До чого можуть снитися таргани?…

Може 2019

Відео: У супермаркеті таргани живуть по сусідству з товарами на полицях (Може 2019).

Anonim

Можете да вярвате или не вярват в пророчески сънища, но хората отдавна са намерени някои корелация между образите на подсъзнанието и се проведе в реалността на събитието. Понякога тези образи са толкова ясни, че дори един заклеймен скептик има желание да ги дешифрира.

В такива случаи е възможно да се споменават различни книги за сънища, интерпретиращи символите, които се виждат в съня. И тогава ще видим какво мечтаят хлебарките и какви са различните книги за сънища за това.

Насекомите обикалят хората навсякъде - когато пътуват до природата, на улицата и дори у дома. В последния случай, хлебарките идват в очите на жителите на градовете много по-често, отколкото други представители на насекоми.

в голямата си част хората възприемат хлебарки с отвращение и погнуса, помислете за тях символ на мръсотия и безредие. Това е така, защото хлебарките наистина обичат места, където боклук - кутии с хранителни отпадъци, мръсни мивки, кухненски шкафове, вентилационни отвори.

Въпреки това много хора, като източните и южните славяни, любезно наричат ​​хлебарки "zapechnymi гости", тъй като те се обичат топлото уединено място. Смятало се, че ако хлебарите се наведат в хижата, това означава, че е уютно и с добър доход.

Съответно, такова различно възприятие за хлебарки води до факта, че техният външен вид в съня се интерпретира по съвсем различни начини. Всичко зависи от начина, по който се интерпретира мечтата.

Можете да се обърнете към различни книги за сънища за дешифриране на изображения. Някои от тях казват, че видите една хлебарка в съня предсказва щастие и просперитет, други плашат проблеми и загуба на средства.

Необходимо е да се каже, че въпросът за какво мечтае хлебарки, много популярни и взети предвид при всеки сън книга. Такава популярност се дължи на факта, че тези насекоми са дълги и здраво установени в човешкия живот, ставайки единствената неприятна, но много добре запознати покъщнина.

Коя мечтана книга е по-добре да се доверите?

В историята на човечеството е създаден огромен брой мечта книги - от 16-17 век ползи за доста модерна, като се вземат предвид особеностите на живот през 21 век. Често им "свидетелство" много далеч един от друг, и това може да бъде трудно да се определи какво се тълкува най-достоверен мечта.

Специалистите препоръчват следния подход: Първо вземете мечта книгата на неговото наименование и предназначение (има успокоителни за момичета, мъже, мечтата на здраве или любов), а след това се опитват да го проверите.

За да направите това, трябва да гледате за известно време, дали това, което е написано в книгата, се сбъдва. Ако повечето от прогнозираните събития съвпаднаха, тогава ето - идеална книга за сънища. Накрая, по-добре е да изберете тези преводачи, които са адаптирани към съвременния живот.

С това каза хлебарки мечта Милър

легендарния мечта книгата е изобретен от американския психоаналитик Густав Милър през 19 век. Това е най-пълната книга за сънища досега, описваща повече от десет хиляди концепции. Освен това има най-сложната и точна система за интерпретация.

Хлебарът в книгата на мечтите на Милър е доста сложен и двусмислен символ. Трябва да се тълкува единствено във връзка с други обстоятелства видят, например,

в съня си да смаже една хлебарка "," хлебарки улов в една мечта "," отрова хлебарки ".По този начин можете да увеличите максимално пълното разкриване на информация и прогнози.

