Що найкраще допомагає вигнати клопів з дому назавжди

Червень 2019

Відео: Як вивести тарганів раз і назавжди - поради біохіміка Гліба Репіча (Червень 2019).

Anonim

бъгове отрова - въпросът е много съответните наскоро бъгове отрова - въпросът е много подходяща напоследък. За борба с тези насекоми са създадени много средства. Да се ​​каже недвусмислено кой е по-добре е малко вероятно да работи. Ръководство за това, при избора на лекарството трябва да бъде на степента, до която много паразити в апартамента и някои от методите на размножаване се чувствате най-комфортно.

Общи

След като откриете паразитите, незабавно използвайте лекарството за домашни любимци. Най-добрият ефект се получава от целевите химикали, но е по-добре да се предприемат сложни мерки.

Важно! Ако не убиете всички паразити, след няколко седмици населението ще се възстанови. Насекоми може просто да се адаптират към отровата, а след това се опитва да ецване тях ще се провали, ако не променя средствата за унищожение.

Изборът на лекарства трябва да се основава на степента на замърсяване на помещенията. Високата ефективност е показана с химични средства.

Избор на наркотици от грешки следва да се основава на степента на замърсяване на помещението

Преглед и характеристики на най-популярните методи за борба

Кой инструмент ви помага по-добре? Невъзможно е да се отговори недвусмислено. Много хора използват народните методи за премахване на паразитите. Ако това не помогне, започват да се използват химикали. И след това, ако проблемът не бъде отстранен, обадете се на изтребител, който може в най-кратки срокове, за да донесе нежелани гости от апартамента.

Преди всичко трябва да познаваш врага лично. Според статистиката около 70% от хората не знаят какви бъгове изглеждат, затова е твърде късно да се бият с тях.

Нашите читатели препоръчват!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Преди да изберете лекарство за домашни любимци, определете източника на инфекцията. Инсектите се крият най-вече в пукнатини и мебели, зад килими и батерии, картини и домакински уреди.

Яйцата от паразити могат да се видят на бельо, мебели, домакински уреди. Важно е да инспектирате животните и ъглите на апартамента. Ако видите ларви, тогава има и възрастни наблизо. Проверете най-уединените ъгли, особено внимателно проверете шевовете на мека мебел, бельо и матраци.

Химикали от буболечки (видео)

Народни средства за защита

Можете да се отървете от паразитните народни методи.

 1. Отличен помага за отстраняване на насекомите от излагане на студ. Просто проветрете апартамента и цялото спално бельо: възглавници, одеяла, чаршафи - излезте на улицата. При ниски температури паразитите ще бъдат премахнати в рамките на един ден.
 2. Ефективно средство за борба с бъгове - изпарение. Просто вземете врящата вода и обработвате всички шевове на мебели и пукнатини.
 3. Оцетът работи добре. Те трябва да третират всички места, където са хванати насекомите. Острата миризма отблъсква паразитите и не разваля мебели.
 4. Можете да използвате разтвор, състоящ се от керосин, терпентин и вряща вода. Смесете съставките и нанесете смес от повърхността на мебелите.Веществата, които се използват в такива количества: 150 мл вода, 20 мл керосин, 40 г зелен сапун разтвор, 15 мл терпентин.
 5. Можете да опитате да премахнете паразитите от пелин. Просто поставете под леглото на клона си, миризмата на тази билка не е като насекоми.
 6. Можете да се отървете от паразитите с тинктура от валериана. Смажете повърхностите на мебелите с нея и бъговете ще изчезнат. За да се избегне това, яйцата няма да работят. И ако в къщата има домашни любимци, валерианецът ще бъде безсилен.
 7. Едно от най-добрите народни средства за борба с бъговете е комбинацията от алкохол, солена вода и водороден пероксид.
 8. Понякога при обработката на метални повърхности се използват газови горелки. Високите температури са голяма помощ от дървеници, но при използването на този метод не забравяйте правилата за безопасност.

Скриване насекоми, главно в пукнатини и мебели, за килими и батерии под картините и домакински уреди

в борбата срещу смучене на кръв, можете да използвате разнообразие от традиционни методи. Унищожаването на насекомите ще изисква значителни усилия. По време на обработката се опитвайте да се уверите, че всички места на тяхното възможно местообитание са засегнати. Също така е необходимо да измиете спално бельо при висока температура. Ако се отървете от паразити с помощта на народни средства за защита, че не работи, помагат модерни препарати - спрейове, спрейове и аерозоли форма "Борба" или "дихлорвос".

Може да се интересувате и от статия за ефективни начини за борба с бъбреците.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Ефективна покупка означава

  Можете да убивате паразити с различни химически продукти.

  Острата миризма на оцет плаши паразитите и не разваля мебели

  Аерозоли

  Може да се продава в готови форми или в неразредена форма. С помощта на тези лекарства можете да се отървете от паразитите, но ефективността на лекарствата е ниска.

  Химическите вещества от този тип се продават в аптеки, магазини и пазари. Оптималният ефект се осигурява по следните начини:

  • Dichlophos-Neo. В сърцето на това лекарство е permethrin. Цената на съоръжението не е висока;
  • "Чиста къща". Най-добрите средства без миризма. В сърцето са циперметрин и тетраметрин. Прилагайки този наркотик, можете да се отървете не само от дървеници, но и от бълхи и хлебарки;
  • Раптор с миризма на мента. Отличен срещу бъгове. Основата на 3 инсектицида е тетраметрин, пиперонил бутоксид и циперметрин;
  • Борбата с боевете. Лекарството успешно се бори с различни паразити.

  Можете да се отървете от паразити с тинктура от валериани

  Концентрати от спрейове

  Химическият концентрат от спрейове помага да се отървете от насекомите. Като правило помощните вещества се добавят към основното решение. Лекарствата от този тип се продават в бутилки с различен капацитет - от 50 до 100 ml. Ако разредете продукта правилно, ще бъде достатъчно да преработите целия апартамент.

  Когато отстранявате насекоми, трябва да носите ръкавици, мантия и маска, тогава неприятната миризма няма да ви е проблем, ще предпазите дрехите и кожата от получаване на наркотици върху тях.

  "Вземи" - химически означава ефективно до най-много измиване

  Средства за борба с вредителите

  Можете да се опитате да се отървете от паразити и други методи. Най-оптимално е да се използват лекарства, които използват дезинсектори:

  • "Delta-Zone". Основата е микрокапсулирани вещества. Една бутилка е достатъчна за обработка на 100 m 2 ;
  • Изпълнителят. Продуктът е без мирис, абсолютно безопасен за хора, произведен в Германия;
  • Карбофос. Това е евтино, може да унищожи не само възрастните, но и яйцата. Предлага се под формата на разтвор или прах. Миризмата е доста неприятна;
  • "Вземи". Основата е микрокапсулирани вещества. Химическите средства са ефективни до измиване. Инфекцията на паразитите се случва, когато те влязат в контакт с повърхността, лекувана с лекарството. На практика няма миризма.

  Как да се отървем от буболечки (видео)

  Ние също така предлагаме да разберете какво е гореща мъгла и колко е ефективна в борбата с бъговете.

  Кой инструмент най-добре показва пластинките? Както показва практиката, най-добре е да се използват лекарства, които се използват от професионалисти. Те могат да отделят паразити бързо и ефективно.