Як вибрати і використовувати шампунь від вошей

«Все буде добре» Выпуск 31. Ламинирование волос (Відео July 2018).

Шампоан въшки е много популярен шампоан въшки е много популярен поради причината, че откриването на неприятните симптоми за наличието на паразита в неговите или животни, хората не искат да ходят на лекар. Те избират по-лесен начин - да закупят специален инструмент в аптечната мрежа. Но тук трябва да действате правилно.

Обща характеристика на

Днес по рафтовете представя голямо разнообразие от шампоани от въшки. Всички опции перфектно помагат да се справят с проблема, но те трябва да се използват правилно. Дори най-скъпите средства няма да работят, ако всички членове на семейството не бъдат третирани като превантивни мерки. Важно е, че средствата във всеки отделен случай се избират в зависимост от възрастовите особености и индивидуалните особености на лицето или животното.

Известни видове

въшки са широко използвани тези видове шампоани, като например "Веда 2", "Pedilin", "Хигия", "Paranit". Да ги разгледаме по-подробно.

като активно вещество на шампоан "Pedilin" действа тетраметрин и малатион

Шампоан "Pedilin"

агент се отнася до инсектициди. Активната съставка е тетраметрин и малатион. Смъртта на насекомите се дължи на факта, че отровата се натрупва в тялото на паразитите.

Лекарството също се използва активно за превенция.Тя трябва да се прилага чрез триене във влажна коса, след това изчакайте 3 минути и изплакнете. След една седмица лечението се повтаря.

Важно! Продуктът не е подходящ за употреба при деца на възраст под 2 години.

Шампоан Veda 2

Лекарството се използва активно за профилактика. Но той има някои противопоказания поради съдържанието на перметрин. Лекарството се прилага върху влажна коса и се държи 10 минути.

След обработката се препоръчва да се приложи 5% оцет към косата. След това трябва да се сплетеш въшките с помощта на гребен.

Шампоан "Paranit" като част съдържа klearol

Шампоан "Paranit"

Настоящото средство срещу въшки като част съдържа klearol. Шампоанът може да се нанася върху влажна или суха коса, която се разпростира върху главата. Лекарството се държи на главата за 10 минути, след което се измива. Не се препоръчва за деца на възраст под три години.

След лечението, трябва да се отървете от него, като го съчетаете с гърдите. Повторното третиране се извършва само след 7 дни.

Шамун "Чигия"

Представената подготовка срещу паразити не може да се използва за деца под 5 години. Ако сте склонни към алергични реакции, използвайте лечението също не си заслужава.

Употребата се извършва съгласно стандартната схема: прилага се върху навлажнена коса, изчакайте 20 минути. След това трябва да направите пениса. Повторното третиране се извършва след 10 дни.

Как да се отървем от въшки (видео)

Предимства и недостатъци на

Tar шампоан или всяко друго си има своите предимства и недостатъци. Основни предимства:

 • способността да се бори с епидемични и главни въшки;
 • приятна миризма;
 • наличие на пяна;
 • способността за отлепване на гърдите от косата;
 • Хрътката често се доставя като комплект;
 • ниска цена;
 • висока ефективност.

Лекарството срещу въшки има своите недостатъци. Може да предизвика редица странични ефекти:

 • сърбеж;
 • обрив;
 • алергия;
 • Усещане за изгаряне.

Едно от предимствата на шампоаните е, че гребените често се доставят в комплекта

Ние също така предлагаме да се научите как да се държите, ако се появят въшки.

Условия за употреба

Препарати за грис и шампоан с подобно действие за откриване на въшки ще помогнат незабавно през първата вечер. Използвайте инструмента стриктно в съответствие с инструкциите, но има общи правила, които помагат за постигането на добър резултат.

 • Ако предпочитате шампоана от катран, не пренебрегвайте други наркотици. Така че, в комбинация с продукта добър ефект се получава от спрейове, маски, балсами, пениране.
 • Не се препоръчва същото средство срещу паразити: навикът започва и не се очаква подходящ ефект.
 • Гумени ръкавици трябва да се носят по време на работа.
 • За превантивни цели шампоаните се използват една седмица след първото лечение. В същото време оставете продукта на главата малко по-малко.

За предпазни цели, шампоаните се използват една седмица след първото лечение.

 • Невъзможно е да се измие главата след прилагане на шампоана в продължение на 2 дни, само по този начин ще се постигне желаният ефект.
 • Голяма част от лекарствата против комари не е подходяща за употреба от деца под 3-годишна възраст, по време на кърмене, по време на бременност, лекарството също не трябва да се използва.
 • След като използвате продукта, трябва да смените кърпите, спалното бельо, гребените. Всички членове на семейството трябва да си мият косата.
 • При избора на шампоан трябва да се ръководи активната съставка.

Препаратите, базирани на перметрин, са по-добри.Също така в продажба има средства на базата на малатион, фенотрин и други вещества, но те са по-малко ефективни.

Оценка на

Инструменти, основани на перметрин

 • шампоан "Medifoks" - един от най-популярните анти-въшки. В повечето случаи тя помага за първи път, ако следвате инструкциите. Въпреки това, може да има неблагоприятни ефекти във формата на алергии, така че преди употреба, за да се покажат по-добро прилагане на препарат за почистване на лакътя, и след известно време да се направи оценка на отговора.
 • Шампоан "Веда 2". Повечето отзиви за шампоани са положителни. Ако лекарството не работи, тогава не сте чакали 20 минути. Основният плюс на лекарствата е хипоалергенността. Ефектът на шампоана е мек, дразненето на кожата няма да бъде точно.
 • Други средства. Следните шампоани съдържат и перметрин: "Хигиа", "НОК", "Лаури", "Биосим". Ефектът и начинът на приложение са почти същите. Разликата е главно в разходите и в какви помощни вещества са в състава.

Шампоаните за въшки не са в състояние да отстранят човек или животно от паразити за едно приложение

 • Средства "Pediline". Прегледите на лекарството са противоречиви. Някои казват, че шампоанът е безполезен, други казват, че това помага и не е лошо. Лошият ефект се дължи на неправилно прилагане - 10 минути не са достатъчни, за да се постигне добър резултат. Миризмата на лекарството също се възприема по различни начини, някой говори за ненатрапчив аромат, другият мирис изглежда суров и неприятно.
 • Шампоан "Паранит". Мненията за инструмента са напълно различни. Някой казва, че помага за първи път, но ако косата е дълга, трябва да оставите веществото на главата си в продължение на 20 минути.Съгласуването на наркотика за някой прави по-лесно изпичането на въшките, но някой изглежда твърде мазен.

Шампоани въз основа на други вещества

Може да се интересуват от една статия, в която се говори за съществуващите видове въшки за деца и възрастни.

Шампоан "Paranix" - просто да се отървем от въшки (видео)

въшки шампоани най-вече не са в състояние да се отърве паразити човешки или животински произход за кандидатстване. За да работи инструментът, ще трябва да го приложите няколко пъти. Най-популярните наркотици: "Nok", "MediFox" и "Veda-2". По-добре, ако съставът на лекарството ще бъде наличен перметрин, той е един от най-мощните инсектициди.