Як застосовувати евкаліпт від бліх і ефективний він

Січень 2019

Відео: Ингаляции: с чем лучше их делать - Доктор Комаровский - Интер (Січень 2019).

Anonim

Евкалиптът е чудесна помощ за бълхи. Евкалиптът е чудесна помощ срещу бълхите. Можете да я приложите в различни форми.

означава да се предотврати появата на паразити

За бълхите не се появи, използвайте етерично масло от евкалипт:

 • в aromalampe;
 • приложени към превръзката;
 • в ароматната баня;
 • за обогатяване на козметични продукти;
 • за ароматизиране на завеси;
 • специални шампоани.

Евкалипт може да се добави към нормален шампоан или да закупи вече приготвен продукт с растителен екстракт. След това можете да го измиете с шампоана на вашия домашен любимец. Лечението е много ефективно, надеждно предпазва животното от бълхи.

Към бълхи не се появяват, се използва етерично масло евкалипт

Спрейове

евкалипт може да се съдържа в спрей. Те са различни.

 • Първата група са препаратите, използвани за обработка на вълната на домашния любимец. Трябва да се избере такова средство - концентрацията на веществото, в която е безопасно за животното. Прилагането на спрей може надеждно да предпази домашния любимец от паразити.
 • Втората група са препаратите, предназначени за лечението на стаята. Концентрацията на веществото в този случай е доста висока. Пръскането се извършва при използване на спринклерни пистолети.

Тинктури

Можете сами да направите тинктура от паразитите.

 • Листата на растението са взети.
 • Те се изсипват с вряща вода, изчакайте известно време, докато разтворът се влива.
 • След като тинктурата се охлади, тя трябва да се втрие в козината на домашния любимец.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от бълхите, нашите читатели съветват репелера за отхвърляне на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Ефектът да се отървем от паразити е малка, а средство за предотвратяване на пристъпи много добре.

Eucalyptus е много ефективна и предпазва животните против бълхи

Начини за използване на

Когато се отървем от бълхи в първия лечението трябва да се извършва от собственика им. Необходимо е също така:

  за обработка на подове, килими и первазите - разширени листа да пръскат растенията или спрейове.

  Препоръчва се лечението да се извърши до постигането на резултата (няколко пъти).

  Използвайки шампоани от бълхи, животните се измиват.

  Напръскайте котката за домашни любимци.

Свежи гроздове листа на растението са изложени на всички ъгли на апартамента! Когато тревата изсъхне, тя се сменя свежа. Бълхи в евкалипт изплашват миризмата. Можете да изсушите листата и да ги шиете в леглата или матраците за животни.

На всички ъгли на апартамента са разположени пресни листа от растителни листа. Като трева на сушене е преименувано на прясна

Как да използвате шампоан

Шампоан от бълхи, кърлежи, с екстракт от евкалипт е предназначено за употреба при животните.

  Сапунът на домашния любимец. Обърнете внимание на местата, където най-често се срещат паразити - гънки близо до лапите, холката и стомаха.

  Изчакайте 5 минути.Измийте продукта с топла вода.

  Използвайте гребена, за да гребете насекомите.

  След 10 дни повторете лечението.

Представената подготовка от бълхи надеждно облекчава животните от паразити . В този случай няма токсичен ефект върху организма на животните.

За да се отървете от бълхи, можете да добавите шампоан във водата и да измиете подовете и первазите. Можете също така да научите как да се отървете от бълхи с помощта на флорентин.

Вероятни местообитания на паразити в апартамент

В апартамент, лечението с евкалипт трябва да се направи внимателно. Като правило, паразити се разпространяват във всички стаи на височина от 1, 0-1, 5 метра от нивото на пода. Поради това спрейове с пръскане трябва да са на това ниво.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

За бързо изхвърляне на бълхи има само три ефективни варианта:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Закупуване на електронно устройство за размяна (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Повече информация тук …

  Насекомите често обитават пукнатините на плинт, в леглото, меки играчки, палас. Идеалното място за жилището им - мебели, спално бельо, кухненска мивка. Но някои бълхи могат да бъдат разположени на други места в стаята.

  Идеалното място за бълхи - мебели, легла за животни, кухненска мивка

  Ефективност на растенията

   Най-ефективната защита срещу бълхи на животни е прилагането на масло върху яката. Процедурата трябва да се провежда на всеки 7 дни.

   Друг мощен метод е използването на шампоани. Можете да използвате и спрей, но пръскането на козината на животното в този случай е по-добре на улицата, в противен случай насекомите ще се разпръснат в целия апартамент. Важно е да се гарантира, че течността с евкалипт няма да удари очите на домашния любимец.

   Можете просто да пръскате в епидемичния период вода с евкалиптово масло в ъглите на апартамента. Така че вие ​​защитавате жилището от бълхи.

  Как да се отървем от бълхите в апартамента (видео)

  Какво казват хората

  Повечето мнения за употребата на евкалиптното масло са положителни. По-добре е да го използвате като профилактика срещу бълхи. Просто нанесете продукта върху краката на животното и можете да забравите за проблемите. Миризмата изчезва достатъчно бързо. Бутилките с масло ще продължат около месец.

  Използването на листата от растения е добър ефект. Поставете го навсякъде, където не пречи на вас, евкалиптовите листа. Бълхите просто не понасят неговата миризма. Замяна на листа трябва да бъде най-малко веднъж седмично. Поставете няколко листа и под подложката, която се намира на входа на апартамента.

  Бълхите от дома могат да пълзят от мазето. С оглед на това е целесъобразно да се извърши обработка в него. Докато това стане, останалите методи няма да имат осезаем ефект. Затова ви препоръчваме да прочетете статия за това как да се справите с бълхите на мазето.

  Използването на евкалипт в борбата с бълхите е оправдано. В този случай можете да го използвате в различни форми - тинктури и спрейове, масла и шампоани. На първо място, необходимо е да се обработва носителят на паразити. Допълнителна работа се извършва с стаята и мазето.

  Как да се отървем от бълхи в апартамент чрез народни средства (видео)

  Най-ефективният начин за защита на животните е да се обработва яката. Добър ефект и дават шампоани. Стаята е поръсена със спрейове и се разпространява по всички ъгли на листата на растението. Обратната връзка от тези, които са опитвали растението като превантивно средство срещу насекоми, са положителни. Основното предимство на използването на продукти на базата на евкалипт е, че те са абсолютно безопасни за животните и няма да предизвикат интоксикация.