Як застосовувати фуфанон для знищення клопів

Грудень 2018

Відео: Как разводить актару для полива и опрыскивания комнатных растений (Грудень 2018).

Anonim

"Fufanon" помага да се унищожи дървеници поява на грешки в къщата винаги прави едно желание - да се отървете от тях възможно най-скоро. Жителите на апартамента, като правило, нямат намерение да толерират присъствието на тези паразити. Следователно те обработват стаята няколко пъти на ден. Но всеки иска да забрави за бъгове за една употреба. За това най-ефективното лекарство се намира на рафтовете на магазините. Сред тях може да е препоръчително да се съвременни средства "Fufanon", който е в състояние не само да унищожи бъговете, но паралелно да достави и останалата част от нежелани наематели, насекоми в къщата.

препарат Feature

"Fufanon" дървеници в техните свойства и ефективността на изтегляния дълго известен "Малатион", който се характеризира с това, че е в състояние да унищожи различни вредители възможно най-бързо. Но за разлика от него, "Fufanon" не е толкова токсичен. Но тя е по-ефективна и се изисква в много по-малки количества. Това стана възможно благодарение на използването на най-новите технологии.

В момента, различни модификации са налични "Fufanon" лекарство

принадлежи средство за органофосфорни съединения. Малатионът, който влиза в неговия състав, има най-силни инсектицидни свойства.

Keminova AGRO A / S (Дания) се произвежда и е предназначен за домашна и професионална употреба срещу почти всеки вредител.

Формуляр за освобождаване

В момента се произвеждат различни модификации на лекарството:

 • Fufanon Nova;
 • "Fufanon Super".

Като нов и супер е маслена течност без цвят, с по-слаба миризма от оригиналната "малатион". Те се различават един от друг в концентрацията на активното вещество. Новият малатион съдържа 44%, а в Fufanon Super 57%. Продуктът трудно се разтваря във вода.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

"Fufanon" действа като ларви и възрастни

Как наркотици

органофосфор вещество малатион принадлежи към група на силно токсични лекарства за насекоми. В същото време тя се признава за практически безопасна за топлокръвни организми. Това, което е в насекомо тяло под действието на окислителните процеси в става malaoksin вещество, което има много по-токсичен от малатион. В тялото на топлокръвните същества този процес е бавен поради разликата в метаболитните реакции. Ако има максиксин и се появява в много малко количество и бързо се екскретира при малки дози.

Насекоми "Fufanon" действа като нерв отрова, която бързо се парализира работата на всички системи на организма, което води до парализа на жизнено важни органи, с неизбежната смърт.

Предимства и недостатъци

Предимствата на лекарството са, че той продължава 2 седмици. След обработката на дървените плочки, ако отново се излюпят или идват от съседи, те също ще умрат в този период.Това прави възможно унищожаването на популацията от паразити в едно приложение, тъй като новоизлюпените ларви също ще умрат и няма да има промяна в поколенията.

Средства от домашни любимци (видео)

Професионалистите на наркотиците:

 • имат висока ефективност;
 • дългосрочна експозиция;
 • е в състояние да унищожи всички насекоми;
 • има ниска цена.

Недостатъци на лекарството:

 • с течение на времето, някои насекоми могат да развият съпротива;
 • е необходимо да се подготви решение.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  За да се развие стабилността в дървеници, е необходимо да се подменят препаратите. Въпреки това, при правилната обработка, съдейки по обратната връзка на потребителите, това е малко вероятно, тъй като обработката с "Fufanon" ви позволява да се отървете от грешки напълно.

  Начин на приготвяне на разтвор от

  Ако лечението е плосък за предотвратяване дървеници от или повторно лечение, или ако инфекцията не е силна, достатъчно е да се разтвори 1 флакон в 10 литра вода. Този обем може лесно да е достатъчен за 100 квадратни метра. т.

  Най-замърсените място, пряко гнездо паразити, тясна междина трябва да се работи в специална концентриран разтвор "Fufanon"

  Ако заразяване е голям, една ампула се разрежда в 5 л. В този случай е по-целесъобразно да се подготви резервоар за оборудването, особено ако площта на лекуваната стая е голяма.

  Важно е да се вземе предвид, когато се изчислява не етаж на апартамент, но площта на повърхността на стените, подове, мебели.

  Най-заразените места, гнездата на паразитите, плотовете, тесните процепи трябва да се третират с особено концентрирано решение. В този случай, 1 ампула трябва да се разтваря в 1 литър вода.

  Можете да научите как правилно да унищожавате буболечките с керосин, като прочетете съответната статия на нашия уебсайт.

  Специални инструкции

  Концентриран разтвор не трябва да се използва в детски стаи, спални, кухни. Ако се използва там, е необходимо цялостно почистване.

  За да улесните достъпа до правилните места, особено когато става въпрос за трудно достъпни слотове, е по-добре да ги излеете в пистолет. Струва си да се помни, че след това пистолетът за пръскане не може да се използва за битови цели за напояване на цветя.

  Ако "Fufanon" се използва в детски стаи, спални, кухни, след което изисква внимателно почистване на

  къщи Обработка

  Преди да работи на всички домашни любимци трябва да бъдат отстранени от дома. Това важи за всички, включително за рибите и земноводните. Храната също се отстранява. Най-добре е да ги скриете в хладилника, който се затваря плътно.

  Следните повърхности се напръскват с пръскачка:

  • гръб на мебелите;
  • первази;
  • фуги между стената и тавана;
  • ставите между тапета, ако има подозрение, че те са се отключили.

  След като всички повърхности са обработени, трябва да затворите къщата и да оставите за 48 часа. Прозорците и прозорците трябва да са плътно затворени.

  При връщане всички повърхности се измиват старателно със сода разтвор. Апартаментът е вентилиран за няколко часа.

  "Fufanon" ще ви помогне бързо и постоянно да се отървете от дървеници. Но трябва да можете да ги използвате правилно

  Как да не се отровит

  По време на работа е невъзможно във всеки случай:

  • да пиете;
  • е;
  • пушене;
  • докоснете лицето и разтрийте очите си.

  Ако наркотикът все още се е натрупал върху тялото, трябва бързо да измиете кожата със сода и сапун. При контакт с очите те също се измиват.

  Най-добре е да носите респиратор и гумени ръкавици. Облеклото трябва да покрива напълно тялото, за да не попадне на "Фупанан". След работа е необходимо да се направи душ и да се измият дрехите за превантивни цели.

  Може да се интересувате и от статия, в която говорим за това, как можете да разпознавате и унищожавате грешката в мебелите.

  Как да се подготви един апартамент за дървеници и гризачи (видео)

  "Fufanon" помогне да се отървете от бъговете бързо и трайно. Но ние трябва да можем да ги използваме правилно. Средствата за обработка ще струват евтино и ще позволят с минимални инвестиции да се постигне гарантиран добър резултат.