Як боротися з рудими тарганами в квартирі

Грудень 2018

Відео: Домашние средства от тараканов и муравьев - Все буде добре - Выпуск 78 - 13.11.2012 (Грудень 2018).

Anonim

Някой може да попита някой ще ви, които живеят в квартала с хлебарки кажа - забавно неприятно. Но често се отървавате от тях не е лесно, трябва да отделите много време и усилия. Ето защо въпросът за това как да получите семейството хлебарка, че толкова бързо се размножават от собствения си апартамент или у дома винаги е важно.

За да започнете да се справят с насекоми е необходимо веднага след откриването им, тъй като те се възпроизвеждат много бързо и скоро да се справят с вредители в дома става невъзможно. В такава ситуация ще е необходимо да се обадите на службата за борба с вредителите и за ден-два да помолите роднините да живеят.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Прочетете повече тук …

Червени хлебарки в апартамента, откъде е започнал?

Червените хлебарки често се наричат ​​Prusak. Те получиха името си според една от версиите, според която екземплярите се появиха от Прусия. Въпреки че германците все още вярват в разпространението на паразити от Русия, те се наричат ​​"Ръсейн". Но в действителност тези екземпляри започнаха пътуването си от страните от Централна Азия. В Европа те са в състояние да се утвърди и да се размножават бързо, само чрез уреждането в отопляеми жилища, апартаменти и други помещения, където е трудно да се справят с тях.

Една от причините за появата на червени хлебарки сред хората и проблемът с тяхното отнемане, както и на черни видове, е бързият и лесен достъп до разнообразие от храни с вода. В същото време те не пренебрегват хартията, лепилото за тапети.

Поради факта, че насекомите непрекъснато се разхождат от боклука до храната, те могат да причинят трансфер на много инфекции и опасни заболявания. Понякога дори хапят. И черупките им паднаха по време на зачервяването са в състояние на някои хора да доведе до развитието на алергии.

Как се размножават червените хлебарки?

Червените хлебарки се възпроизвеждат при бърза сексуална скорост. Лицата са разделени на мъжки и женски пол. Мъжете винаги са малко по-малки от женските, те могат да наблюдават развитите крила, понякога те могат да летят.

Яйцата, поставени от женската след оплождането, скоро се трансформират в ларва, която има няколко линии. Сред по-голямата част от червените и черни хлебарки, живеещи в апартамента, повечето от тях са представени от ларви на копитни животни.

Докато периодът на зрялост (около 30 седмици) продължава, едно насекомо дава живот най-малко сто кубчета. Способността да се размножава и расте само когато няма адекватно ниво на хранене и вода, това знание дава отлична възможност да се бори с тях.

НАШИТЕ ЧЕТЕНЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ! В контрола на хлебарки, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Електромагнитна и ултразвукова технология със 100% ефективност за справяне с хлебарки, дървеници и други насекоми. Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци. Повече тук …

Например, без вода, хлебарките няма да умрат, но няма да се размножават.

Как мога да видя хлебарки от апартамента

За да се отървете от червени, черни хлебарки в дома, трябва да поемат по пътя на дълга и трудна борба. Това се обяснява с факта, че повечето инсектициди срещу тези паразити могат да дадат само временни резултати. Ето защо много хора незабавно прибягват до помощ за SES. Експертите гарантират дългосрочен и бърз ефект от свършената работа.

Но във всеки случай, преди да ви донесе насекомите, първата стъпка е да се установи източникът на тяхното влизане в жилището. Може би това място ще бъде тяхното гнездо, то е особено важно за него да изпълни първия удар.

Лекарството за хлебарки в апартамента

Сред общите инсектицидите, които могат да се използват за борба с паразити и сами по себе си, са различни малки като молив. Те имат паралитичен ефект върху вредните насекоми, но ако колония в дома си изведнъж, умножена с впечатляващи размери, по-добре е да се използва по-мощни средства.

За да се отървете от червени или черни хлебарки в апартамент в дома трябва да се използва такива лекарства:

• Chalk "Маша

• Рийд

• Глобално

• Raptor

• Fufanon

• Mikrofos.

• Dohloks

Как да се отървем от хлебарки в частна къща

Ако живеете в частен дом или на вилата, а след това се бори и привеждане на червени и черни хлебарки ще бъде много по-лесно, отколкото в един апартамент. Те няма да могат да мигрират от своите съседи и да продължи да се размножава, като се използват във вентилационните канали и шахти.

Борба неприятни индивиди м zhno използвайки горните гелове, аерозоли или пастелите.Също така си заслужава да опитате някои народни средства и методи.

народни средства за защита срещу хлебарки в къщата и в страната

Най-ефективните хора означава да се унищожи хлебарки:

борна киселина. Възможно е да се правят различни капани с добавка на прах към хранителни продукти (топки от тесто, жълтък, картофено пюре). При използването на този метод е много важно да се ограничи достъпа на насекоми до вода, тъй като действа като противоотрова.

Бура. Може да се използва и за приготвяне на отровни примамки. Вземете 200 г прах, добавете 60 г захар, 60 г нишесте, малко ванилия за вкус. Всичко това се разрежда с вода до състоянието на пастата.

Замразяване на помещенията. Вече при минус 8 ° C, ларвите и възрастните хора умират. Този метод е идеален за размножаване на насекоми през зимата.