Як вибрати і застосовувати димові шашки від клопів

Січень 2019

Відео: SCP-342 A Ticket to Ride | Object Class Euclid | Mind-affecting / hallunication scp (Січень 2019).

Anonim

В допълнение към гелове, спрейове, суспензии и пастели за борба дървеници серни димки се използват. Това са евтини и ефективни средства за масово унищожаване на вредители.

Насипните пури са запечатана полимерна чаша с бял или светло бежов прах вътре. По време на горенето на прах се освобождава токсичен дим, унищожаване не само въшки, хлебарки, гризачи и други вредители, но също и бактерии.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата с бъговете нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии със 100% ефективност се справят с дървеници, хлебарки и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

димни гранати могат да бъдат приписани на спрейовете, но за разлика от аерозоли балон, не е необходимо да насочи дим във всички пукнатините: той може да проникне във всички трудно достъпни места.

Когато се използват димни бомби

Обекти на приложение на блокове за инсектициди:

 • Сутеренни помещения;
 • Селскостопански сгради - оранжерии, оранжерии, навеси;
 • Складове, гаражи, хангари;
 • Частни вили;
 • Открити пространства - градини, градини, къмпинги.

димни гранати не са предназначени за използване в жилищни сгради, като дим е много токсичен, тя се формира бързо и прониква в по-горните етажи.

Активни вещества

Датчиците за дим се различават по състав, в зависимост от интензивността на дима и целта.

Най-често срещаните активни съставки са:

 • Сяровите съединения, които отделят серен диоксид по време на изгарянето, са силно токсични съединения с бактерицидно, инсектицидно и противогъбично действие. Широко използвани в животновъдните ферми.
 • Хексахлоранът е контактен инсектицид на нервно-мускулния ефект. Използва се за борба с вредители на земята и дървета, гъсеници, скакалци.
 • Дидецилдиметиламониевият бромид е бактерицидно и противогъбично средство.
 • Перметрин е контактно-интестинален нервно-паралитичен инсектицид. Това вещество се използва за унищожаване на плаващи и пълзящи синтатропни насекоми, включително срещу бъгове.

Границите с дим ви позволяват лесно да работите с големи пространства на хангари и складове, както и с насипни места в оранжерии, където почистването не може да бъде направено.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! За да се отървете от клането, нашите читатели съветват репелера за отстраняване на вредители. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

В частни къщи димът лесно прониква във всички пукнатини в пода и стените, зад первазите, под мебелите, където бързо отрови дървеници. Но димът не засяга яйцата, така че лечението трябва да се направи два пъти с почивка от 2-3 седмици.

Липсата на остатъчно действие може да се счита за недостатък: ефектът трае само няколко часа след изгарянето на течението.

Ръководство за кандидатстване

  Оставете стаята и извадете всички вътрешни растения, терариуми, аквариуми, покрийте със стъкло и запечатайте филма. Прозорците и вратите са плътно затворени, пукнатините са затворени.
 • Чекмедже в средата на стаята върху незапалима повърхност (тухла, камък, метал, съдове).
 • Бурканът, в който обикновено се доставя контрола, се пълни с вода до марката отвътре. Поставете меча във водата.
 • Огънете фитил (ако е необходимо) и веднага излезте от стаята, като затваряте вратата плътно зад нея. Някои пулове не изискват изпичане, а започват да се пушат, когато са в контакт с вода.

Популярни димни бомби против буболечки

Loading …

  Град - инсектицид, проверяващ за унищожаването на синантипските насекоми в предприятията при отсъствие на хора. Летящите насекоми загиват след 15-30 минути, без полета - след 60-120 минути след лечението. Остатъчно действие - 3-14 дни.
 • Zyphus е насипен пункт, ефективен за борба с бъгове в различни стаи, с изключение на детски и лечебни заведения. Консумация - 0, 2 g / m 3 за летене и 0, 5 g / m 3 за нелетящи насекоми. Остатъчно действие - 3-5 дни.
 • Японски или китайски пула (без име, тъй като етикетът дори не е преведен на руски или английски) е подходящ за използване в частни домове. Съдържа съвременни инсектициди на базата на оксидиазол, карбаминова киселина и други.