интернет научих за ново лекарство за умъртвяването на домашни дървета. Признавам, че го опитахме без много ентусиазъм. И за едно чудо! След 5 дни не бях попаднали в живи бъгове. Имаше само мъртви. От преработката на къщата има повече от два месеца. И знаете ли, все още не вярвам, че сме се справили, но през нощта всичко изглежда като че ли някой пълзи по тялото. Но не, всичко е чисто! Добър инструмент, искам да кажа едно голямо благодаря на производителите. "

Преглед на Марина, Киров

" Трева бъгове Ekokillerom, резултатът е! Вече са открити парчета от 20 мъртви, големи и много малки. Мисля, че трябва всички мебели се справиш с това със сигурност. "

Преглед на Виктория Ste SPb

Какво е важно да се помисли, когато използвате Ekokiller

За да се справят успешно с дървеници е не само важно да се използват ефективно средство, но също така се вземат под внимание редица нюанси, което позволява да се увеличи значително шансовете за успех дори и в най-тежките случаи, когато помещението е буквално гъмжи от кръвопийци

Ето някои от акцентите:.

  • на първо място, трябва да разберат, че с цел ефективно да убие дървеници наркотици Ekokiller трябва prokont ktirovat външни капаци на паразити. Затова процес на праха е необходимо на първо място тези повърхности, върху които бъговете се движат по-често. достатъчно просто да се поръси с прах, например, под леглото, с надеждата, че всички грешки, ще се втурват към него и след това бързо умират. Това е задълбочен, щателен обработка на всички места е възможно натрупване и движение на дървеници е от ключово значение за успеха на борбата с тях;
  • Ekokiller инструмент не разрушава яйцата на грешки, така че след поставяне на обработка, дори когато всички възрастни индивиди вече са мъртви, в рамките на няколко седмици (обикновено в рамките на 2-3) от яйцата продължават да излюпват ларви.Повечето от тях умират от контакт с прах в първите дни и нямат време да пият кръв. Въпреки това, единични ухапвания през това време могат да бъдат наблюдавани. Важно е да се осигури наличието на лекарството върху повърхностите за цялото определено време, дори ако ухапванията са спрели и чувството, че всички паразити са загубени;
  • Не забравяйте, че бъговете на леглото лесно могат да мигрират от съседите през гнезда, отвори и пукнатини в стените. И ако съседите имат истински бъгове, а след това без припокриване на възможните начини на мигриране на паразити, тяхното повторно появяване в третирано помещение е само въпрос на време. Затова е изключително важно да се ремонтират всички пукнатини и пукнатини, които могат да общуват със съседните апартаменти, и да поставят много тънки отвори на вентилационните отвори (размерът на ларвите на дървеници може да бъде по-малък от 1 мм). В идеалния случай е полезно да си сътрудничим със съседите и да провеждаме заедно обработката.

Не забравяйте да оставите отзивите си относно използването на средствата за отстраняване на грешки в Eco-Killer.

Полезно видео: как да се отървем от дървените отпадъци с EkoKiller