  • Огромни хлебарки в съня означават наличието на някаква обсебваща мисъл, от която е невъзможно да се отървем. За да се предотврати невроза и морална умора, струва си да се опитате медитация, спокойна игра, забавление. Всъщност няма какво да се страхуваш и всичко ще върви добре.
  • Почувствайте хлебарките в мечта без много успех - не толкова лош знак, както изглежда. Това означава само, че скоро ще има нови притеснения и тревоги, които в крайна сметка ще донесат само радост.
  • Хлебарите в храната, според мечтата на Милър, са неприятни малки неща, които отнемат много време и енергия. Трябва да се опитате да пренастроите живота си по такъв начин, че да не извършвате ненужни действия и да не прекарвате времето си върху тях.
  • Но всъщност има хлебарки - да се отдадат на разрушителните ви страсти, които не водят до нищо добро.
  • Да хванеш хлебарките в сън или да ги убиеш по друг начин означава да избягваш вземането на важни решения, да избягаш от отговорност. Необходимо е да бъдем по-съзнателни за събитията, които се случват в живота, да се опитаме да разберем истинските им причини.

Мечтата на Милър днес се нарича един от най-авторитетните източници. За да получите най-пълната картина и да отговорите на всички въпроси, които възникват, можете също така да се позовете на данни от други книги за сънища.

Хлебарките във всички останали мечта книги

Най-новият Дрийм Книгата на 21 век предлага това тълкуване: ако мечтата на хлебарки червени или кафяви, можете да очаквате чудесни оферти за работа, които обещават добър доход.

Хлебарче от черен цвят? Това е за бързо и продуктивно кариерно израстване, без много главоболия.

Голямо насекомо означава кавга с шеф или друго важно лице.

Един съновен преводач от сезоните очертава интерпретацията на сезона, в който сте видели мечта. Чудните зверове звънят през пролетта до домашна кавга, скандали, несъгласия. През лятото тези насекоми прогнозират увеличение на заплатите и общо подобрение на материалното състояние. Вижда се през есента в едно мечта хлебарка - на дълги пътувания и пътуване, а през зимата - на гости и празник.

Украинската книга за сънища предлага още една интерпретация: хлебарки в косата, ухапване от хлебарки или насекоми, които пълзят по тялото, могат да пречат на нараняване на работното място. Ето защо в близко бъдеще е необходимо да бъдете изключително предпазливи. Много хлебарки в една мечта обещават богатство и просперитет, подобрявайки материалното състояние.

Мечтателят на Нострадамус призовава да не се страхувате от хлебарки в сънищата и ги считате за много благоприятен знак. Така че, хлебарките по принцип мечтаят за подобряване на благосъстоянието. Колкото повече хора присъстват, толкова по-добре ще се развият събитията в материалния план. Да убиеш хлебарка в съня - на добри новини, радостно събитие, приятна изненада.

Големият хлебар обещава да спечели лотарията или успеха в други хазартни игри, както и клюки и интриги.

Мъртвите хлебарки означават, че има ситуация в живота, която не може да бъде контролирана. Той тежи и преси, но ситуацията ще бъде решена скоро.

Мечтата на Ванга, напротив, предупреждава хората, които виждат хлебарките в съня си. Според наръчника те мечтаят за недоразумения, спорове, караници, проблеми, които очакват в бъдеще.Но да убие хлебарка - да получи скъп подарък или голяма сума пари.

Инсето, пълзящо по стената, говори за бъдещия солиден доход, пълзящо настрана - за да получи малко количество. Да отровиш хлебарки в сън означава, че човек е на грешния път. Ако продължим в същия дух, то въпросът ще приключи в пълен провал и няма да има успех в него.

Съвременната книга за мечтите потвърждава и мечтата на Уанг. Да видиш хлебар в сън е лош знак. Такава мечта показва, че можете само да се надявате на себе си, а приятели и роднини могат да бъдат ненадеждна подкрепа в трудни ситуации.

Ако са изстреляни хлебарки, бръмбарите в голям брой, това е, напротив, благоприятен знак. Той посочва бъдеща промоция, увеличение на заплатата. Убийте хлебарка в съня си - важно събитие в живота си: например, Голямата обиколка, входа на университета, за да се запознаят с човек, който ще промени живота към по-добро.

И мъртъв хлебар мечтае за жените, когато имат фалшив и ненадежден вентилатор, временен патрон.

Когато една хлебарка пълзи над тялото в сън, тя обещава неприятна неудобна позиция. За да излезете от водата, трябва да сте умни и изобретателни.

