Укуси вошей фото і лікування

Червень 2019

Відео: Можно ли вытащить клеща шприцом Эксперимент How to Remove a tick Поддубные (Червень 2019).

Anonim

хапещи въшки на човек снимка, която можете да видите представления, които са неприятни и вредни за тяхното третиране на лицето трябва да е в бързаме.

Как са въшки ухапвания по тялото и как да се отнасяме

Всяка снимка ще покаже, че ухапване от въшки изглеждат като червени подути място. Ако тези щети са свежи, а след това в средата на мястото можете да видите тъмна точка - това е мястото, където паразитът направи ухапване.

Това може да се докаже от изпъкналата кръв, която след няколко часа вече е невидима. Най-често повредени скалпа, но ако човек е жертва на бельо или срамни въшки видове, след ухапвания се случват в цяла сърбеж на тялото и кауза.

Когато тялото започне да се появява ухапвания, необходими за да се определи кой точно причините за тях, ако увреждането на главата, а след това на знака показва, най-вероятно на по-въшка. Когато раните се появяват върху тялото - може би това е ухапване от бълхи, кърлежи, дървеници, като вида на бельо въшките се случва много по-рядко, отколкото обикновено. Когато ухапвания от въшки се разкриват, тогава трябва да се лекувате не колко щети, колко самата педикулоза. След като насекомото се показва рани в повечето случаи няколко дни изчезват като алергии и да се отнасяме към тях не трябва да.

Лечението се състои от следните етапи:

1. Лечение на главата веднага след появата на симптомите. Шампоаните могат да се справят Вега 2, Хигия, крем Никс, аерозол Двойка плюс те изглеждат като може да се види на снимката. Ако е имало срамната паразит, първата бръснене всички окосмяване, и след това трябва да намазка живак мехлем (е токсичен, но ефективен).Когато се открие външен вид на периферните вредители, прането се измива при температура над 60 ° С и се обработва с вряща вода. На тялото вредни вредители не се получават по химични методи, например, с помощта на душ със сапун за пране, процедурата трябва да се извършва ежедневно. За по-нататъшна превенция на дребните въшки, ежедневното обновяване на дрехите;

2. Гребен - това се прави, тъй като гнида (яйце паразит, който определя начина, по който изглежда ще покаже снимки) на унищожават трудно, различни от тези на косата искате да извлечете убити възрастните. Процедурата трябва да се извърши 3-4 дни. Как да изпълните процедурата ще подкани снимката.

Самата терапия се рани могат да започнат успоредно с развъждането на въшки или след преработка, за които мястото, където кожата е повредена, можете да намажете означава "Спасител". Също така, щетите могат да бъдат лекувани с катран или същия сапун, значително намаляват дразненето на кожата. Лечението на рани успешно се извършва и мехлем Бутадион.

Как си ухапване по тялото

Легла въшки хапе снимки, които могат да се видят, оставяйки малко щети - раната може да се види само в първите няколко часа след като щетите се извършва. След това ухапването изглежда просто като зачервяване с диаметър 2-4 мм.

Те са, лекува в 3-4 дни, но ако не се лекува, може да се появи язви, тумори, появата на язви, защото паразита е опасно, тъй като тя ухапване. Често хората си мислят, че е алергия, но незначително реакция, последствията не се страхуват от хората (те може да се види на снимката), и следователно не позволяват да се започне лечение в ранните стадии, когато бельото или друг вид просто се появи на тялото.Подобна ситуация възниква, когато дадено лице, а кожата му се превръща в жертва, както и други видове въшки, така че в такива случаи лечението започва в грешното време.

въшки ухапване Лечение

След като се показва на паразита, място, където трябва да се лекува увредена кожа е както следва:

1. За първично лечение се използва водороден прекис, т.е. лечението с него се извършва веднага след откриването на раната. Освен това, не е необходимо информацията, снимка на това как изглежда раната в този случай - така че ние винаги трябва да правим;

2. За бързо изцеление можете да използвате популярния балсам спасител;

3. Ако кожата сърби, мехлем Fenistil може да се прилага, тя започва да работи в рамките на няколко минути, така че това дава възможност за лечение на симптом бързо, без значение от това, което захапка е получен въшки (от бельо, други видове). Достатъчно, за да обработват много място, където има рана, да се прилага лекарството правилно, не е необходима друга информация, тъй като лекарството просто трябва да се търка, а след това на кожата, а по-скоро слюнката на въшки причина сърбеж спира (10-30 мин.)

Как лечение на сърбеж и алергични реакции,

към алергична реакция се проведе на първо място трябва да не се лекува много алергии (който може да бъде реакция показва снимката), и на изхода на въшки съществуващите сортове (спално бельо, други) - тогава всички следи изчезват в рамките на 4 дни. Ако това не бъде направено, сърбеж, възпаление, язви, алергични реакции (как изглеждат, можете да видите на снимката) да се притеснява от дълго време.

се сърбеж в продължение на половин час, може да спре мехлем Fenistil, алергия, може да се използва хидрокортизон мехлем, да се разпространи 2-3 пъти на ден. Ако алергията е силна, Clarotadine може да се лекува с таблетки.