Інструкція по застосуванню гелю від тарганів легіон

Червень 2019

Відео: Домашние средства от тараканов и муравьев - Все буде добре - Выпуск 78 - 13.11.2012 (Червень 2019).

Anonim

легия гел от хлебарки - това е ефективно средство за борба с двете възрастни насекоми и ларви. Той убива дори резистентни колонии от насекоми за кратко време.

Характеристики легион

Средства за хлебарки под формата на гел, отговаря на всички стандарти за качество и безопасност, тъй като тя е с ниска степен на токсичност за хората. В тази връзка, тя може да се използва в най-различни дори в детските стаи и кухнята кетъринг.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Професионален гел легион, създаден от най-новите технологии, като по този начин унищожава дори хлебарките, които са устойчиви на други средства за дезинфекция. Основната особеност на този легион е, че оцелелите насекомите преминават морфогенетичните промени, които водят до тяхното потомство нездравословно, проблеми с развитието на хитин и нарушения в организма, които водят до смърт.

Предимства и недостатъци на

Характеристики:

  • унищожава дори насекоми, които са развили резистентност (пристрастяване) към други лекарствени продукти.
  • Първите трупове на насекоми започват да се появяват един час след прилагането на гела, тъй като той почти веднага се абсорбира в кръвта и започва да унищожава клетките и тъканите.
  • Инструментът е удобен за използване както за големи стаи, така и за малки стаи.

Единственият недостатък на дезинфектанта под формата на гел е точното количество на приложение в дадена област.

Химически състав на Легиона

Примамката за вредители включва два компонента:

  • пиретроид делтаметрин с концентрация на веществото от 0.05%. Той действа върху нервната система на хлебарка, което води до парализа на всички индивиди в популацията в рамките на един час след приемането на лекарството.
  • дифлубензуронът, проникващ в клетките, блокира производството на жизнено важна за изобщо хитин, което нарушава процесите на латентност при ларвите. В тази връзка вредителите от вида умират в ранните стадии на развитие. Освен това причинява генетични промени, които правят по-нататъшното поколение на заразените хлебарки неустойчиви.

Важно! В комплекс, тези два химикала действат върху популациите хлебарки, защитавайки помещенията за 2, 5-3 месеца след прилагането.

Примамката за вредители има жълто-кафяв цвят с лек аромат на млечен шоколад.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Инструкции за употреба

Зареждане …

Преди почистване на апартамента е необходимо да се извърши пълно почистване, премахване на всички възможни хранителни продукти недостъпни места, ограничаване на възможните източници на вода.

Такъв субстрат с гел е удобен за поставяне и впоследствие се отстранява

Продуктът трябва да се разпространява около периметъра на цялото помещение за третиране. За прилагане на точното количество гел необходимо да се постави своята пунктирана линия 2 см, празнини между тях и 2 см. С малък брой на насекоми в пространства стая може да се увеличи до 6-8 см. В областите с големи концентрации на хлебарки може намазка върху гела и субстрата са малки поставете ги.

Ако след приложението цялото население не бъде унищожено, то стаята трябва да бъде повторно обработена не по-рано от 2-3 месеца след първоначалното лечение. Фактът, че гелът не жизнеспособно бъдеще потомство, а също така нарушава производството на хитин и други жизнено важни вещества в тялото на една хлебарка, което води до смъртта си на различни етапи от жизнения цикъл.

Ако гелът попадне върху кожата, трябва да се измие с много вода. Следи и химически изгаряния няма да напусне. Агентът принадлежи към 4-ти клас ниско-токсични вещества.