Як труїти клопів в квартирі самостійно

Як вивести тарганів (Відео July 2018).

Днес има много различни начини за правилно инсектирани насекоми. И в случая може да дойде като модерни наркотици в различни форми, както и на народните самоходни оръжия. Унищожаването на паразитите е необходимо с оглед на стандартите за безопасност, тъй като много инструменти могат да отровят не само вредители, но и да засегнат семействата. Това е особено важно за семейства с малко дете. Не забравяйте, че винаги има кол опция за обработка на помещенията на професионална услуга с ефективни химически препарати.

За да отрова бъгове в апартамент?

Как да отстраняваме ефективно бъгове в апартамента? Един от най-популярните видове наркотици е аерозолите. Тези лекарства, според прегледите, дават незабавен резултат. Тяхното минус е липсата на дългосрочна експозиция. Независимо можете да използвате такива аерозоли като Reid, Raptor, Microfoss и Combat.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук ...

Вторият начин е инсектицидните прахове или пастели. Важно е те да съдържат отрова с контактно действие. Независимо в апартамента можете да унищожите бъгове по следните начини: Mashenka, Chlorophos, Neopin.За всички тези лекарства повечето от прегледите са положителни.

Можете независимо да отровите насекомите с народни средства. Както показва прегледа, те са най-често срещани в домове с малко дете. В края на краищата, влиянието на миризмата на пелин пепел или оцет не засяга децата, но бедрата могат да плашат bedbugs.

Кой трябва да отстранява бъговете в апартамента?

Много хора се справят добре с домашните вредители. Има обаче и други опции. Например, във всеки град има няколко санитарни и епидемиологични станции и специализирани услуги. Този метод е най-ефективният за премахване на паразитите. Професионален човек ще помогне да се отстранят вредителите от всяко място в техния клъстер по модерни методи: студена или гореща мъгла. Има и други начини, които само специалистите знаят.

Как да отстраняваме правилно бъгове в апартамент с малко дете?

Ако малко дете живее в помещение, условията за употреба на химични агенти се променят. Вярно е напълно да се откажем от този метод. И всъщност често химикалите дори достигат от съседи.

Имате възможност сами да отровите с доказани креда и аерозоли, но временно да свалите децата от апартамента. Но по-често в такива случаи, борбата с народни средства - разграждането на клонки пелин или тъпанче.

Средства от грешки, които не са безопасни за детето

Съществуват и безопасни средства, чрез които можете сами да отстранявате бъгове в апартамента сами. Добрите отзиви са за подготовката на изпълнителя. За да се отървете от насекомите, трябва да разтворите лекарството във вода. След това излейте течността във всяка пръскачка и я използвайте по предназначение. Миризмата на това лекарство присъства, но е минимална.Също така е необходимо да се помни старата фина креда Mashenka. Той не публикува миризма, но все пак ще е необходимо да се уверите, че децата не влизат в контакт със следите на този молив.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Още тук ...

По-добре ли е да отровиш дървеници в апартамент с студена или гореща мъгла?

Зареждат се ...

Капките, образувани от генераторите за гореща мъгла, са с размер от 5 до 5 микрона, а аналозите им са с размери 40-80 микрона. Студената мъгла може да се уталожи по-бързо, но прониква по-зле в пукнатини и труднодостъпни места поради размера на капките. Ето защо ефективността на горещата мъгла надвишава студа. Не е изненадващо, че цената на използването на гореща мъгла е по-голяма. Струва си да се отбележи, че и двата метода не са за самоприлагане.

Как се отровят SES бъгове в апартаментите?

Специалистите от SES избират индивидуално инсектицидни препарати след проверка на стаята. Сред тях има такива популярни наркотици като biorin, tetriks, sinusan и chlorpyrimac. Има съвременни методи - студена и гореща мъгла. Много е важно SES, според обратната връзка, да контролира ефективността на унищожаването след операцията.

Кой би могъл да отблъсне дървеници в жилищната сграда?

Съответните жилищни и комунални услуги са отговорни за жилищните сгради. Следователно, те трябва да се справят с унищожаването на различни паразити. Ако не спазват санитарните изисквания, те могат да бъдат призовани да отчетат, като направят колективна жалба до Rospotrebnadzor.И тогава жилищните и комуналните услуги вече подписват споразумение с определена SES или компания, ангажирана в борбата с вредителите.