Використання засобу регент 800 при боротьбі з тарганами

Червень 2019

Відео: Michael Sandel: Why we shouldn't trust markets with our civic life (Червень 2019).

Anonim

човечеството се бори с синантропни насекоми за дълъг период от време и не винаги е успешно. Собствениците търсят спасение от червените наемателите на армията, не забравяйте да се интересуват от Regent на хлебарки. Това е достойна алтернатива на обичайните чехли.

Кой първи се опита да хлебарки означава изобретил за защита на картофена реколта от колорадски бръмбар не е известна. Но той беше искрено благодарни на огромен брой семейства, чиито домове завинаги пощадени от вектори инфекция.

Механизмът на действие на Regent

Regent - доказана инсектицид за хлебарки със специални, различен от други групи химически съединения, механизми на действие. Модерният представител на подордовете хлебарки се приспособява към някои популярни видове човешки оръжия. Но Regent 800 освобождава сгради от хлебарки и досега действа безупречно.

Продуктът се произвежда на основата на високо ефективен инсектицид, наречен фипронил. Има два възможни начина да влезете в тялото на насекомо - чревна и контактна. В първия случай, лекарството достига целта, при условие че сигурно ще яде, ще влезе в чревната стена и ще се разпространи в целия хемолимфа на тялото.

Във втория случай, хлебарката ще продължи да бъде осъден на смърт, дори и да не вкуси отрова: да отрова работил достатъчно контакт инсектицид с холистични хитинови черупки от насекоми.

След работа по стените, с голям деликатес третира Regent срещу хлебарки, любопитни насекоми не попадат мъртъв ежеминутно, те имат силата да се върне в скривалището си и щедро споделя с колегите част от отрова, подадена от по краката и антените.Инсектицид, доставен директно в гнездото, веднага причинява верижна реакция - смъртта на роднини.

Регентът работи на клетъчно ниво. Точката на приложение е централната нервна система на вредителя. Той блокира рецепторите за гама-аминомаслена киселина, пряк участник в предаването на нервни импулси в организма на хлебарките. В този случай процесът на предаване на нервния импулс е грубо нарушен, развива се парализа и насекомото умира.

Така че ако човек реши да купи лекарството на Регент, когато се бори с хлебарките, населението от насекоми, избрало апартамента му, няма да има шанс да оцелее.

Начинът, по който Regent се прилага

Един неопитен човек ще трябва да разбие главата си, как да използва Регент от хлебарки. Факт е, че опаковката с препарата съдържа подробни инструкции за това как да се приготви прах или разтвор за унищожаване на вредители в земеделските земи. И няма информация за това колко вода за разреждане на Regent за почистване на апартамента от хлебарки. Тя е собственост само на експерти и на всезнаещия интернет.

Прусаните са по-упорити от бръмбарите в Колорадо, поради което, като разбъркват една ампула Regent 800 в кофа с вода, е невъзможно да избягат от хлебарки. Опитните хора са убедени в това и съветват да се подготви по-концентрирано решение, като се намали количеството на разтворителя на два, един и половина литра и дори 200 ml. Подобно на това, няма нужда да се отглеждат влажни помещения.

Значението на това е, но не трябва да забравяме, че Регент се отнася до втория клас на опасност за хората и не е имало отмяна на предпазливост при работа с токсини. Разбира се, не са имали специални тестове за хора, но е известно, че лекарството не прониква през непокътнатата кожа и не предизвиква дразнене, но е строго забранено да се използва вътре.

Лице, което купува Regent 800 да се бори с хлебарки в апартамент, трябва да се погрижи за респиратор с ръкавици. Специално внимание трябва да се обърне на хората, които са склонни към алергии. Децата и домашните любимци, чието поведение е трудно да се контролират, нека останат при роднините си по време на обработката на жилището.

Винаги ли е, според рецензиите, Regent е ефективен?

