Як вивести мурах з квартири назавжди в домашніх умовах

Червень 2019

Відео: Домашние средства от тараканов и муравьев - Все буде добре - Выпуск 78 - 13.11.2012 (Червень 2019).

Anonim

забелязал у дома няколко пълзящи насекоми, много от тях не придават никакво значение за това, но след няколко дни на населението расте там са физически лица в няколко пъти и става невъзможно да се скрие от тях.

Най-честите гости в апартаментите и къщите са дом на семейството на фараона мравки. Те са с прозрачен жълт цвят или тъмнокафяви нюанси. Първите имат по-малки размери от 2-3 мм, а вторият - два пъти повече и достигат 4 мм.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В борбата срещу мравките нашите читатели се съветват от отстраняването на пестициди. Електромагнитни и ултразвукови технологии с 100% ефективност се справят с мравки, хлебарки, бъгове и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

понякога се отървете от домакински мравки в дома е повече работа, отколкото е необходимо. В крайна сметка, това унищожаването на насекоми, видими в стаята, ние не подозирате, че е възможно мравуняк в къщата, с матката, както и по-млади новото поколение. Ето защо, за да донесе на всички фараони от апартамента в дома, проблемът трябва да бъде решен, тъй като корените му - до мравуняка.

Как да се оттегли от мравките у дома у дома - средствата и методите на

започва да се реши проблема с насекоми в дома не винаги е рационален подход - води до по-нататъшно влошаване на ситуацията.За да елиминирате вредителите от къщата чрез популярни методи, е необходимо внимателно да планирате плана за действие. На първо място, е необходимо да се анализират условията на производство на храни - да се проследят т. Нар. Мъртви пътеки, за които най-често се движат. Следва да откриете самата мравка. Ако това не може да бъде направено, можете да използвате специални тебешири като "Mashenka" и да ходите по курса, като ги третирате с химикал.

Най-важното нещо, което трябва да имате предвид е, че токсичното вещество за едно насекомо не трябва да надвишава 2%. В друг случай, отровата просто не достига до женската и гнездото на фараоните, войниците ще умрат на място.

Струва си да припомним, че за да се отървем от мравки вкъщи, не забравяйте да блокират достъпа до насекомото източник на вода, т.е., където водата се натрупва -.. В мивката и ваната трябва да е суха.

Как да се върне в къщи мравка на апартаменти народни средства

Начало мравки известен сладки зъб, за разлика от градината, те ядат готова храна за хора, особено сладко. Ето защо, като у дома, според популярната рецепта, лекарство за отглеждане на малки вредители, захарта се добавя към него.

Най-ефективните фолк методи за премахване на мравки от апартамент завинаги:

 • В малки контейнери с конфитюр, захар или мед, 1-ва. л. борна киселина. Ястията с отрова се поставят в местата, където най-често се срещат "заселниците".
 • Артикулите могат да бъдат обработени с чесънна каша или бебешки прах. Известно е, че този вид вредител не понася остри миризми. Така че има вероятност от дезориентация на вредителите и загуба на утвърдени риболовни маршрути.
 • Мравките все още обичат суровото месо. Пълнежът може да бъде добавен хлебопекарни дрожди, ролка кюфтета с изненада и сложи край дъски первази и по ъглите на апартамента.
 • Подреждане на прага на някоя от билки: мента, Мелиса лавандула. Има вероятност за размножаване на вредители да не е във вашия апартамент, а в съседните. Гостите най-често идват по обичайния начин - през входната врата.

Традиционните рецепти за да се отървете от мравките завинаги

народни средства за защита, най-често се използват като дисплей малки съквартиранти завинаги от апартамента им помогне, без да вреди на хората и домашните любимци, тъй като те не съдържат химикали. Най-важното условие е да се отървете от комфортната среда на престоя.

 • Напръскайте пръскачката с вода и добавете 1 супена лъжица. л. оцет. С решение, третирайте ударите на всички насекоми.
 • Био мая, разредена във всеки сладък сироп до гъсто състояние. Поставете кутии с примамка в кухнята.
 • Разредете 1 ч. Л. сода с детергент и promazhte места в къщата, където често се срещат с гости nepuhannyh.

Как да измъкнем мравките от градината?

Ако вътрешни лица са в затворено пространство, в градината на терен от тези вредители градина пълна пространствено. Те утаява дърветата и не им даде кореновата система се развива, взе фантазия плодни растения, особено в оранжерии, насекоми носят листни въшки и неговата ларви, което унищожава цели култури.

народни средства за защита, които се използват в градински площи, вие вероятно няма да се отървете от червено насекомо вечно, но на ваканционния сезон, определено ще се спасим.

Както при домашните жълти фараони, жителите на червената градина са много по-обезпокоителни.Ние използваме доказани народни средства за защита:

 • През нощта, когато цялата колония и си почива у дома, muraveyny изкопан и изпълнен с вряща вода и сода за хляб.
 • В градината, при огромните условия на живот, на място има червени вредители с най-голямо натрупване на трева. Ето защо се грижи за отнемането на удобни условия на живот на червените насекоми.
 • Намирането мравка на една страна е възможно да се запълни част керосин или бензин и да изгори преди това изкопал.
 • Кафените площи трябва да се разпространяват по пътеките, проследени от вредители в градината.

Как да извадим мравките от сайта завинаги?

Най-лесните народни средства за насекоми червено градина на сайта:

 • Растителна градина ограда около периметъра на Мелис или мента. Разстилайте листата на домати в крайградската зона. Така че, в условията на непоносими миризми, насекомите просто ще ви забравят пътя.
 • През пролетта, когато се почистване, градински Перекоп част може да разпръсне риган и сяра в съотношение 2: 1.
 • Излива мравка гореща растително масло с вода.
 • Дезинтегрирайте пепелта и сярата на места, където се натрупват вредни видове.

Дисплеят на червени мравки в прегледите на жилищни

Съдейки по мнения, много хора, когато се сблъскват с проблема за възникването на злонамерени обитатели в апартамента, те искат възможно най-бързо да се отърват от него, и това се прави с помощта на химикали за решителни действия, ефектът от която е видима веднага, но след няколко дни всичко започва отново: матката произвежда ново потомство. Затова унищожаване на колонията на фараоните, трябва да се създадат условия за заразяването на войници-лицата с, с оглед на отровата влезе в гнездото. Най-положителната обратна връзка за агентите:

 • Аерозоли: Reid, Raptor и Jet.
 • Моливи за креда: Mashenka, DETA и Великия воин.
 • Капани и примамки: абсолютни, Raptor и Argus лепило капан.

Отзиви

За да измъкнете мравките от апартамента, най-важното е да откриете гнездо. Но тази задача не винаги е възможна. В този случай се прави отрова, която трябва да бъде подготвена за лицата на миньорите. Най-положителната обратна връзка получиха сладките примамки от борна киселина. След като го добави към сладка база захар, вредителят, заразен с отрова, я пренася в центъра на своята колония - към кралицата, като по този начин донесе смъртта си.