Sonnik Tsvetkov представлява хлебарка, символ на богат посетител, обещаващ приятел.

Дрийм Юрий Лонго е доста подробен и свързва мечтата е не толкова с предстоящите събития за това какво се случва в душата на човека.

Ако човек има хлебарка, то е склонен да обръща ненужно внимание на незначителни неща. Такъв човек иска от себе си и от другите, той се опитва да направи всичко по най-добрия начин.Добрият изпълнител обаче често няма радост и пълнота на живота.

Голям брой хлебарки в мечта говори за тайни страхове. Най-вероятно човек се страхува да загуби това, което има, е много привързан към нещата. Трябва да се опитаме да обърнем повече внимание на нашия духовен свят, хората близо до нас, за да запълним живота си с щастие. Тогава страховете ще изчезнат и няма да притеснят повече.

Да убиеш хлебарка в сън означава желание да се отървеш от страхове, да се освободиш от пристрастяване. Летящият хлебарка свиква среща със съперник или злодей. В този период трябва да бъдете особено внимателни да не се поддавате на атаки и провокации, а не да се занимавате с клюки и интриганти.

Защо мъртвите хлебарки сънуват

Тъй като неприятните насекоми най-често предизвикват отвращение сред хората, те се опитват да се отърват от паразитите. Имиджът на убийствата на вредни насекоми често се пренася в сънища, където те са налице. Най-често хората виждат в мечта как убиват или отровиха хлебарки. Понякога вече са мъртви насекоми, които са в къщата или на улицата.

Независимо колко отвратително е моментът на убиване на хлебарки, в съня не винаги е отрицателен. Мечтата на Юри Лонго, Нострадамус и съвременната книга за мечтите потвърждават този факт. Всички те единодушно заявяват, че убиването на хлебарки в съня е за печалба, интересни приключения, събития, щастливи новини. Според благородната книга за сънища, разбийте хлебарки в съня си - губите пари.

Вече мъртви, мъртви хлебарки някои тълкувания на съня също се интерпретират по положителен начин. Най-често това е краят на неприятни дела, привидно неразрешими ситуации. Въпреки, че мечтата на Нострадамус, от друга страна, показва, че мъртвите хлебарки сънуват, когато има сложна ситуация в живота.

Сънят на Аезоп интерпретира всички мечти с хлебарки само по положителен начин. За да видите мъртви хлебарки в съня - да получат неочаквани печалби, решаване на съмнения, щастлив изход на делото.

Според благородната книга за сънища, мъртви хлебарки са нищо друго освен остарели стереотипи и изявления. С други думи, това означава, че човек се променя и трансформира.

Преглед

"Сънувах къщата, където текущите ордите на хлебарки. Първо мечтата изглеждаха неприятни, но след това се чете в съня си книга, която е увеличение в гредата. Обикновено такива неща не вярват, и затова много изненадан, когато шефът нарича "на килима" и говори за моето отглеждане … "

Оля, Киев

Трябва ли да се доверите на книгите мечта?

Разбира се, съновните книги отразяват опита и наблюденията на поколенията, но какво говори официалната наука за това?

Смята се, че насекоми в съня могат да се появят след силен страх или стрес. Най-често човешкото подсъзнание възпроизвежда изображения на насекоми, след като са били видени в действителност, което е довело до емоционална реакция.

В повечето случаи това е тласък за атака пчели, насекоми преследване у дома (а преди това - стреса от престоя си там), дълга почивка от характера, с цялата си "чар" под формата на хапки, почистване на вилата или в градината.

Впечатляващите хора, както и децата, страдат от това особено често. След такива събития неприятните насекоми често могат да мечтаят за тях.

Е, както можете да видите, информацията от съня книги са противоречиви, поради което не трябва да разчитате единствено на тяхното тълкуване. Можете просто да ги вземете за бележка, но разчитате повече на здравия разум.

Имате приятни мечти!

Тълкуване на мечтите