В различни форуми можете да намерите хиляди ентусиазирани отзиви относно приложението на Regent от хлебарки. Хората се радват, празнувайки победата в една вековна битка. Има обаче и такива, които агентът е разочарован.

Каква е причината за липсата на подходящ ефект от използването на инсектицид?

Каквото и да е лекарство, преди тя да се обадите загуба на пари за закупуване, трябва да се прецени как точно да изпълняват инструкции, правилно дали да се пръска лекарството, ако се вземат възможни миграционни места под внимание и дали апартамент кътчета скрито от очите, лекувани.

Ключът към успеха в борбата срещу хлебарки - абсолютна чистота в стаята. Всички хранителни продукти трябва да се съхраняват в запечатани опаковки, боклукът трябва да бъде запечатан в торбички и да се извършва ежедневно.

Свещеното задължение на наемателите е да се погрижат за водопроводната инсталация, никъде няма да има изтичане.

Искате ли хлебарките да изчезнат веднъж завинаги? Лиши ги от водата и храната си. Когато планирате дезинсекцията, покрийте всички източници на влага. Това ще увеличи ефекта от процедурата.

Рано или късно, ковано в агент на корнера ще се измие, да се носят, а след това изчакайте за ново нашествие на хлебарки, търпеливо чака в апартамента в съседство наказателен прекратяване.

Въпреки това, след като използвате в дома си лекарство за хлебарки Regent, можете да очаквате, че това няма да се случи толкова скоро.

За да победите насекомите в един апартамент е трудна задача. По-разумно е наемателите на многоетажни сгради да обединят усилията си и да карат Prusaks "по целия свят".

5 причини да купи регент в борбата срещу хлебарки

Регент благоприятно се различава от много традиционни средства от хлебарки. Има причини да го предпочитате.

  1. Ефективността на лекарството е извън съмнение. Лечението Regent гарантира пълно освобождаване на третираните помещения от хлебарки. Това ще отнеме няколко часа, а собствениците могат да забележат зашеметените насекоми, лишени от обичайната гъвкавост. Може да се каже със сигурност, че хлебарките няма да се притесняват много дълго. И с правилния начин на живот те ще могат да забравят, като ужасен сън.
  2. Ефективност на разходите - добра причина да купите от хлебарки е Regent. По правило тази отрова трябва да се търси сред селскостопанските продукти. По модерни стандарти, Regent не е скъпо: от 15 до 50 рубли на пакет. За стандартен апартамент е достатъчна една ампула от 5 ml. Лекарството също така е опакован в по-големи флакони, подходящи за големи помещения или полета. В онлайн магазините има примамливи оферти, само заедно с оригиналния наркотик под едно и също име се рекламира прах с съвсем различен състав.
  3. Липсата на миризма е важно предимство на Regent. В крайна сметка "ароматът" на много инсектициди ни принуждава да бягаме не само от хлебарки, но и от самите собственици. Той се носи на вентилация до съседните апартаменти и кара всички съседи да се побъркат. Регентът практически няма мирис.
  4. Решението на Regent е безцветно, не разваля интериора. Разбира се, след решителната битка с хлебарската общност има общо почистване.Но това е по-приятно, когато е ограничено до парцал и детергент. Спонтанните ремонти и промяната на тапета, замърсени с химикали в плановете на собствениците обикновено не са включени.
  5. Използването на Regent срещу хлебарки е много проста. Кое е по-лесно? Отивате с пистолет за пулверизиране около къщата? Или да се търкалят топки, да се правят прахове, да се приготвят примамки, които добитъкът дори няма да хапят, предпочитайки останките от храна близо до боклука?

Е, ако насекоми са отгледани в едно невероятно количество и не изглеждат срамежливи същества, различаващи се в пукнатините по всяко шумолене - означава, че е време да си купите Regent 800 - мощен инструмент за хлебарки и доставят съкрушителен удар на червените паразити!

Кратко видео за подготовката Regent

Подробности за най-ефективните методи за самостоятелно унищожаване на хлебарки