Як боротися на городі з земляними щурами - методи боротьби

Грудень 2018

Відео: як зловити щура або позбутися щурів. Как поймать крысу (Грудень 2018).

Anonim

Много хора са свикнали да на тяхната градина парцели сделка с молове. Въпреки това, не по-малко вреда може да донесе на Земята Плъха, и ако те се развеждат и един куп, след зимата, можете да намерите напълно костилка земята на мястото на леглата, засети. В допълнение, те могат не само да унищожи реколтата да се премести в плевнята или къща и да започне унищожаването там. По този начин е просто необходимо да се вземат мерки за контрол, за да се премахнат тези гризачи. Има много методи за справяне с тях днес (например страши и химикали).

Ground плъх в градината какво да се прави - мерки за контрол

Как земния плъх (снимка): това не е толкова голям, колкото някои от другите си роднини. Понякога те дори могат да бъдат объркани с мишката, но традиционно определящият фактор е дълга опашка. В повечето случаи те са черни или сиви. Най-често те живеят в градината или в градината, така че в тези райони е особено важно да се постави Repeller.

Как да хванете Земята Плъха в градината и градината на

Борба с гризачи в градината можете да използвате няколко мерки за контрол. Радикалните методи включват различни капани и мишки. Също така можете да се биете с тях в градината с отрова или отровни примамки. Там тези гризачи могат да получат котка или котка - странно, но това е един от най-ефективните средства.Вредителите могат да бъдат премахнати с помощта на ултразвуков метод, тяхното пушене, наводняване или шум.

Капани за земни плъхове и таблетки

Поради внушителния размер на животното, слепеният капан, с който да се бори, е безполезен. Можете да опитате електрически капан, който прилича на мишка. Такива клопки струват около сто рубли. Също така отстраняването на този проблем може да се направи с таблетки и други химически препарати. Често тази процедура е поверена на специализирани служби, които прилагат ефективни мерки за контрол, за да доведат тези "съседи" от градината и градината, преди да стигнат до навеси, къщи, апартаменти.

Земни плъхове в градинските знаци

Водата, както се нарича този вредител, е копач. Следователно, една от основните характеристики е появата на няколко купчини изкопана земя в градински парцел. В този случай вече можете да прилагате ефективни методи. Разрушената реколта вече е вторият етап. Появата на няколко вредители на едно място може да се превърне в огромен проблем и да доведе до пълното унищожаване на културата.

Продавачът на земни плъхове в градината и градината, кой да избере?

Има различни страхове, с които можете да вземете гризачи от вашата градина или парцел. Има страшни хора, които използват миризма - например вълна. Можете също така да се борите с тях с помощта на растения - черни клонки и хвойна.

Ултразвуков репелер за премахване на земни плъхове от градината

Съвременните репелери могат да работят на 1000 квадратни метра. Днес обаче те отбелязват, че са престанали да бъдат ефективни.И ако с мишките техният ефект е достатъчно ясен, тогава капка може да свикне и да спре да се обръща към тези енергийни източници.

Преподавател на земни плъхове собствени ръце

Ултразвуковите устройства често се правят на ръка. За това в интернет има няколко схеми на генератора, които са доста прости. За да направите това, в допълнение към генератора на часовници, трябва да добавите разширител, делител, ключ транзистор и звуков емитер.

Как да се справяме с глинени плъхове в градински парцел по народни методи?

Един от най-простите фолк методи е котка, която третира всеки гризач като враг. Дакелките и лисичарите могат да се справят с глухите. Друг метод е пепелта. Разстила се върху повърхността на повърхността и се нанася пепел върху нея, ако вредителят минава през нея, тогава дразненето е гарантирано.

Земни плъхове и борбата им с народни методи

Най-древните методи са свързани с растенията, от които се грижат гризачите. Например, те не обичат сухата мента. Можете също така да използвате хвойна или черна трева. Тези растения могат да бъдат засадени в градината.