Як боротися з статевими блохами

Січень 2019

Відео: Блаженніший Святослав про те, як боротися із залежностями | Відкрита Церква (Січень 2019).

Anonim

Бълхите са един от най-опасните паразити, които могат да влязат във вашия апартамент. Тези паразитни кръволюбители са в състояние да понасят повече от 200 различни заболявания, много от които са смъртоносни за хората. Но дори ухапванията им са опасни за хората, тъй като те могат да причинят булимоза и впоследствие дори разстройство на нервната система. В допълнение, младите хора не отделят анестетици, което прави ухапването много болезнено.

Такива насекоми се адаптират много бързо към всякакви условия и трудно се изхвърлят. Ето защо се препоръчва редовно да се вземат превантивни мерки, така че да не се налага да се борите с населението, което е определено във вашия апартамент. Прочетете всичко това в инструкциите ни за борба с гениталните бълхи.

Откъде са направени сексуални бълхи

Причините за появата на бълхи във вашия дом могат да бъдат много. Но най-важните от тях са несъмнено следното:

 1. Неблагоприятни санитарни условия в сутерена на вашата къща.

  Влагата и топлината насърчават възпроизвеждането на паразити. Ако никой не спазва спазването на санитарните норми в мазето, тогава типичните носители - плъхове - могат да се впишат в него. Умножени в такива добри условия за тях, те с удоволствие ще емигрират и към вас в апартамент.

 2. Не забравяйте да инспектирате домашните любимци, след като ходят. Парразитът обича такива майстори като котки и кучета.
 3. Range скочи този кръвопиец може да достигне до 33 см, така че човекът е в състояние да донесе в техния малък апартамент експедиционен корпус.
 4. Нечисти съседи могат да споделят с вас бълхите си.

Не забравяйте редовно да почиствате помещенията в дома си. Това е най-доброто предотвратяване на борбата с всички насекоми. Обърнете специално внимание на пукнатини, гънки, ъгли и други труднодостъпни повърхности. Тя е в тези места борбата си с чистота трябва да бъде

Симптоми на генитални бълхи в къщата

За да се започне със случая навреме, за да се бори с нахлуващите вредители, трябва да бъдат в състояние да ги открие. Ето защо е необходимо да се обърне внимание на следните характеристики, които е вероятно да се покаже на външния вид на семейството на апартамент бълхи:

 1. вашия домашен любимец да започне да се държи неспокойно, а често и сърбеж.
 2. Някой, който живее в апартамента, се появи на тялото на купчина ухапвания, подобни на комарите.

Веднага след като сме изправени пред един от посочените по-горе симптоми, незабавно да започне да се бори за своята частна собственост и на здравето на хората, които обичате след методи.

Как да се отървете от генитални бълхи в дома

Повечето хора се сблъскват с подобен проблем, твърде късно за откриване на паразити в апартамента си. Тези, които не спазват чистотата на апартамента, най-често причиняват бригада унищожител или независимо прибегне до използването на химически агенти, за да се преодолее пило насекоми

Химически продукти за борба с бълхи са разделени на 2 основни вида: борят паразити, подадени в хората и животните, както и дезинфектантното помещение, където се настаняват. Тези лекарства често могат да навредят на човек, ако не спазва всички необходими защитни мерки.Ето защо, ако предпочитате гарантиран резултат, осигурен с химически средства, тогава получавате само сертифицирани продукти.

Не пренебрегвайте здравето си!

В този преглед не препоръчваме конкретна марка. Повечето от инструментите, които ще намерите във всеки специализиран магазин, са еднакво ефективни.

Препоръчително е също да осигурите вашите домашни любимци. Сложете ги върху специални защитни нашийници за предотвратяване на техните здравословни проблеми, както и за да се избегне връщането на насекоми в дома с вашия домашен любимец. Ако това не помогне да извадите бълхите от него, измийте добре леглото му и го закарайте до ветеринарния чек.

Обърнете внимание, че вашите домашни любимци не ядат тези паразити, тъй като тя ще продължи паразит жизнения цикъл и боли здравето на носещия го е!

Antibloshinye решения за почистване на подове

Също така е много полезно да се справят с сексуална бълхи превантивна pomyvka пол специфична повърхност дезинфектант течен сапун и като репелент ефект. В този случай можете да използвате пълната гама дезинфектанти, представени в специализирани магазини.

Какво помага да се отървете от бълхи секс завинаги

Само редовната употреба на всички описани в нашия преглед на техники за сплашване може да даде да се разбере, че бълхите дома си среда за тях абсолютно неблагоприятна. Прекратяването на използването на превантивни мерки може да предизвика повторно инвазия на паразити.

народни средства за генитални бълхи

към популярните начини за борба с сексуална бълхи ранг, тъй като използването на превантивни мерки следните начини:

 • оцет
 • вратига
 • Игли
 • Пелин
 • Aloe
 • лимонов сок
 • евкалипт
 • Розмари
 • Сол

също, някои етерични масла.

Обръщаме вашето внимание на факта, че народните средства обикновено имат възпиращ ефект. При голяма популация от кръводари, те едва ли ще работят.