Як вигнати кліщів і клопів з подушки

Січень 2019

Відео: Можно ли вытащить клеща шприцом Эксперимент How to Remove a tick Поддубные (Січень 2019).

Anonim

дървеници и кърлежи могат да се видят не само в мебели, но също и в бордовете да открият тези паразити като бъгове или червеи легла или всяка възглавница. Ако сте започнали да откривате ухапвания, знайте, че наблизо има паразити. Поставете фенерче под възглавницата. През нощта, внезапно го включите, можете да видите как насекомите се разпръскват над леглото ви. Уверете се, че възглавницата е била навита, паразитите могат да бъдат проверявани чрез пълнене на продукта. Не забравяйте да "инспектирате" мълния и шевове.

Всъщност в възглавниците може да срещнете бъгове, но много рядко. Те се крият там само, за да изчакат опасността. Счита се, че пълнители като синтепон или гума от пяна не ги привличат. И да се движите по такъв пълнеж, като надолу или перост буболечки е достатъчно трудно. Но паразитите може да не вземат предвид такива трудности.

Всъщност в възглавниците може да срещнете бъгове, но много рядко. Те се крият там само за да изчакат опасността от

Основното нещо е, че са изпълнени и други условия:

 • наличието на човешки мъртва кожа
 • висока влажност
 • Не светлина
 • Наличието на човешката миризма

нашите читатели препоръчвам!

За да се отървете от дървеници, нашите читатели, се препоръчва Repeller Pest-Откажи. Работата на устройството се базира на технологията на електромагнитните импулси и ултразвукови вълни! Абсолютно безопасен, екологичен агент за хора и домашни любимци.

Прочетете повече тук …

Каква е опасността от дървеници и кърлежи

Кърлежи и бъгове - паразити, които се хранят с човешка кръв. Размерът на леглото кърлежи може да варира от 2-8 милиметра, но за разлика от конвенционалните, че е доста трудно да ги открият, тъй като няма очевидни ухапвания.

за откриване на паразити като дървеници и акари в легла или възглавници може всеки

Колкото по-рано от кърлеж е намерена, толкова по-малко щети, които ще причини за човешкото здраве. Ако имате паразити във възглавницата си, може да се появи алергична реакция. По-късно това ще доведе до общо неразположение, бърза умора, нервност. Работният капацитет ще намалее.

Комбинацията от тези фактори ще окаже негативно влияние върху психологическото и физическото състояние на организма.

Начини на унищожаване

Как да се отървем от леглото кърлеж или друг паразит, не всеки знае. Най-ефективно е да се прилагат химически методи на борба.

Ако трябва да се открие ухапвания, нали знаеш, че някъде в близост до паразити се срещат

Как да се намери гнездо на дървеници в апартамента (видео)

Да се ​​отървем от дървеници

дървеници често живеят в екстремни условия. Нито гладът, нито студът ще ги плашат. Възрастните хора могат да живеят до една година. Една жена може да положи повече от половин милион яйца за живота си. Препоръчваме ви да научите как да използвате инструмента Combat срещу дървеници.

МОЛЯ ЗАБЕЛЕЖКА!

Има само три ефективни опции за бързо отстраняване на буболечките:

 • Извикване на услугата дезинсекция (скъпо);
 • Покупка на евтин електронен репилатор (1390 рубли);
 • Химикали (съмнителен ефект).

  Прочетете повече тук …

  Кръстосвачката е шест-крачен бръмбар, чиято дължина на тялото е половин милиметър.Насекомо избира леглото и възглавниците на местообитанията им, защото тя е тук, че създава благоприятни условия за живот - влажен и топъл

  Ако възглавницата или другаде остават ларви след 2 месеца ще страдат от ухапване отново. И третирането с инсектициди ще трябва да се направи още веднъж. Средствата за борба с паразитите в магазините изобилстват. Разбира се, най-добре е да се обадите на специална санитарна и епидемиологична служба. Но ако буболечките се настаниха на една възглавница, ще трябва да бъдат изхвърлени. За надеждност, изхвърляне и мека мебел. Това е единственият начин да се отървете от кръвта.

  Възможно е да се интересувате и от статията "Bug bugs: find and neutralize".

  Разбира се, да се отървем от кърлежи ще помогне само една радикална метод, като промяна на мебелите и възглавници

  Да се ​​отървем от кърлежи

  кърлеж - шест крака бръмбар, дължината на тялото е половин милиметър. Инсектът избира леглото и възглавниците за своето местообитание, защото тук се създават благоприятни условия за живот - влажни и топло.

  Инсектът се храни с мъртва кожа. Тя не пие кръв като буболечки, но вредата носи още повече, тъй като може да допринесе за развитието на алергии и астма.

  Напълно се отървете от леглото кърлежи е много трудно. Насекомите са много малки, могат да се видят само чрез микроскоп. Но е възможно значително да се намали броят на паразитите. Препоръчваме ви да научите как да се борите с ленените бъгове.

  За да направите това, трябва да направите следното:

  • периодично да проветрявате помещението;
  • колкото е възможно по-често да смените спално бельо;
  • непрекъснато произвеждат мокро почистване;
  • Не само прането в топла вода, но и желязото с желязо.

  Ако решите да не изхвърлите възглавницата, сменете най-малко пълнителя

  Разбира се, само такъв радикален метод като смяна на мебели и възглавници ще ви помогне да се отървете от кърлежите напълно. Удобните мека мебел и пухкавите килими дават известно удобство, но почистването и почистването също трябва да се извършват редовно. Ако това не се случи, рискът от насекоми се увеличава няколко пъти.

  • Ако решите да не изхвърлите възглавницата, сменете най-малко пълнежа.
  • След това извадете възглавницата на балкона и внимателно я разклатете.
  • Изгладете капака на платното с гореща ютия, като включите режима на горене.
  • След това можете да започнете да замествате пълнежа.

  Можете да научите как да откриете гнездо от дървеници и да се отървете от него.

  Акари и други неприятни насекоми могат да се намерят не само в мебелите, но и в възглавниците. В този случай вредите, които причиняват на човек, са много големи - до развитието на краста или астма. Борбата срещу паразитите трябва да бъде обърната към професионалистите. Тази статия ще ви покаже как да се справяте с дървените плочки с карбуфос.